Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moon (2009)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

dasaaa said:

hmm yalnız olayı çözmek basit gibi..

şu mudur müdür?

eleman klon, yaklaşık 3senelik bi ömrü var ve 3senede bir yerine yenisi konuluyor. ama bu seferki amca ölmüyor ve diğer klonun gemisi de çakılınca onunla karşılaşıyor. tv görüntüleri vs. de real time değil nasılsa. paso aynı şeyi yolla yolla izlet her klona.

klondur çalışsın köle! du lan yalnız bu gelecekte gerçek olabilir

gunumuzdede olabilir,
paticik mesajları real time dğeil zaten daya arşivden takılsan dasaa

allahtan chat geldi de realtime olarak insanların buralarda olduklarını gördüm. yoksa feci paranoya yapıcaktım..

lan yoksa AI mı yapıyor chat'i benle? lan yoksa?

yok yok değildir
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
güzel film.
dasaaa said:

hmm yalnız olayı çözmek basit gibi..

şu mudur müdür?

eleman klon, yaklaşık 3senelik bi ömrü var ve 3senede bir yerine yenisi konuluyor. ama bu seferki amca ölmüyor ve diğer klonun gemisi de çakılınca onunla karşılaşıyor. tv görüntüleri vs. de real time değil nasılsa. paso aynı şeyi yolla yolla izlet her klona.

klondur çalışsın köle! du lan yalnız bu gelecekte gerçek olabilir

gemi çakılması hariç öyle. ama bu filmin sonunda öğrendiğin bişey değil. yani film sonuyla şaşırtıp "vay anasını" dedirtme üzerine kurulu değil.

klonların bununla ne yapcakları üzerine kurulu film. oyunculuk baya iyi, duygulandım. robotu da kevin spacey güzel seslendirmiş.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Adam öldürmek konusundaki fikri değişebilir birşey değil. Eskiden öyle birşey yapabilecek olsa, 3 senelik Sam bunu bilirdi. Aksini söyledi, sen de öldüremezsin dedi. Ancak adam öldürmeye hayır ama ölüme terketmeye evet gibi bir açıklama olabilir. Hani greater good falan, sonuçta kalan klonların da geleceği söz konusu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...