Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Günnük, zaman geçmiyor sanki. Sıkıldım yapıcak bişiler soyle..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 öyleee sarhoss olsamkiii bir daha ayılmasaaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Elimde tam sana göre bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Acaba nedir nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Abvekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bir gece ansizin gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 günlük istediğim gibi ev bulamıyorum millet çok meraklı yerden sçmalı tuvaletlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hem yüksekten korkuyorum hemde gidip en gerizekalı aletlere biniyorum günlük ehuahaeu manyak mıyım neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 OHŞ Bodrum biletiiiğ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 1 hafta izin alıp yüzüme dövme yabdırmayı planlıyorum sdfg ama geçici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 günlük konu dışından banned olmuşum, ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 oh mis gibi kullandim arabayi ^,^ simdi tekrar cikeyorum, cocuklarla oyun parkina gitcez. benim veledler yetmiyodu simdi komsunun veledi de ninooos demeye basladi. ama biliyorlar ki El Niño gibi yargilarim, diktatörüm pegagoji konusunda. hööt! dedim mi, biter. bazen -_- had muk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 peki pedagoji konusunda da diktatör müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yok ya onda pegagoji konusunda oldugum kadar iddiali degilim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 günlük cuma akşamı evde ne bk yiyorum ben de bilmiyorum sana yazam dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 vaniLLe said: yok ya onda pegagoji konusunda oldugum kadar iddiali degilim =P peki iyi bir hikaye anlatıcısı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 günlük o kadar çok koşturuyorum ki az önce kalktım, bacaklarım tutulmuş. bidahaki yaz wat mı yapıyorum napıyorum, gelmem buraya. kaç gün kaldım burda, 3 gün olimpos dışında hiç bişey yapmadım. arkadaşlarımla bile görüşmedim daha. duşakabinli ve klozetli bi ev hala bulabilmiş değilim. eski facebookumu kapattım. yenisinde sadece 3 5 arkadaşım ekli. zaten abimin yaptıklarını takip etmek için açtım asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 denize girememkten insan yüzü görememekten delirdim.açıp açıp bikinilerimi kokluyorum ohh akdeniz diye.bi haftadır kurstaki yavsak ergen,cinsiyetçi trafik hocası ve akademi seti videosundaki adamdan baska kimseyi gormedim sanırım. ya da öyle hissediyorum.insansızlıktan dikiş makinasına bile sinirlendim .bok gibiyim.ayın 25 i gelsin,''irin kaçar'' olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sabah sabah arduino ile kara sahin efekti yaptim kirmizi ledlerle vuuv vuuv diye gidiyor bide benim bu direnclieri fotoselleri ledleri organize etmek icin bi kutu almam lazim. dagildi hepsi masada aradigimi bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 4 saat falan uyuyup inanilmaz bir boaz agrisiyla uyandim. Geberiyorum ama. Su icemiyorum falan noluyoruz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 kafede botlu kantır oynuyorum günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 beli geçtim leğen kemiğim bile ağrıyor artık :) yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 günlük. çok sıcak, vallahi bayılacağım. bi de veterinere götürmem lazım köpeğimi. bu sıcakta! istanbuldaki güç geçtikçe artan rezil olduğum kitle sanırım son bulacak çünkü pet taksi diye birşey buldum! bu sorunu da aştım gibi. mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hatun binlerce zibidi pis metalciyle tiamat izleyip bira içiyo biz bu sıcakta ders çalışmaya çalışıyoruz. vantilatörün de ayağı kırıldı yanıma getiremiyorum duvara yaslıyorum. adaletin bu mu dünya, bu mu habitat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar