Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bugün yapımı çok basit, tadı gayet güzel olan ve sabah kalktığınızda değişik birşeyler denemek isteyenler için French Toast yapıcaz. İlk olarak malzemelerimize bakalım nelermiş. - 2 adet yımirta - yarım bardak süt - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı vanilin - istediğiniz tarzda çok az bayatlamış ekmek. Ben uno club sandviç seçtim - isteğe bağlı olarak tarçın(tavsiye ediyorum) Yapmaya başlamadan önce ellerimizi yıkayalım, sonra müzik açalımki yaparken şakalar komiklikler eğlence yaşayalım. Nası yapıcaz İlk önce tüm malzemelerimizi derin ve geniş bir kapta karıştırıyoruz. Geniş bir kap olması lazım, çünkü daha sonra ekmeği sokucaz yaptığımız karışıma. tabi dikkat edin yumurta kabukları girmesin karışıma Sonra yaptığımız karışıma ekmeğimizi daldırıyoruz ve karışımı iyice emdiğinden emin olana kadar tutuyoruz. Bu sırada tavamızın altını açıp yağımızı koyalım. Tavaya atarken biraz dikkatli olmak lazım çünkü ekmek karışımı iyice emdiğinden biraz ağırlaşmış olucaktır, o yüzden dikkat. Böyle altın sarısı açık kahverengi gibi olunca çevirip diğer yüzünüde pişirelim, bilgisayar başında kalırsak yanar ki ben yaktım, oyüzden gene dikkat:) Bu yanmış mesela:), yanmış olanları aileden biri varsa kakalayın ona siz güzelleri yemeye başlayın. Üstüne nutella, reçel, pudra çekeri, meyve yani istediğiniz herşeyi koyabilirsiniz. Zevkinize kalmış orası. Neyse, french toast çok kolay ve güzel bir kahvaltıdır. bon appétit(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bildiğin yumurtali ekmek la bu, haftada 1 yioz afasd ehueah eline sağlık, rep=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 eline sağlık, repu+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 french toast yememiştim daha önce ve yurtta tost makinası yoktu. bir umutla girdim ve şükürler olsun ki tost makinası gerektirmiyormuş! sdfs teşekkürler deneyeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ZaugnaKhaldun said: bildiğin yumurtali ekmek la bu, haftada 1 yioz afasd ehueah eline sağlık, rep=) ahuah hakkaten öle.. anne biz frasızmışızmışızmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 maple syrup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 vanilin* koyunca fransız oluyor. *vanilin: entel pudra şekeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hehe eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evt yumurtalı ekmeğe benziyor tabi ama french toast tarçın ve vanilya ile birlikte yapıldığı için farklılıklar var. Bide yumurtalı ekmek sıvı yağın içine atılıp kızartılır. maple syrupta koyulabilir tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ginaly said: vanilin* koyunca fransız oluyor. *vanilin: entel pudra şekeri pudra şekeri? pek vanilin denemedin herhalde yemek yada tatlılarda, tadı etkiliyo. Şeker değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 vanilya tozu degil mi o? pudra sekerle alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 tadı acımsı bişey diye kanmayın hemen. büyük çoğunluğu şeker o tozun. şekerli vanilin zaten adı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 pudra şekeri inek kemiğiyle şekerin toz hakline getirilmiş hali. vanilya diya bize sattıkları da vanilya bitkisinin çiçeğinin çekirdeklerinin ince elenmiş hali. hiç alakaları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 +rep. deniyim yapmayı bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yumurtalı ekmek yaparım arada da french toast nasıl yapılır bilmiyordum, bunu deneyeyim yarın (tu) Yalnız ben şu halimle 5-6 dilimde anca doyuyorum, 1 dilimle imkanı yok doymazsınız. Ona göre yapın yani ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 buna Pain Perdu diyormuş fransızlar "Lost Bread" gibi bir anlamı varmış anlam veremedim neden öyle diyorlar :D kesin denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bi kere yumurtalı ekmek evde kedi bisküvisi olmadığı zaman kediler için can simididir, ama bende yerim o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Denedim.. ilk defa .. yani ben büle kıtır kıtır bişi bekliyordum açıkcası. Biraz yumuşak bişi oldu. Tek başına bişiye benzemio ama üzerine reçel nevi bişiler sürünce offfff bir anda tadı nasıl oluyor varya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 french toast ooo yaparız belki bi bakalım dedim yumurtalı ekmeğin zegin işi çıktı fdg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 az önce burada okuduktan sonra 4 tane yaptım anında tükendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bi benmi beceremedim ya , ıslak hamburgerden de yumuşak vıcık bişii oldu benimki yımırta kokusu da sinmişti üstüne böle cig ıyy fln dedik :D yenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 deneyimlerimden şunu söyleyebilirim - kesinlikle orantısız normal ekmege denemeyin kalın olunca yumuşak oluyor iyi olmuyor - tarçın mutlaka koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 geç oldu yatıyım da yarın sabah yapıyım bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 eski sevgilim yapardı bundan,bi oturusta 8 tane yediğimi bilirim.ohh yarın yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ya yumurtalı ekmeği ne hale getirmişsiniz ayıp. pis franse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar