Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 napae said: Şuşi şeven bir tane arkadaşım yok. Allah kahretsin. :/ çok da öyle aman aman bişey değil ki zaten. hatta bazıları yivranç oluyo asddfsdsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kurufasülye seven hiç arkadaşım yok gibi bi cümleden iyidir yine de! gerçi elin caponuna bile kuruyu yedirsen suşiyi alev makinesi ile yok eder anında ya, neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Defensive said: blabla vaniLLe said: hayirli tezkereler defensive. bu saatte kalkmak cok iyi ya. simdi disari cikiyorum doktora, kütüphaneye falan gideyim. oh keyif. 0ne said: hayırlı teskereler defensive, sıcaklar ve ramazan bide üstüne askerlik, Allah kolaylık versin. Oo yeni gördüm 2.5 aylık mesaj. Teşiekkür ederim. Hayırlı tezkereler ^_^ Artık kesin gözüyle bakıyorum ki yenibirler bildiğin beynini kullanmıyor O_o otonom falan yaşıyorlar rezillik :S kurufasülye çok güzel bişi lan bir de önce sulu sulu ekmek banarak yiceksin ohş diye sonra yarısı kaldığında pilavla karıştırıcaksın üstüne bir de yoğurt mhmpss canım istedi şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çok mutluyum lan günlük yihuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ractamainus said: napae said: Şuşi şeven bir tane arkadaşım yok. Allah kahretsin. :/ şuşi, suşinin sevimli hali mi? Eed. şeven de sevenin şirin hali. ihiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Suşiyi kurufasülyeye tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 şuşiyi de yerim, kurufaşulyeyi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 suşi yemem, kuru da yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bi dakka ya, ben esnaf adamım. yerim herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 napae said: Suşiyi kurufasülyeye tercih ederim. şusi sevilir mi meh be. ama kurufaşülye sevilmez evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hepsi yenir, nimet onlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Amerikalar da aç mı kaldın sinan? ashagfas bu arada kurufasülyenin neresi sevilmez yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hun har ca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben evde suşi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Tefal'in actifryı ne büyük kolaylıkmış ya. Kabakları doğradım attım içine oh. 1 kaşık yağla kabak kızartma yapıyorum. sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 wastyrx said: bu arada kurufasülyenin neresi sevilmez yahu? sen sus git keyk yap bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 aman bayılıyordu kurufasulye de size, anaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 anayasa değişikliği onaylansın, zaten kurufasulye yemeyenleri vatandaşlıktan çıkarttıktan sonra dev kazanlarda yağ içinde kaynatarak kızartacağız inşallah.. elbette "hmm ne kadar garip kurufasulye sevmemeleri değil mi?" diyip de geçebiliriz. tam karar veremedik henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Günlük, İş için eğitim yapıyorum, off yapıyorum, işe gidiyorum, yüksek lisansa dönüyorum. Bir de kız arkadaş yapim mevsim de kış, güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 napae said: Suşiyi kurufasülyeye tercih ederim. tamam çıkıcam ben bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ıy defol git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ahhahahahahha tarihe tanıklık ediyürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 napae said: ıy defol git ezdi ahahah. Günlük çok mutluyum lan basys2 aşırdım lab den onla oynıcam evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 balon //_-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 olum isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar