wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bankacıların çoğusunu döverek öldürmek istiyorum şuan ^_^ Eed pek bi hoş olur gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 4 gündür bir insana ulaşamadım ya. bi de sonunda tarih kesinleşti, çok çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ilim çinde bile olsa gidip alıcaktım gerçi ama aradığım tüm dosyaların çince çıkması.. lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 lan bi form doldurdum.. inan bi şu yazıyı okuyan senin annenin kızlık soyadını istemediği kaldı.. 8sayfa falan form.. şansıma tam basıyorum, net gidiyor. kaldığın yerden devam etmek yok zaten.. LEYN!11 neyse.. ne diyelim bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 *DANS EDER* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 *EL ÇIRPAR* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 *DUNNO YA SARILIR* *BIRAKMAZ* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 *NEFESİNİ TAZELER* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 *su döker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 *SUDOKU* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yemek yaparken ayak bileğimi yaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 çok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 uzuuuun zaman sonra yemek yaptım lan. o da makarna eheh. ama güzel sostu yine de. afiyet oldu. sonra evdeyim işte. mail attım, "CV ektedir" dedim. eklemeyi unuttum falan. o da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 eileithyia said: yemek yaparken ayak bileğimi yaktım. eeaa ece nerelerdesin seeeeeean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 cemss said: eeaa ece nerelerdesin seeeeeean. buralardayım böbeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oh kosuya basladim, mükemmel hissediyorum kendimi yeah. bugün kütüphaneye gittim ama derse devam yine.. hala.. hep. cok inek oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gByui4rYHLE nil atışalım mı böyle? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 eileithyia said: cemss said: eeaa ece nerelerdesin seeeeeean. buralardayım böbeyim olmuyo ama sessiz takılma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 pff warhammer serverlari down, yapcak bisi bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 günlük şu sitedeki pipili toplu kocaman kocaman heriflerin çirkefleşip dedikodu yapmaları beni benden alıyoğurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 amerika bizden daha bir bürokrasi madeni mi be? iki code indireyim dedim. o oraya attı, bu "buradaki kurallara göre" dedi.. toplamı herhalde 1200sf.ye gelen kaliforniya yönetmelikleri sürüsü indiriyorum halen. gerçekten bürokrasi cehennemi midir? düzeltiyorum.. adamlar her bişiyi düşünmüşler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Sevgili günnük bir maceranın daha yavaş yavaş sonuna geliyoruz bir sonraki bölümde görüşmek üzere hoşçakalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Sanırım artık doktora gitmem lazım günlük. Über baş ağrısı + burun kanaması + oruç 3lemesi beni benden alıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Oruç mu tutuyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 günlük sabahtan beri ayağa kalktığım an başım dönmeye başlıyor, noluyor niye oluyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar