abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aquila said: abvblizzard said: Ayrıldık =(( birlikte çok güzeldiniz, kesin nazar deydi. Kimle çalıcam şimdi stairway to heaven ı =(
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hayatimin en guzel gunlerinden biri lan. Biyoistatistigide vermisim. Uzerine icmece.arkadaslarla yemece. Yanimda sevgilim. Abi ne guzel birgunsun ya. Yalicam
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Uykusuzluk+baş ağrısı+burun kanamaları hemide 3 kere sdfg Hayat zor günlük nan. Arada güzel oluyor ama ^_^
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 6 yil önceki mesajima baktim. cok duygulandim bir an, söyle gözümden iki damla yas geldi sip sip diye.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bir salağın yapabileceği ufak bir işi verdiğimiz aptalötesimal bu işte başarısız olunca neden hakaret etmem hatalı oluyor çözemiyorum bir türlü. yok abi, tembeller bunlar! kafatasını açıp beyinlerini tokatlayacaksın, ancak olacak. acaip rage geçirdim be..
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Boşluk pek fena bi yer günlük. Sen sen ol gitme oralara.. Annem bilmediğim insanlarla bilmediğim yerlere gitmemi yasakladı de. Yabancılardan bişi alma sen.. Efet yap bunu ^_^'
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 mr sonucum temiz cinki muhah kisa devre yaptirmamisim beynime :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abvblizzard said: sdfsdf lan bana attığını mesajları silip silip durmasana sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu evde internet olmama olayı iyiymiş mesela şimdi okuldan çıkıp eve dönünce 1+1 evde saat 1e kadar çalışmaktan başka yapabileceğim bir aktivite yok sdf
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 "Acı olmayınca tatlı da olmaz" çok doğru bi laf lan günlük.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 çok acı ye sonra üzerine tatlı ye de tatlının tadını alabiliyor musun gör bakalm.. saçma bi laf o..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi sen git en önemli bilgisayarlardan birinin mail backupını almayı unut bas formatı... :/ niye outlook kullanmazsınız ki ya hay lanet. recovery programı çalışıyo umarım işe yarar :(( onun dışında bu hafta önemli günnük benim için. projeyi bağlamalıyım artık. bi de, antalyayı iple çekiyorum ^^
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Günlük bugün bisikletimle kaza yaptım. Namussuz köpek ve namussuz onu salan sahibi.
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 baktıkça mutlu oluyorum http://milasdaydreams.blogspot.com/
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Günlük lan bildiğin çok mutluyum by by.
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 pogodi said: baktıkça mutlu oluyorum http://milasdaydreams.blogspot.com/ harbi çok hoş şeyler var.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bile bile ve yapıcak başka bişi olmadığı için ömür harcamak kötü..
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 32 e girdim la bugun gunluk.. yaslaniyorum.. yuh 3 sene sonra yolun yarisina gelcem.. aboooo.. bitmisim lan..
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oo kutlu mutlu olsun. yaş önemli değil ya takma yaşa, gereksiz bi etiket sadece.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Günlük, selam naber kk bye. edit: Gz Luniz.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 LuNiZ said: 32 e girdim la bugun gunluk.. yaslaniyorum.. yuh 3 sene sonra yolun yarisina gelcem.. aboooo.. bitmisim lan.. nice yıllara.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gerçekten çok sıcak ya. dışarı çıkılmıyor, mahvoluyorum. evde oturulmuyor darlanıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 haftalardır üşeniyodum sonunda gittim kestirdim saçları temiz oldu bi de seferihisardan izmir'e gelirken otobandan karşıyaka filan o sahil gözükmüyodu günlük, öyle bi nem var şehirde düşün bi de starcraft 2'nin campaign'e ikinci kez başladım dün, çok başarılı oyun gerçekten hani multiplayer kafasında olsam gidip parası neyse basıp alırım o derece
Öne çıkan mesajlar