Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 2.30 civarı evde olmam gerekiyo şehir değiştirdiğim için 3 te evden çıkmam gerekiyo bulduğum 2 tane işte 5e kadar çalışmam gerekiyodu :( Gerçi o 2 işte de 1.öğretim olsam da pek uygun olmıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 eski ben olsam hüngür hüngür ağlayacağım bi haber aldım günlük. Hiç bişi yapamıyorum oda etrafımda dönüo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 rahatlarsın aslında.. Yarın içicem çok içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 olm günlük, biraz önce suratıma böyle şappadanak çarpılan bir gerçeği paylaşacağım şimdi senle.. insanları -özellikle internet üzerinde- tanımak için tek sesli yayın ortamları çok kötü.. hani facebook, twitter, bloglar falan.. eğer bir adamı tanıyacaksan, tartışacaksın. onun tek başına ne dediği önemli değil. onun bir fikre karşı ne dediği önemli aslında. o yüzden forum kral bir şey galiba. helal forum, devam et. sosyal medya falan diyolar, yenik düşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 forumlar kaybetmeye mahkum eskiden 3-4 tane forumda yazı yazıyordum şimdi bi tek pati var onada uzun yıllar sonra biri yönlendirdi de geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ben dün başvurduğum pasaportun bugün kapıma geleceğini hiç düşünmemiştim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Günlük, oyalama beni allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu almanlar iyi insanlar hoş insanlar ama nasıl araba kullanmalarına izin veriyorlar anlamıyorum günnük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bugün 2sayfa okuyamamış olmam.. =( hmm bi de şu saçmalık var.. arıyorum analysis of seismic hede hödö.. sciencedirect yanda Related reference work articles veriyor.. ne var abi orada; Zebrafish ne diye baktım.. buymuş.. e bravo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 günlük zua. çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 karambolde yine kaldık mı öle. iyi bok yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Feryatlar, ağlamalar, sinir krizleri.. Başınız sağolsun, başımız sağolsun, geride kalanlara sabır, Allah razı olsun.. Daha çok feryat, daha çok ağlama, dualar, toz, toprak kürek sesleri, son vedalar, sonra sessizlik.. Çok boş, çok çok erken. Elden ne geliyor? Hiç.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dasa kabullen artık sevinme sırası kış severlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bugün beni mutlu eden şeyler Güzel bi akşam yemeğinden sonra bira, daha sonra midyecinin geçmesiyle söylenen midye , tekrar bira, sonra kokoreç, sonra güzel bi dondurma oh gag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ramazanda içki içen gencin yüzünü ısıtan cehennem ateşi.. lan yaz da bitti :/ içelim ısınalım biz de bari. cehennem mehennem, sıcak mı sıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 günnük lan eski sayfalarını falan karıştırdım da baya atraksiyon yaşıyomuş patiler.ne güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 artık yeni mönüm, ranch sos + boyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 silikon takma ameliyatları izledim E de.şuan kendim de ameliyat yapıcak bilgiyi ve gücü toplamış bulunuyorum.getirin ekipmanı bedava yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bir film setin içinde yaşıyor gibiyim günlük. evler inanılmaz şirin. para toplayıp buraya yerleşeceğim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Cenaze evlerinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yarın sabah balıkesir yolcusu günlük. iner inmez bi çiçekçi bulmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 su an alli turnanin flamingo oldugunu ogrendigim icin enteresan bir dumur yasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bayramları hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 +1 Ama sadece ilk gününü sevmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar