erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 günlük lan davutpaşa çilem bitti sonunda, son deneyime de girip en azından f0 almayacağımı kesinleştirdim fizikten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 günlük bugün yapamadım üşendim spora, ama yarın yapıcam (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 vista'dan bariz nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok güzel bi gün(dü) insan yüzü görmek güzel bişi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 beynim çıkacak kuş çıkacak günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Günlük niye bu kadar özledimki. neler olduğunu bi çözsem. neyse.. kaldığım yerden devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sevgili günlük az önce hayatım boyunca hiç kemer almadığımı farkettim. hepsi annemden kalma. zaten hepi topu 3 kemerim var. süslü kemerlerim de yok. kib. cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Krep yapıyorum günlük. Çok leziz oh evet bebeğim arasına sür nutellayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 insan gibi peynirle ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 je deteste la français, je deteste ses examens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 pogodi said: insan gibi peynirle ye Ya bir git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Krep peynirle yenir mi lan öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 krep değil hem o cızlama dfds neyse ben gidiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 xunn said: Krep yapıyorum günlük. Çok leziz oh evet bebeğim arasına sür nutellayı. levent bana krep yaptığında nutellayla yemiştim çok güzel olmuştu demek ki krep nutellayla yeniyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Tatil havasından çıkamadım günlük, okul başladı gidesim yok hiç öff, ortalama yükseltmem lazım bi de. toparlanmam şart artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 günlük okula gtmiş olmanın verdiği huzurla çaklıt diskimi tüketmekteyim oyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sevgili idiot, yagmur yagarken yalinayak cimlerde kosturmak istiyorum. sadece böyle anlatabilirdim su anki ruh halimi. adios =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 berbat bi gün.. berbat bi ay ve giderek daha berbatlaşacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 emre altuğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 3 manav gezdikten sonra aldığım çilek çok guzel cıktı gunluk^^antepfıstıgı ezmesiyle de pek guzel oldular. konser cok guzel deildi,öyle duo olmaz çünkü.Ahmet Kanneci kasedi dinlesek de olurdu pekala ,özdemir de bir sümüklü böcek katili çıktı zaten sdfgh hadi siyuğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 içersinde en az lie cebiri, topoloji, genetik algoritmalar, yapay sinir ağları ve cellular automa içeren teorik ve geometrik biyoloji kitabı yazmaya karar verdim. lie cebiri tamam, genetik algoritmalar da tamam diğerleri lazım şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 urgh berbat kabus gördüm. kendime gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günlük şu an zonguldaktayım stop ders sabah sanmıştım, değilmiş stop o yüzden kütüphanede geyik moddayım stop eset de şimdi diyo ki "your system is exposed to risk" stop lisans süresi bitmiş stop hadi kaçtım stop Mr_Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 günaydınlar, bazı insanlardan artık ciddi anlamda nefret ettiğimi belirtmek istedim günlük. kinci bi insan değildim; yaşam koşulları, insan ilişkileri beni böyle yaptı. sdfhjsd neyse şimdi okuldayım spss'e topladığım dataları giricem. çok sıkıcı bi iş gerçekten, hiç sevemedim ben bu dersi ya. UTKU BUNU OKUYOSAN, SANA DEĞİL SÖZÜM. SENİ TARİF EDİLEMEZ BİR BİÇİMDE SEVİYORUM KENK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kütüphaneye gidip dersimi çalışıciim bugün. kendimle ne kadar gurur duyuyorum anlatamam günlük sdf şaka maka yaz okuluna kalmamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar