di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Selam, Pek guzel olmus logo. Pek begendim. Aferin google'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Google okumak zor geldi bana, daha değişik yapılabilirdi diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya abi google.com.tr ye gitmemenin bi yolu warmi istemiyorum abi google.com a gitmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Dil ayarlarindan ingilizceyi sec ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 olmuyo iste o goggle.com.tr yi inglizce gosteriyo sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 arama kutusunun altındaki linklerde, en sağda "go to google.com" (ya da dilin türkçe ayarlıysa, türkçesi) olması lazım. onu seçersen, artık google.com'a gittiğinde yönlendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 BonePART said: ya abi google.com.tr ye gitmemenin bi yolu warmi istemiyorum abi google.com a gitmek istiyorum benaahahha adam ulkesinden sogudu bi logoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yok abi sevmiyorum .tr ye gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 www.google.com/ncr ingilizce google ı direk açmak için bunu kullanmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 iGoogle kullanirsan, dil olarak sanirim Ingilizce'yi sectiginde .com aciliyor. Yani bende .com; muhtemelen nedeni bu... ncr'la falan isim olmadi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 .com.tr farklı sonuc verıyo, bende .com kullnıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kafam karisti simdi, anlamadim. Bu gorunen logo rahatsiz mi ediyor sizi de illa .com'da acicam diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yo ne ararsan başlıyor en gerzek türkçe sitelerden sıralamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o sıralamaların bu kadar bozuk olması için, üstlerde çıkan sitelerin sahiplerinin üç kağıt yapıyor olması mı.. ee.. yok cümle olmadı böle. o sıralamada bi üç kağıt mı var? çok gereksiz siteler çıkıyor ve sonuca ulaşmanız uzun sürüyor. ingilizcesi daha doğru ve yakın sonuçlar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 BonePART said: olmuyo iste o goggle.com.tr yi inglizce gosteriyo sirf http://www.google.com/ncr bi de dasaaa abi üç kağıt değil ne bilim misal aynı seviyede bi amerikan bi türk site var türk olduğu için öbürü öne geçiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 google.com.tr'de ingilizce keyword girseniz de turkce icerige oncelik veriyor ve icinde o kelimenin gectigi turkce siteler daha ustte cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ya bende google.com a değil com.tr ye gitmek istiyorum google sayfam açılsın istiyorum. Eskiden google.com olarak girince google.com.tr ye gidiyordum İgoogle açılıyordu. Burda google.com linkine tıkladım o zamandan beri hep google.com açılıyor.Ayrıca türkçe bişey arattığımdada yabancı sitelere yönlendiriyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ractamainus said: arama kutusunun altındaki linklerde, en sağda "go to google.com" (ya da dilin türkçe ayarlıysa, türkçesi) olması lazım. onu seçersen, artık google.com'a gittiğinde yönlendirmez. tersini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ractamainus said: arama kutusunun altındaki linklerde, en sağda "go to google.com" (ya da dilin türkçe ayarlıysa, türkçesi) olması lazım. onu seçersen, artık google.com'a gittiğinde yönlendirmez. doğru çözüm bu arkadaşlar Sıralama konusunda da, Türkçe siteler öncelikli google.com.tr de ve google'ın tamamında, girdiğiniz keywordlere göre de sıralanıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 BonePART said: ya abi google.com.tr ye gitmemenin bi yolu warmi istemiyorum abi google.com a gitmek istiyorum ben kullandığın browserla alakası var sanırsam. benim masaüstüde laptopta google.com'a giriyor direk. google chrome da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bölge ayarlarını değiştireceksin denetim masasından girersin google.com a direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 di said: Kafam karisti simdi, anlamadim. Bu gorunen logo rahatsiz mi ediyor sizi de illa .com'da acicam diyorsunuz ? cok rahatsız ediyo, türk mimarisinide, osmanlıyıda red ediyoruz biz. her yerde kohne osmanlının ıvırzıvırlarını gormek zorunda değilim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bu arada bokunu cikarmislar bence ilk harf falan yeterliydi google okunmuyo ayrica keske google turkiye logo disinda da biseyler yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Cuce said: di said: Kafam karisti simdi, anlamadim. Bu gorunen logo rahatsiz mi ediyor sizi de illa .com'da acicam diyorsunuz ? cok rahatsız ediyo, türk mimarisinide, osmanlıyıda red ediyoruz biz. her yerde kohne osmanlının ıvırzıvırlarını gormek zorunda değilim ben! Aa. Üstüme iyilik sağlık ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar