InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bi de HAT bg'da islevsel mi? yani taa 1km ilerdekinin criti sayiliyo mu bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bu yeniden dagitma olayi cok kotu. bug mi yoksa ozellikle bu bug olayini cozemedikleri icin mi boyle yapmislar onu anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 InneR_ChaoS said: hemo cok lazim mi dagger spec icin? Olmazsa olmaz değil de, fena da değil buffı. HAT bg'lerde işe yarıyor evet ama mesafe sınırı var sanırım. Onun orada nedeni, rogue-mage rmp vs. gibi arena takımlarında çok iyi cp vermesi. Tabii mutilate varken ne kadar işlevsel subletly bilemeyeceğim. Denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben dk ile ne zaman talent değiştirsem unholy tarafı yarıya kadar resetkiyo kendini tekrar veriyorum 22 tane talent.. skiller falanda gidiyo bardan.. sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 report edin belki renkli apron verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 abi bu kadar bariz bi hatayla kod release nasil edebilirler ya? betaya bile cikarilmamasi lazim boyle kodun, nasil test engineerlar calisiyor bu blizzardda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 senin kadar iyi degiller aga, ozur diliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 macle yazıp test o yuzden bole oluyomuş penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 deadwoll said: InneR_ChaoS said: hemo cok lazim mi dagger spec icin? Olmazsa olmaz değil de, fena da değil buffı. HAT bg'lerde işe yarıyor evet ama mesafe sınırı var sanırım. Onun orada nedeni, rogue-mage rmp vs. gibi arena takımlarında çok iyi cp vermesi. Tabii mutilate varken ne kadar işlevsel subletly bilemeyeceğim. Denemedim hiç. of cok dandik bu ya hemoyla karsilastirilinca simdi dk kesmek imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ya çok mu şanslıyım, yoksa çok mu şanssız oluyorum bilmiyorumda, ben bu bugların hiçbirine rastlamadım. Oyuna girdim, interfaceden talentin onaylanmadan aktif olmama zımbırtısını tikledim, talentimi dağıttım, barları ayarladım. Sonra gittim duel talent öğrendim onuda güzelcene talent dağıttım barları ayarladım. Şimdi ne zaman talent değişsem barlar-talentler vs çiçek gibi önüme geliyor. Dünde 15-20 kere değiştim talenti argent questlerini yaparken. Tek sorun yaşamadım ne raid öncesi ne raid sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 valla ben barlar icin dominos kullanıyorum. talentlar arası geçiş yapıldığında cillop gibi tüm skiller otomatik olarak barlardaki yerlerini alıyorlar. bunlara bir talent tree de yer alan ve diger talent a geçişte kaybolan skiller de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Cons said: report edin belki renkli apron verirler. gm mavisi robe verceklermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bende çok tatlı bi bug oldu. Paladin alt ım çift aura geziyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Abi Blizz napmış ya, hiç mi görmedi bu kadar bug'dan birini. O talent bug'ı efsane. Kaede'nin multi aurası gibi bi şey bizim huntard bi arkadaşa oldu. Adam 2-3 aspect açmış geziyo, hem monkey hem pack hem hawk sdfhj Ulduar'ın mokunu çıkardı millet ama nası farkedilmemiş anlamadım. Biniyosun siege tanka, rastgele charge atıyosun, yerin içine giriyosun. Farkedilmicek bi şey diil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Aktif olan client kesinlikle PTR'de test edilen değil. Orda bu hataların hiçbiri yoktu, ve gene PTR'de birçok item şekli, rengi hatta kalitesi (2-3 mavi item yeşil haline getirilmiş) farklıydı. Niye PTR'de test edileni değilde başka bir tanesini sürdüler bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ahahahaha arkadaşım "omg herb ve mine track yapılıo aynı anda süper olmuş" diodu o da bug o zaman lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Dworgian said: Ahahahaha arkadaşım "omg herb ve mine track yapılıo aynı anda süper olmuş" diodu o da bug o zaman lol :Dben bl den migrate yaptıgımda acıktı mine ve herbleri görebiliyordum o bug dı zate shamanla girmedim dah abelki degismiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hozceri said: Dworgian said: Ahahahaha arkadaşım "omg herb ve mine track yapılıo aynı anda süper olmuş" diodu o da bug o zaman lol :Dben bl den migrate yaptıgımda acıktı mine ve herbleri görebiliyordum o bug dı zate shamanla girmedim dah abelki degismiştir. migratete oluo zatende migratesiz charda wtf yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Kojiroh said: Abi Blizz napmış ya, hiç mi görmedi bu kadar bug'dan birini. O talent bug'ı efsane. Kaede'nin multi aurası gibi bi şey bizim huntard bi arkadaşa oldu. Adam 2-3 aspect açmış geziyo, hem monkey hem pack hem hawk sdfhj Ulduar'ın mokunu çıkardı millet ama nası farkedilmemiş anlamadım. Biniyosun siege tanka, rastgele charge atıyosun, yerin içine giriyosun. Farkedilmicek bi şey diil lan. yaw sorma, bana ilk migrate ettiğimde olmuştu, hiç çıkmadan 14-15 saat para kasmıştım. korkuyordum instance a girersem kaybolacak diye. deli kritik vuruyor 2 aspect açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 hunterda benim mana verenle hawk acıktı ikisi bi arada manayı kaldırdım sonra da pek girmedim hunterla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar