Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 K-ON! konusu... Sadece her bölümü Türkçe hardsub yayınlayacağımı duyurmak için açtım bu konuyu. Sonraki bölümleri K-ON!'un kendi konusuna koyacağım. Ending biraz sakay oldu ama ilk fansub deneyimimdi bu, o kadar da olur diyor, ve sonraki bölümler sorunsuz olacak diyorum. Tüm seri bittikten sonra belki bu birinciyi bir daha yaparım. Şimdilik rapidshare'den idare edin, bir-iki hafta içinde daha sağlam direct link ve torrent çözümleriyle geleceğim. http://rapidshare.com/files/221810480/K-ON__01.avi
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Dosyayı indirmedim ama şimdiden ellerin sağlık diyorum. Hemen IRC kanalı kur derim :P
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İndi :) Font biraz göz yoruyor rengide kötü olmuş, OP ve ED'de bazı kelimeler dışarı taşmış, okunmuyor. Onun dışında çok başarılı buldum.Devamını bekliyoruz.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 henüz izlemedim bu seriyi ama eline sağlık, kolay gelsin. türkçe altyazı arttıkça anime popülerleşecek türkiye'de. :)
Öne çıkan mesajlar