bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Başlığı aradım ama bulamadım, umarım tekrarlamıyorumdur. mmo*champions said: I posted this in another thread but I thought it would be better as it's own topic. I have an older laptop that I play WoW with and I needed to get some better fps, especially with the WoTLK expansion so... for a big jump in FPS, even after low settings in Video effects, try making 3 macros with: GFX1 Code: /console ffx 0 /console hwPCF 1 /console shadowlod 0 /console timingmethod 1 /console showshadow 0 /console showfootprints 0 /console showfootprintparticles 0 GFX2 Code: /console overridefarclip 0 /console farclip 177 /console horizonfarclip 1305 /console detailDoodadAlpha 0 /console groundeffectdensity 16 GFX3 Code: /console groundeffectdist 1 /console smallcull 1 /console skycloudlod 1 /console characterAmbient 1 /console extshadowquality 0 /console environmentDetail 0.5 If you have a dual-core processor add this to the first macro. Code: /console m2Faster 1 Tri-core Code: /console m2Faster 2 Quad-core Code: /console m2Faster 3 Then click them in sequence... Hope it helps a little... I know it helps me. I jumped from 15-18 fps to 38-46 fps. Deneyen var mı acaba? Veya bu kodların tam olarak ne yaptığını anlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Denemiştim yalan. low pc'lerde belki işe yarayabilir çünkü karakter üzerindeki shadow'ları felan kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bunu denersek geri dönüş nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 config.wtf dosyasını yedeklerseniz bir sorun olduğunda eski haline döndürebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İşyerindeki laptopla bi deniyim bakalım belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 deneyen biri sonuc yazsin bizde deneyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 arkadaslar ben uyguladım.zaten uygulayınca bu komutları bütün video ayarları en düsük ayara geliyor.Elinizle video ayarlarını en düsük hale getirmeniz ile aynı.Bir farkıı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Hali hazırda bende herşey minimumda laptopda ve makroları kullanınca daha da azaltamadığım birkaç değişiklik oldu mesela shadowlar gibi. FPS artışı oldumu bilmiyorum ama oldu ise de max 5 fps falan arttıki 15-20 fps oynayan biri için gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Araz said: arkadaslar ben uyguladım.zaten uygulayınca bu komutları bütün video ayarları en düsük ayara geliyor.Elinizle video ayarlarını en düsük hale getirmeniz ile aynı.Bir farkıı yok yani. fakat bunda oradan yapamayacağın ayarlar ile de oynuosun misal ayak izlerini kapatma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 haklısınız.ben yanılmışım.ilk başta bu ayarları yaptım.video ayarlarını sonra elimle istedigim düzeylere getirdim.sizin dediginiz gibi yapamayacagım ayarlar kısılmıs oldu.Kesinlikle performans artışı olmuş durumda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 eski config dosyanızı saklayın yeter ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar