Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Saeros said: lan bi saat önce filan antibiyotik alıcaktım ama aldım mı almadım mı hatırlamıyorum 22 yaşında hafızaya gel, 50'ime gelince alzheimer bayrağını çekerim artık geometri sorusu çöz, ciddiyim. gri beyin hücrelerinin artmasını sağlıyor. bir de bulmaca aynı işlevi görüyordu sanırsam. bir de ülkücüler gibi kafa tokuşturma ki gri beyin hücrelerin ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yaşlanıyorum be günlük çok fena.zaman geçmesin dursun bi süre=( 25 kaliyim misal bi 10 yıl ha uyar mı!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 çok bedbahtım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 @cerebralis:tabi bekleyelim bence de bi süre @sae: lan yaz gribi geçmek bilmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 guya konulari dun calisip son gune birakmacaktim dun aksam bugun calisirim dedim, e bugun de bitti yine calismadim. illa son gune birakacam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Günlük lan sancakta içtim bi de güzel sçtım ağzına kafasına taktırdım olanarı çok keyfm yerine geldi hadin iyi geceler beni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 azmettim kendi bannerimı kendim yaptım eyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Başka bir ülkeye gidiceğiz yine günlük...yine yol yine belirsizlik yine umut yine koşturmaca...pil bitene kadar mı günlük yoksa .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sen bu satırları okurken, ben çok uzakl.. bunu bi yapamadım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fırk fırk burnumu çekip duruyorum çok sinir bozucu.. -.- Telefonuma bissürü yeni müzük yükledim ama herkeşlere zil sesi atamaya üşendim onuda yarın falan yaparım diye düşünmelerdeyim. Bugün 4. gün toplamda 3 saat uyudum başım bissürü ağrıyor. Ööle böle deil anlatamam yani sdafasd akşama güzel insanlarla buluşucam pek güzel geçer inşallah ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 baya grip var ortalikta ,.. bunu yazarken 3 kez oksurmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gg =( ders calisamiyom. yeter p.tesi olsun artuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 su altında video çekelim dedik o kadar artistik yüzüşler dalışlar falan ama kameraman olarak ben su altında bizimkilerden başka herşeyi kayıt altına almışım. küfür yemiş olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yaklaşık 4tane benden lazım.. klonlama gelişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 günlük paso lady gaga dinledim bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 laptop lazım bana. desktop hiç motive edici değil, çalışma açısından. bir de yarın biraz kasayım, disiplinli çalışıyım. yeni bir şeyler öğrenelim bari boş zamanımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 naptin yaf, 3monitorlu bi desktoptan daha sevkli bi calisma stili var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tamam, geniş monitör iyi.. ama 3 monitöre de ihtiyacım yok. yani konforu abartıyım derken, bazen konsantrasyondan olabilirsin. ben yazılımla uğraşıyorum, tasarımcı falan da değilim. hani çift monitor iyi diyebiliriz de genelde odak noktan ve düşüncelerin tek bir yerde aslında. dağılmak da istemiyorsun o anda. o yüzden tek monitör yeterli. laptop da ortam değişikliği için. evde çalışırken, ortam değiştirmek içimi açıyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tebdil-i mekanda ferahlık vardır.. lan parkfield depremine bakıyorum, 2004 depremi, 5,9 falan işte.. lan GPS datalarını yeni indirdim de.. 10cm kayma yok yerde be.. elin kadar gitmiş yer yaklaşık.. 96mm.. bre dünyanın gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ractamainus said: tamam, geniş monitör iyi.. ama 3 monitöre de ihtiyacım yok. yani konforu abartıyım derken, bazen konsantrasyondan olabilirsin. ben yazılımla uğraşıyorum, tasarımcı falan da değilim. hani çift monitor iyi diyebiliriz de genelde odak noktan ve düşüncelerin tek bir yerde aslında. dağılmak da istemiyorsun o anda. o yüzden tek monitör yeterli. laptop da ortam değişikliği için. evde çalışırken, ortam değiştirmek içimi açıyor benim. laptopa da bisi sigmiyor koda giriscem deyip netbeans acsan 3parmaklik yer kaliyor kod icin :) ben 2 monitore yayiorum enterprise architecture'yi carsaf gibi, tum uml'ler sequence diagramlar karsimda miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 2 3 ay önce ulan hayatımda hiç oynamadım sayısal oyniyim kesin tutar oksimoron olur yihuu dedğimde 1 bilmiştim ama bu sefer bişeyler güzel olcak gi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yemegimi de yedim, simdi yatayim 8de kalkip ders calisip finale girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Kız değil yavru kedi mübarek yea, her yerimi tırmaladı bide nasıl eğleniyor nan ahahah. Bak şurda bu kasın var böyle, şurda bu var falan.. Tıp öğrencileri pek garip sdfg yirim ben onu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar