Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 SADASDADADASDASDDASSDADSSDASDSADASDA DADASDASDDASSDADSSDASDSADASDADADASDA SDDASSDADSSDASDSADASDADADASDASDDASSDA DSSDASDSADASDADADASDASDDASSDADSSDASDS ADASDADADASDASDDASSDADSSDASDSADASDAD ADASDASDDASSDADSSDASDSADASDADADASDAS DDASSDADSSDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 fazla yalayinca dil agrisi yapiyor. Özellikle dilin alti aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Abimin 4-5 yıldır takıldığı bi kız var günlük. Kız arkadaşı mı değil mi hala anlayamıyorum pek bi garip nan. İyi kızdı ama bu sefer abim o yüzden korkuorum :( Sinirli olunca falan çok tehlikeli oluo abim ya nedir nan bu kızlardan çektiğim benim afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 gel haftasonu gel. iyi gitmiyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ne istediğini bilmeyen tüm kızların ağzını kırmak istiyorum.. Efet kız nüfusunun %99u ama olsun kendime güveniyorum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 güzeldi bitti mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 nedenini bilmiyorum günnük ama yaklaşık bir bucuk saatimi gölge diye anlamsız bir filmi izleyerek geçirdim.arada kalkmak istedim başından ama başaramadım.buda buraya cemin mallıklarından biri olarak not düşülsün.sonra okuyup okuyup gülerims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bugün kimya labında saçma sapan bişeyler karıştırdık kadın HADİ BAKALIM Bİ BAKIN KOKUSUNDA DEĞİŞİKLİK VAR MI ded HMMMFFFF diye bi çektim bildiğin 2 sn stun yedim sonra ciğerimdeki ve burnumdaki yanmayı hissettim. Amonyak koklatmış kadın off. Hala kafam güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ucagı kacırdım. 40 dakka onceden hava alanında oldum. tam check in ariyorum anons edildi kapıya gidebilirsiniz diye. kadına dedim nerde check in masası. kapandı dedi. e anons simdi yapılıyo daha yeni kapanmıstır dedim. uzgunum dedi. bilmemne karı yuzunden yarına ertelendi ucusum. hani 20 dakka ile kacırsam bisi demicem ama 20sn ile ucak kacırmak cok koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Cok yalnizim be gunluk:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 barbu said: ucagı kacırdım. 40 dakka onceden hava alanında oldum. tam check in ariyorum anons edildi kapıya gidebilirsiniz diye. kadına dedim nerde check in masası. kapandı dedi. e anons simdi yapılıyo daha yeni kapanmıstır dedim. uzgunum dedi. bilmemne karı yuzunden yarına ertelendi ucusum. hani 20 dakka ile kacırsam bisi demicem ama 20sn ile ucak kacırmak cok koyuyo. uçağa binen herkes 1 saat önceden orda olman gerektiğini bilir dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 keşke boru kaynakçısı olsaydım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 şöyle sağlam bir dağıtasım var günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aloha! ehe kardesimin erkek arkadasi beni cok sevmis, NIL YARIN EVDE MI!? diye sormus hatta. sevindim^^ neyseeeh su son 10 sayfayi da bitirirsem bugünlük ders calisma kotami doldurmus sayiyorum kendimi. 2 hafta sonra da direksiyon sinavina giriyorum, bu sefer gececegim. gecemezsem (ki hayir geccem!) kafama hunimi gecirip tuna nehri dolaylarinda kostururum artik herhalde idiot gibi. loopa sararim bir de, sonu olmaz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 o nehirler hep bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 istanbulda iş arıyan mimar varsa temasa geçebilir.. bi arkadaş mimar arıyormuş, sigorta falan da var tabii.. gerçi şartlar neler çok bilemiyorum şu an.. ayak üstü konuştuk sadece. hmm sefgili günlük, ben bi arkadaşla ayak üstü konuştum.. konsepte uygun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 nehir sahibi insan (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mr_Hand said: barbu said: ucagı kacırdım. 40 dakka onceden hava alanında oldum. tam check in ariyorum anons edildi kapıya gidebilirsiniz diye. kadına dedim nerde check in masası. kapandı dedi. e anons simdi yapılıyo daha yeni kapanmıstır dedim. uzgunum dedi. bilmemne karı yuzunden yarına ertelendi ucusum. hani 20 dakka ile kacırsam bisi demicem ama 20sn ile ucak kacırmak cok koyuyo. uçağa binen herkes 1 saat önceden orda olman gerektiğini bilir dostum. o degisiyor. gayet son 30dk da gidip girdigimde oldu. tamamen check inde ki kadının orada durması ve sistemi kapatması ile alakalı. hele hele bagaj bırakmıcaksan son 15dk da bile bindigim oldu. bugun de buyuk ihtimal check in masasına gitsem direk ofise sormadan kadını orda yakalıcaktım. ole 5 dakka ile kacırma ile bile degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 o deil de onlayn çek in niye yapmadın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bi de günnük dondurma çogzel bişee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 lost sezon5 e geldim. cok heycanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 merak etme hayal kirikligina ugrayacaksin^^ OOOH BITTI DERSIM! ders calisma sonrasi vicdan rahatligi, seni seviyorumpfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Nefret ediyorum böyle güzel havalardan içim kımıl kımıl yine aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 içini boşaltıp yerim seni. kilo yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar