pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 günlük, 5 temmuzdan itibaren; istanbul antalya antalya izmit izmit istanbul istanbul eskişehir eskişehir antalya antalya istanbul yaptım. bayrama kadar; istanbul samsun samsun istanbul yapacağım bayramda; istanbul antep antep urfa urfa antalya yapıp hayır dedikten sonra son kez antalya istanbul yapıp bu yazı bitiricem tatil? nerde? 4 gün olimposa gittim sadece. imza: yılmaz özdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 En azından farklı farklı yerler görüyorsun kız. Biz nabalım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Günlük çok güzel bi konuşma yapmaya gidiyorum.Akşam foça,gece mambo 80's 90's kib öptm bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ulan! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ne berbat.. eylül geldi sayılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 negzel iste 1ay sonra okullar acilcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 3ay sonra ilk vizeler. 4.5 ay sonra finaller.Sonra ilk dönem biticek 20 gün tatil yapıcaz.20günün sonunda okullar başlıcak ondan 2 ay sonra benim doğum günüm ve vizelerin olduğu gün olcak 21ime basıcam 22den gün alıcam 23e merdiven dayıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 daha beter içime indirmeseniz olmuyor değil mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 @dartanian mambo giriş parasını uçurmuş diyolla. dogrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bugun ardarda yaptığım 2 stajımın son günü. staj defterlerimde tam. daha ne isterim. imza isterim. bekletio mühendisler ona uyuz oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 veledle markete gitmek vol. 312 simdi bi takim almancilar ''aaaay suna baaah ya gencecik yasta anne olmus!!!'' tarzi söylemlerde buluncaklar. hazirlikli olayim + nazire senlendirici gibi madure gözükmeyeyim diye (hani cünkü, tipik ev hanimi modeli) markete makyaj yaparak + süslenerek gidiyorum. ben de ayri bi denyoyum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 EDIT: CAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gülmenin bi anlamı kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 OF EKMEK BÖYLE DÖNEKLIK YAPIP EDITLIYOSUN YA BABASIZ GIBI HISSEDIYORUM KENDIMI FORUMUN BAHTI DIYARLARINDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dun o kada rkaliteli gulmusum ki uyandiimda yanaklarim agriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 İnsomnia çok tatsız bişi günlük.. Tek yararı uzun mesailerimin olması ve beni en verimli çalışan yabması.. Kamusallaştırma çok sıkıcı. Keşke hergün dün gibi olsa :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ..sabır..sabır..sabır...sabır.....sabır......sabır.. sevgilisi olan ve olmayan iki erkeğin de ihtiyacı olan en büyük şey: sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sağlık + huzur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 liseden bir arkadaşım intihar etmiş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Günlük, iyi ki bilgisayar bozulmuş lan, çıkıp geziyorum en azından, artık interneti de dert etmiyorum pek. Öyle işte, bide bizi anlayabilecek bi hatun kişisi olsa, daha ne isterim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tamam işte van gez illa bulursun kıyıdan köşeden bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 benim nicki herkes "van" diye okuyo heralde. Bi ben one diyorum sanırım. sdfsdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mantık hatası sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar