dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Cuce said: dasaaa said: hmm yalnız olayı çözmek basit gibi.. şu mudur müdür? eleman klon, yaklaşık 3senelik bi ömrü var ve 3senede bir yerine yenisi konuluyor. ama bu seferki amca ölmüyor ve diğer klonun gemisi de çakılınca onunla karşılaşıyor. tv görüntüleri vs. de real time değil nasılsa. paso aynı şeyi yolla yolla izlet her klona. klondur çalışsın köle! du lan yalnız bu gelecekte gerçek olabilir gunumuzdede olabilir, paticik mesajları real time dğeil zaten daya arşivden takılsan dasaa allahtan chat geldi de realtime olarak insanların buralarda olduklarını gördüm. yoksa feci paranoya yapıcaktım.. lan yoksa AI mı yapıyor chat'i benle? lan yoksa? yok yok değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 çıktı mı bu film? baya merak ediorm nası bişi olcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 New york ve Los angeles'da gösterime girmiş, başka bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bump noldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 güzel film. dasaaa said: hmm yalnız olayı çözmek basit gibi.. şu mudur müdür? eleman klon, yaklaşık 3senelik bi ömrü var ve 3senede bir yerine yenisi konuluyor. ama bu seferki amca ölmüyor ve diğer klonun gemisi de çakılınca onunla karşılaşıyor. tv görüntüleri vs. de real time değil nasılsa. paso aynı şeyi yolla yolla izlet her klona. klondur çalışsın köle! du lan yalnız bu gelecekte gerçek olabilir gemi çakılması hariç öyle. ama bu filmin sonunda öğrendiğin bişey değil. yani film sonuyla şaşırtıp "vay anasını" dedirtme üzerine kurulu değil. klonların bununla ne yapcakları üzerine kurulu film. oyunculuk baya iyi, duygulandım. robotu da kevin spacey güzel seslendirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 indiriyorum süpere benziyo film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Film Ekimi'nde gösterimleri vardı da gidemedim ahh ahh netten çekeyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çok uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi. the fountain'dan beri böylesini görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kotu degil ama superde degil.. Ortada bir film olmus etkilendim denemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Film çok sağlamdı bence. Hele robotun oyunculuğu aşmış ya özellikle mimikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben robotun oyunculuğuna bittim özellikle mimiklerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 çok güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 10 numara filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Dün gece izledim. olan malzemelerle yeni bi iş çıkarabilmiş senarist. güzel filmdi. ama filmde tek can alıcı sahne eve dönmek istiyorum diye ağlarken ufukta dünyanın göründüğü sahneydi. daha iyi olabilir miydi bilmiyorum gerçi :P suyu çıkarılmış bi konu nasılsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 gizem kısmını kısa tutmuşlar, sonrası biraz bayık oldu. iki eleman arasındaki ilişkiyi daha ince işlemeleri lazım gelirdi gizem kalktıktan sonra, o da yoktu. helalinden bir "7" alır. "1" puanı uzayda geçtiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 gizem olayı hiç yoktu hatta, güzel olmuş bana göre gizemi kısmaları. olayın içine gizem girince millet bekliyo bekliyo sonra buneaıığkü yorumları oluyo mesela solaris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Keyifle izledm. Fountain kadar beni çarpmasada kesinlikle izlenmesi gerekli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bence de gizemi kısmaları iyi oldu. asıl olay sonrasında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Çok beyenmedim ben nedense. Fazla akıllıca bir senaryo değil yani. Biraz daha uzun olsa, birkaç yan konu da ekleseler felan belki daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çoook beğendim. gerçekten mükemmel bir filmdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Güzel film. Uzay dramı. Sam Rockwell çok başarılı. Kevin Spacey sesli konuşan buzdolabı yaparlarsa kesin satın alırım. "Ben adam öldüremem" diyen birinin başka bir klonu feda etmeyi göze alması saçmaydı. Yapmadı ama yapacaktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 e yapmadı sonuçta. 3 yıl önceki sam daha agresif bi tip. son anda vazgeçecekti belki. ha gerçekten yapabilirdi de. tıpatıp aynı adamalar değiller. pin pon basit bir örnek olacak belki ama 3 yıl da değişmiş sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Adam öldürmek konusundaki fikri değişebilir birşey değil. Eskiden öyle birşey yapabilecek olsa, 3 senelik Sam bunu bilirdi. Aksini söyledi, sen de öldüremezsin dedi. Ancak adam öldürmeye hayır ama ölüme terketmeye evet gibi bir açıklama olabilir. Hani greater good falan, sonuçta kalan klonların da geleceği söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ya öyle plan yapıyor da uygulayabileceği kesin değil. daha agresif bi tip, çabucak atlayabiliyor ama yaşlı sam biraz daha durulmuş. biliyor yapamayacağını. diğeri "belki yaparım lan" havasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar