Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ha öyle desene. ne isim var be motosikletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Rasmon said: @wastyrx tamam anladık sen de müdürsün her günlük yazışında dile getirip iş egonu dışa vurmana gerek yok. deftere yazsan ok de internet ortamında bi günlüğe yazınca ister istemez okuyoruz. Yerims ^_^ bizim şirkette bişilerin müdürü olmayan çok az insan var. Kısaca yeri gelince çaycı, yeri gelince sekreter, yeri gelince amele olarak görev yabıyorum. Yani öyle bi egom yok ki maaş almıyorum nan ehauheua yani abime gidio maaşım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 turkcell olan kız arkadaşım almanya'dan 110 dakika aramış beni. hiçbir tarifeye geçmeden hem de. şimdi öğrendim ki dakikası 4.6 tl imiş, inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 wastyrx said: Yerims ^_^ bizim şirkette bişilerin müdürü olmayan çok az insan var. Kısaca yeri gelince çaycı, yeri gelince sekreter, yeri gelince amele olarak görev yabıyorum. Yani öyle bi egom yok ki maaş almıyorum nan ehauheua yani abime gidio maaşım sdfg ha o zaman np. boşuna kıskanmışım euh. @vaniLLe abv anlatsın motor frenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 anlat ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 moncici said: turkcell olan kız arkadaşım almanya'dan 110 dakika aramış beni. hiçbir tarifeye geçmeden hem de. şimdi öğrendim ki dakikası 4.6 tl imiş, inanamıyorum. nasıl inanamıyosun abi ne bekliyodunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 böyle bir aptallık yaptığına inanamıyorum kapat yazacak falan dediğim halde yok yazmaz yazmaz falan dedi ve ben de bakma gereği duymadım ucuzdur diye. topladım dakikaları demin konuşurken 110 dakika aradığını söyledim hee çarp onu 4.6 ile dedi kafayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kıskanılacak son insan olabilirim nan ehauehu bombok bi hayatım var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 insanların ilgi beklemesi anlamsız bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 <3 Hüso ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben ilgimi sadece hayvanlara ve makinalara veririm günlük. dasaaa ya taş olsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 fazla hoşlanmadığım insan davranışları vol 01 gibi bi liste yapsam başına fazla alakamın olmadığı ama nedense ilgi çekmek için takla atan insanları yazarım.. bunlara ilgi göstermediğinde ikinci aşamaya geçip çaresizce onay bekleyen insanlara dönüşüyorlar. bir de konuşurken yürüyemeyenler, olduğu yerde duranlar var.. ama o tamamen ayrı bir başlık. dikkat edin o konuşurken duranlar kesinlikle "canım şuradan bilmem ne çekti. gidip yiyelim mi?" gibi kısa cümleler kurmuyorlar.. hep talepkarlığın üst seviyelerinde ama puppy eyes ile çalışıyorlar.. "yaa dasaaaaaaaaaaaaaa.. şimdi ne olsa güzel olurdu biliyor musuuuuun?" tarzı cümleler kuruyorlar..ben de hep. biliyorum kriko! gazlı kalem? rosetta stone? telefon rehberi? beyaz balina aydın! gibi salakça şeyler sıralıyorum üstüste.. burada kilit nokta ilgi manyağı kişinin öyle aşırı yakınınız olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Theridone said: ben ilgimi sadece hayvanlara ve makinalara veririm günlük. dasaaa ya taş olsun bu. eöö şe-şey burdan cinsellik olarak BBT deki sheldon gibi olduğunu mu çıkarmamız lazım?.. Yoksa sapık köylü karikatürü koyalım mı? :$ Bugün tam 6da çıkıcaz günlük. Ödül verdik kendimize ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 günlük madalyamı almış bulunmaktayım. herkese hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 dünyama hoşgeldin rasmon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 '6da çıkıcaz çünkü kendimize ödül verdik.' Hıı-hım.. ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 küsüm sana cemss, 1 ay önce alabilirdim madalyamı kasmadın post :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 olm post senin köpegin olsun 2k daha kas diğer madalyanı ben tamamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 çok sıcak klima da olmasa çekilmiyor valla mesai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 günnük ofiste boktan bi gündü. ben askere gittiğimde benim yerime getirilip 8 yıldır orada çalışıyor diye -haklı olarak- yetkileri genişletilen arkadaşla bi türlü anlaşamıyoduk, en sonunda olacak oldu; bu görevi bırakıyotum ben. bi yandan iyi oldu bi yandan garip oldu. elemanla birbirimize girecektik artık, en ufak şey bile ikimize de dokunur oldu ya. neyse, nası çözerse çözsün artık sorununu ben kendi işimi yaparım kendi bildiğim gibi... tek uyuz olduğum nokta var, her ne kadar olgun da davranmaya çalışsa, "şekilciliğini" ve egosunu gizleyemiyo. Bu işin böyle sonuçlanmasında da bunn payı var, ama adam benden kıdemli, bi bok da yapamıyorum. alsın görevi başına çalsın bana ne. nasılsa gerçekten ilgi duyduğum bi bölüm değildi (en azından bu eleman işime karışırken) hem ayrıca bikaç sene sonra görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Günlük cana gelceğine mala geldi bize bişey olmadı ya ufak sıyrıklar dışında şükürler olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Arkadaşlar bişey sorucam burdan yazayım tahmini bişey söylerseniz başından geçen falan varsa...Kaza yaptık tutanaklarda 0 promil yani alkol yok ama aşırı hız diye geçiyo kasko karşılar mı karşılamaz mı tahmini bişey söylerseniz...Tabi ayrıntılar falan var tutanakta ama ne bileyim işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://trfdenetleme.iem.gov.tr/kasko_kanun.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bodrum'u cok ozlemisim. ORCUN; bugun sarnica gittim didim simdi orcun burda olsa gider haraslardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar