Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

French Toast [Resimli]

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Bugün yapımı çok basit, tadı gayet güzel olan ve sabah kalktığınızda değişik birşeyler denemek isteyenler için French Toast yapıcaz.

İlk olarak malzemelerimize bakalım nelermiş.

- 2 adet yımirta
- yarım bardak süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı vanilin

- istediğiniz tarzda çok az bayatlamış ekmek. Ben uno club sandviç seçtim

- isteğe bağlı olarak tarçın(tavsiye ediyorum)

Yapmaya başlamadan önce ellerimizi yıkayalım, sonra müzik açalımki yaparken şakalar komiklikler eğlence yaşayalım.

Nası yapıcaz

İlk önce tüm malzemelerimizi derin ve geniş bir kapta karıştırıyoruz. Geniş bir kap olması lazım, çünkü daha sonra ekmeği sokucaz yaptığımız karışıma.

tabi dikkat edin yumurta kabukları girmesin karışıma

Sonra yaptığımız karışıma ekmeğimizi daldırıyoruz ve karışımı iyice emdiğinden emin olana kadar tutuyoruz.

Bu sırada tavamızın altını açıp yağımızı koyalım.

Tavaya atarken biraz dikkatli olmak lazım çünkü ekmek karışımı iyice emdiğinden biraz ağırlaşmış olucaktır, o yüzden dikkat.

Böyle altın sarısı açık kahverengi gibi olunca çevirip diğer yüzünüde pişirelim, bilgisayar başında kalırsak yanar ki ben yaktım, oyüzden gene dikkat:)

Bu yanmış mesela:), yanmış olanları aileden biri varsa kakalayın ona siz güzelleri yemeye başlayın.

Üstüne nutella, reçel, pudra çekeri, meyve yani istediğiniz herşeyi koyabilirsiniz. Zevkinize kalmış orası. Neyse, french toast çok kolay ve güzel bir kahvaltıdır.

bon appétit(tu)

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...