riglous Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://senlik.linux.org.tr/2009/etkinlik-programi/ Cumartesi kesin oradayim; izin alabilirsem cuma da gidecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sınav haftası olmaz ya, Cumartesi gelmeye çalışacağım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 benim de masa fln monte etmem lazım evde, belki gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ordayım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 TR da olsam, mutlaka gelirdim. Linux a ilgili arkadaslarin, profesyonel olarak ilgilenenlerin kacirmamasi gereken bir seminer programi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 biyoinformatik sunumuna katılmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 cuma 9->6 sınav ve dersim var : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 linux ile pek ilgili değilim de.. js gurularından douglas crockford'un seminerine gitmek isterdim. ama tarih-saat kötü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar