cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 üniversite sınavlarına falan mı hazırlannıyosun sen?ben geldim geleli bu foruma sen ders çalışıyosun nil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 evet. de sistemler farkli yani. burda 17 yasinda üni.ye girmek gibi bi lüksümüz yok ^.^ o yüzden hala kasiyorum, zamaninda yaptigim hatalari/ yasadigim sanssizliklari da bu sekilde telafi ediyorum ayni zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 istedigin bölüm de kastırıcı heralde tıp falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yok tip okumam eheh. ama belki psikolojiden psikiyatriye kayabilirim. nöroloji falan zevkli olabilirdi. yok ama cocuk psikolojisi düsünüyorum genel olarak. güzel planlarim var sonra^^ ben hayatim boyunca ders calisicam bu bisey degil, daha bu isin ünisi, masteri doktorasi, proflugu ooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ileride tr de yaşamayı düşünüyorsan pedagoji üzerine yoğunlaş derim.bende psikoloji ile yakından ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mmm prosesor doktor Nil i. T****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 psikologlar doktor olmuyor abv ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 offfff ev sahibi hala gelmedi evden cikarken lavaboya kakazlayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 millete sinirli sinirli çıkışma ekmek. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ev sahibine olan sinirini bana yansıtamazsın !!!2!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 gunluk, cok guzel haberler arifesindeyim, eylul ayinin basinda belli olcak insallah.. artik su kor talihim degisse diyorum, hic fena olmayacak.. dimi gunluk :) insallah diyelim bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 cemss said: ileride tr de yaşamayı düşünüyorsan pedagoji üzerine yoğunlaş derim.bende psikoloji ile yakından ilgileniyorum. zaten amacim da o yani, ilerde trde bu konuda birseyler yapmak istiyorum. ama egitimimi almanyada tamamladiktan sonra anca. pedagojiyi secmemdeki amac zaten, seneler önce türkiyede cocuk esirgeme kurumundaki cocuklara yapilan iskenceleri görmem oldu tvde. ve bu konuda cv'm genis baya, asistan ögretmenlik bile yaptim 6 ay boyunca, ögrenme zorlugu ceken cocuklarin okutuldugu bi okulda. ve daha bir sürü böyle stajim var. özürlü cocuklarla bile calistim. ya benim kafam rahat zaten, hayat felsefem de bu yönde. almanyada rahatim bu konuda, cünkü 30 yasinda abitur yapan bi sürü adam var. ve üni okuyan adam sayisi daha az, herkes meslek egitimine yönelmis.( kasiyer olmak icin bile 3 sene okuyorsun düsün) hos ben 22yim daha^^. illa insanlara yardimimin dokunacagi birsey yapmak zorundayim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben çevremdeki insanlarla konuşmuştum bi ara ne olcan sen muhabbetlerine (ki türkler bu soruyu çok sever ne okuyosun sonra haa ne olcan peki gibi soruları)psikoloji düşünüyorum dediğimde herkezin ortak fikri tr de kalıcaksan pedagoji üzerinde yoğunlaşman gerekli oldu.bikaç kişi hatta baya yakınım benim psikolojim bozulsa ben gidemem psikoloğa garip olur ama çocuğumu illaki götürürüm gibi şeyler söylediler. ki cidden zor tr şartlarında iyi bir eğitim vermiyorlar :) 4 yılın üzerine 2 yıl uzmanlık sonra paralı özel eğitimler derken bi 10 senede btirriim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Keşke sözel şeylere yetebilitem olsaydı bende okurdum öyle şeyler heuahuea otur, oku, ezberle falan.. Pek bi rahat, pek bi güzele benzio.. Son 3 gün otur ezberle falan yapan vardır çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tam oalrak sözel değil wastryx sınavını kazanana kadar mat geo falandı kasıyorsun baya.ama kazanınca 4 sene kitap okuyarak geçirebilirsin :) bide bu iş öyle zorlamayla olucak bi olay değil ki sabır ister biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 burda sözel sayisal denen bir ayrim yok zaten. hep esit agirlik. fransizca, ingilizce sart bunun üstüne ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tr de de aynı mantık işte psikologluk için hepsine kasıyorsun psikiyatr olmak istersen fen bilimleri kasıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 e fen bilimleri kassınlar bi' zahmet psikiyatr lan,boru mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Valla fizik daha kolay gözüküyor gözüme.. Psikiyatr falan olmak, ı-ıh ehaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 e bankacıydın dimi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Hayır.. Ya garip olucak biraz ama sadece bir iş yapmıyorum. Genel olarak eksperlik yapıyorum ama başka bi şirkette bilişim/harita ihalelerine falan giriyoruz. Uhm şehir bölge planlama/program yazım-satımı işte bilgisayarla alakalı herşeyle alakalı teknik servis falan da var. Biraz daha var da işte gerenk yok anlamışsındır herhalde ^_^ Tüm bu işleri yapıyoruz ve ben hiçbirinin okulunu okumadım. Fizik mezunuyum. Uluslar arası ilişkiler de ıkınarak ilerliyorum.(rakam falan olmayınca dikkatimi toplayamıyorum dolayısıyla ders çalışamıyorum pek :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 haha wastryx, şehir plancısıyım ben. netcadin dongle unu gösterip patrona aha buna 8.000 tl verdik diyince yüzündeki ifadeye bayılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 patronun abin olunca pek olmuyor öyle heuaheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 oha abi kardeş çalışmak mı ben abimle bırak işe gitmeyi,işemeye bile gitmem lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar