Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 K-ON! konusu... Sadece her bölümü Türkçe hardsub yayınlayacağımı duyurmak için açtım bu konuyu. Sonraki bölümleri K-ON!'un kendi konusuna koyacağım. Ending biraz sakay oldu ama ilk fansub deneyimimdi bu, o kadar da olur diyor, ve sonraki bölümler sorunsuz olacak diyorum. Tüm seri bittikten sonra belki bu birinciyi bir daha yaparım. Şimdilik rapidshare'den idare edin, bir-iki hafta içinde daha sağlam direct link ve torrent çözümleriyle geleceğim. http://rapidshare.com/files/221810480/K-ON__01.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Dosyayı indirmedim ama şimdiden ellerin sağlık diyorum. Hemen IRC kanalı kur derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İndi :) Font biraz göz yoruyor rengide kötü olmuş, OP ve ED'de bazı kelimeler dışarı taşmış, okunmuyor. Onun dışında çok başarılı buldum.Devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 henüz izlemedim bu seriyi ama eline sağlık, kolay gelsin. türkçe altyazı arttıkça anime popülerleşecek türkiye'de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Beğendim ben, bu arada mio taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar