nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 moncici bayan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 umarim oledir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 di mi abi tiksinirim o mönüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 fazla feminen bir menu kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şaka mısınız lan? o menüdekilerin hepsi çok güzel vanilyalı kahve dışında. erkek adam şekersiz filtre kahve içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Uyumak bana yaramıyo. Astrolog bir bayan ailemden birisine benimle ilgili doktora yapacak gibi şeyler söylemiş. Akademik kariyer yapıcak falan demiş. Hahaha çok komik lan. Hayatta en son isticeğim şeylerden biri akademik kariyer. Annemin de hoşuna gitmiş durum. Belki ilerde yapmak istersin, belli olmaz diyip duruyo. Bi gidin yeao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 @napae sen sismansin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 büyük ihtimalle skinny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 1 yıl önce gözlük taksaydım ara ara şimdi zorunlu hale gelmicekti allah belamı virsin ya. ayrıca zenciler çok boşsunuz ayıp halk içinde eşofmanına içine sokulmaz öyle eller! küçük çaptaki röportajlarda insanların kişisellerini gün yuzune çıkarmak hoşuma gidiyor olabilir.bunun içinde cezam neyse allah verebilir. bu sefer biri bana yardımcı olucak ama arkadaşıma tüm yazıları yazdırtıcağımı söylemedim,öğrenince çok kötü olmaz inşallah. starbucksta 2 saat yazı yazanlarada allah sabır versin demek istiyorum,halime şükretmiş olabilirim. kırçiçeğinide lanetliyorum bidaa da gitmem. bide öğlen saatlerinde 2 3 gibi üzerine bir ağırlık çöken yada deli gibi uykusu gelen patiler valmı benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Seele said: @napae sen sismansin degil mi? Çok zor bi ihtimal benim şişman olmam. Çok çok çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 akademik kariyerin nesi var arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 rencide yapmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bana göre değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Günlük, Hatun buldum ^^ Aslında vardı yoktan üretmedim. Güzel ya yırttık bu kışı da ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aslında buraya da arada yazdımı biliyor da bakmaz buraya heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 acc nickinidemi biliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 günlük,sigarasız 5. günüm,aldım browni mini leri,sürekli tıkınıyorum şu an,tatlıdan baygınlık geldi.vakit geçmiyo lan sigarasız,saat daha 1.40.sigaramı içsem ne adsadh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Gerçekten sigara bağımlısıysanız bırakmayın ya. Çünkü bırakınca gerçekten çekilmez insanlar oluyorsunuz. Hem de uzun bi süre. Babam bu aralar evde terör estiriyor da. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dün gece 10 da uyuyakaldım, yine sabah zor kalktım meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 karanlıkta uyanılmıyo ki anasını satiim uyuz oluyorum kalkamayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 of çok uyuyunca kabus görüyorum hep, çok korkunç sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Nasıl kötü devam ediyor şu haftam anlatamıyorum bile.. Kelimeler kifayetsiz, cibiliyetsiz, terbiyesiz, ahlaksız falan öyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cemss said: acc nickinidemi biliyo :D he biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 @Balon Duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 TCDD'nin dötüne koyiim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar