Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Museifu - Türkçe fansub grubu üye arıyor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Grubuma üye arıyorum. Ayrıca museifu anarşi demek. Şimdilik sadece K-ON! ve Guin Saga çevriliyor.

Domain alıp içine bir blog açmak aşamasındayım şu anda. Wordpress ile halledeceğim.

Neler olup biteceğini madde madde yazıyorum:

- Tüm yayınlar standart DVD çözünürlüğünde ve Xvid, mp3 hardsub olacak.

- HD yayınlar için iki tarafında istekli olduğu animelerde TurkFansub ile iş birliği yapılacak.

- Wuala'dan direct link verilecek. (50 GB'lik bir alan alacağım, ilerde ne olacağı sonra düşünülür)

- Altyazı ayrıca verilecek.

öm ile uğlaşın bana çeviririm ben, ya da encode ederim ben diyorsanız. Guin Saga ile K-ON! tüm işleri kendim yapıyorum ama başka bir anime ile daha çalışamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Hardsub'dan kastın, üstüne yapışık altyazı ise, yani seçmeli değil ise, elimdeki anime arşivinden yardım ederim. Yalnız iki ayda veya bir ayda bir bölüm anca çıkarabilirim gibi geliyor çünkü okul var malum. ÖSS yüzünden kilitlendi tüm işlerim. Daha yeni pcye erişebiliyorum zaman buldukça.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani iyi hoş da;
Action, Demons, Horror, Large Breasts, Post-apocalyptic, School Life, Seinen

dfkgjdfgdfk.
Demek istediğim, belirli bir zevke göre mi olacak, bana kalsa çok ciddi ve belli atmosferi olan animeleri çevirme işine girerim. Ama belli bir tema izlenecekse, seinen gibi, shounen gibi, ona göre katılayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Öyle düşündüğün gibi değil. Pek vaktim yok dediğin için 3 bölümlük birşey gösterdim. çok yavaş yaparım diyorsan seriye girmen olmaz. Kendin bir 5-6 bölümlük bir ova çevir, altyazıyı yolla o zaman.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2179 bu mesela, sen seç
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Divxplayer'dan izlemek isteyen bir arkadaş vardı, xvid olsun diyen, oyle başladım.

Altyası dosyasını yayınlıyorum isteten mkv'yi, raw'ı indirir üzerine koyar yani. Maden encode ediyorum bir işe yarasın istedim, yani bilgisayarda izleyecek olan ya da bilgisayarı HD çalıştırabilen sadece altyazıyı indirir izler.

Sitenin en sağında Fragmanlar yazıyor, altında eden of the east, k-on, guin saga resimleri var. o resimlerin üzerine tıklayınca fragman oynaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

HD isteyenler merak etmesin arkadaşlar çevirilerden mahrum kalmayacaksınız.Gerge arkadaşımız çevirilerini kullanmamız için bize izin verdi bizde TurkFansub olarak çevirilen serilerin HD ripleri çıktığı sürece HD olarak yayınlarını yapacağız.

Tahminen bugün akşam gibi Guin Saga'nın ilk bölümünü HD olarak yayınlayacağız.

[Museifu & TF] Guin Saga - 01 - Maskeli Leopar matte yo ^_^

Not : Kalite Kontrol yapacak birilerini arıyoruz.Başvuru için tıklayınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...