dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 o değil de kuru sevmiyor musun sen olm?
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 geyik yapıyoruz abi, suşiyi kurudan fazla seven bir kızla çıkma ihtimalimi düşünebilir misin benim? Kuru da ayrıca Süleymaniye camii avlusunun yanında kurufasulye-pilavcılar var, oradan yenir eklim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bir an elime koluma titreme geldi, gözüm falan seğirdi.. öyle diyeyim sadece. suşi ne lan diye bağırarak bamboo bo-staff ile yukarıdan bir şimşek parlaması ile saldırmayı planlıyordum..
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Abi dürüm, kuru, imam çağdaş, saray muhallebi falan yiyen gençliğiz biz. Modern yemek olarak da bi fajita biliyorum. Onu da bi pati öğretmişti de hala pişircek biz de yicez. Neyse o pişirmeden yidim onu ben.
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hepsi yalan ya yokmu profiterol,yiyelim?
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 balon said: geyik yapıyoruz abi, suşiyi kurudan fazla seven bir kızla çıkma ihtimalimi düşünebilir misin benim? Kuru da ayrıca Süleymaniye camii avlusunun yanında kurufasulye-pilavcılar var, oradan yenir eklim. te allam şusi yiyen kızlarda sana bayılıyodu.istemiyosan okuma postları. hep yapmak istemişimdir
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 cemss said: hepsi yalan ya yokmu profiterol,yiyelim? reis inci profiterol beyoğlu
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Günlük naber lem, çalışmak kadar güzel bişey yokmuş. Günler su gibi akıp geçiyor. Pazar gününü iple çekiyorum. Uzun zaman sonra yeniden birilerinden hoşlanmak güzel bi duyguymuş onu da farketmiş oldum. P.S: face de bile mi buldunuz lan. sdfsd
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 0ne said: Günlük naber lem, çalışmak kadar güzel bişey yokmuş. Günler su gibi akıp geçiyor. Pazar gününü iple çekiyorum. Uzun zaman sonra yeniden birilerinden hoşlanmak güzel bi duyguymuş onu da farketmiş oldum. P.S: face de bile mi buldunuz lan. sdfsd aa one sevgili mi yapmış
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 oldukça kötüydü ama sen one olduğun için görmezden gelebiliim.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 platonikte olabilir hoşlanmak güzelmiş demiş sadece :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 of annem dönsün artik, kardesim zivanadan cikti durmadan parti veriyo evde. iyi tamam güzel egleniyoruz da her gün olmaz ki arkadas. neyse 4 gün kaldi =(
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bu erkeklerin dünyası ama karısız ya da kızsız çekilmezdi be günlük. çok güzel şarkı lan. hala çok güzel şarkı.. http://www.youtube.com/watch?v=4Fd8_gojNXc
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 off çok tatlı sarhoş oldum. üstüne de çok sağlam bir kelle paça içtim, sonra da uykuluk yedim. sabah başağrısı da yok. dünya bana güzel.
HosH Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 doğum günüm bugün bre gündük,gine mesajlar gelmeye başladı zortmail,zırtbank doğum gününü kutlar diye başkada kimse kutlamadı, kutlamazda...
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 cemss said: hayırlı teskereler defensive. wastyrx said: Hayırlı tezkereler ^_^ ÇARŞIAAAAA saolun :)
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 göğsüm, baldırlarım, kollarım, karnım, ayak bileğim, belim ölmüşüm ama şimdi farkediyorum ehauhea
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ufak ufak yapıyordum zaten bazen bisiklet, bazen koşu işte bazen halı saha da dün öldürdüm kendimi resmen, yenibirlerin hıncını kendimden çıkardım aghfhghfa
cemss Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ailecek erdik heralde günce.dün gece teyzem annemi aramış ankarada oturuyor kendisi gecenin 3ünde dışarıya bakarken çok yakında ufo gördüğünü söylüyor.şimdi bu kabul edilebilir bir olay tamam ama niye videoya cekmezsin yada tofo cekmezsinde annemi ararsın. ilginciz ilginc.
Öne çıkan mesajlar