senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dasaaa said: p90x yap WTF!! abi bi p90x nasi bisi izledin mi hic :D ha yok nil onlari yapabilecek kapasitede bir hanimkizimiz ise saygiyle egilirim zaten karsinda. Ben egilmesem kendi eger zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 senko said: dasaaa said: p90x yap WTF!! abi bi p90x nasi bisi izledin mi hic :D ha yok nil onlari yapabilecek kapasitede bir hanimkizimiz ise saygiyle egilirim zaten karsinda. Ben egilmesem kendi eger zaten. e ozaman p90dan başlar zaten. ama 90x de güzel.. yogax stretchx falan adama can veriyor, hayata bağlıyor bildiğin. p90 bile yapsan haftasonu yogax stretchx yapmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 thai chi yapın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 p90 bile zor geliyor bana :D baslangic icin iyidir ama heralde o bile cilkini cikariyor adamin p90xte o kasli kasli adamlar zorlaniyor ihh mihhh diye ses cikariyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ıııh mıııh :D hasduahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 aşağı yukarı 10 saat sonra anatomi dersine giricem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 wastryx mutlu lan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kaç oldu anatomy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 90-60-90? ya koltuk pert olmuştu. bizimkiler yeni koltuk almışlar, kurdum işte şimdi. ama geriye yatmayanlardan.. özhan canaydın gibi oturuyorum öle.. bişi de diyemiyorum "yok lan bunları sevmiyom ben" diye.. bi garip bişi oldu.. özhan canaydın gibi hissettim kendimi bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 canım deli gibi mastika istiyor ya gece gece.pipim olsa şimdiye düşmüştü kesin,kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ractamainus said: cumartesi akşama kadar çalış. pazar ofiste sabahlamacalara yelken aç.. yarın ne olacak merak et. beynin erisin. stres yap. stres altında çalışmak da zor olsun.. düşün. çalış. çalış. çalış. yorgunluktan ölme. çalış. bitsin diye dua et. çalış. hebe.. hüb. ve milletin evden işe gittiği saatte, işten eve gitmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 o 1-2 gün sabahladıktan sonra işin helede adam gibi bitmişse eve geldiğinde çektiğin uyku inanılmaz huzurlu oluyor... çok abartırsan sabahlamayı uyuyamıyorsun o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sanırım ölücem. nasıl bir salgın bu, nasıl bir virüs. bu kadar ağır grip olduğumu bariz hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 SenariouS said: o 1-2 gün sabahladıktan sonra işin helede adam gibi bitmişse eve geldiğinde çektiğin uyku inanılmaz huzurlu oluyor... çok abartırsan sabahlamayı uyuyamıyorsun o ayrı olm ne huzuru ya =) al işte yine işteyim, birazdan toplantı falan. gerim gerim =P lortum huzur pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 allah yardımcı inşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 işleri biriktirip son zamanlarda sabahlaniyorsa hatali sensin yalnız :D diğer türlüyse yapcak bişi yok bide yılların getirdigi tecrübeye dayanarak söyliyim özellikle yazılım konusunda son 3-4 gün sabahlıyalım olayı fecı fiyaskolarla sonuclanıyor. En güzeli planı programı dogru düzgün yapıp işi o zamana en güzel biçimde yaymak. sabahlama olunca işin içinde logaritmik düşüyor insanların performansları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 wastyrx said: aşağı yukarı 10 saat sonra anatomi dersine giricem :D Ders saatleri kısaltılmalı bence baya süferimsi ders :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 senko said: işleri biriktirip son zamanlarda sabahlaniyorsa hatali sensin yalnız :D diğer türlüyse yapcak bişi yok bide yılların getirdigi tecrübeye dayanarak söyliyim özellikle yazılım konusunda son 3-4 gün sabahlıyalım olayı fecı fiyaskolarla sonuclanıyor. En güzeli planı programı dogru düzgün yapıp işi o zamana en güzel biçimde yaymak. sabahlama olunca işin içinde logaritmik düşüyor insanların performansları özel sektörde çalışmadın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bilmion mu ogrenciyiz daha :D son 3-4 gun olayini da ogrenciler icin yazdim zaten ozel sektor icin deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Günlük az önce epic düştüm Boktan bi çalışma sandalyesi var ofis tipi. Hesap makinesi düştü, uzanayım dedim. O kadar boktan ki afedersin, tekerlek kollarını uzun yapmamışlar, yana yük verince devriliyor. Ben de bi uzandım almak için makineyi, yandaki sehpaya belimin sırtıma doğru olan kısmını vurdum. İnanılmaz acıyor ve kan toplamış. Morarıcak ve acıyacak uzun bi süre. Çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 lan cocuklar duymasin muzigi kafamda patlicak gibi caliyo, hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 senko said: bilmion mu ogrenciyiz daha :D son 3-4 gun olayini da ogrenciler icin yazdim zaten ozel sektor icin deil :) "işleri biriktirip son zamanlarda sabahlaniyorsa hatali sensin" deyince çok alınmıştım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 lütfen istediğim kadroyu bulabileyim günlük lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 uyumak da istemiyorum, ama uyumam gerek. Of ne iğrenç bir gün yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar