Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Zaten boş boş geziyosun bütün gün kur hadi takımları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 benim gelememe ihtimalim var, kesin değil şu an ama perşembeye falan belli olur anca. benim yerime adam alabilirsiniz sağlama almak için sorun olmaz darılmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yok öle bişi, geliyosun maça engebeli bir şekilde=) gerçi holy'nin de sakatlığı bitti, yerini alabilir artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Holy said: Zaten boş boş geziyosun bütün gün kur hadi takımları :) kurdum takımı sen kalecisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 TOP'u sen getiriyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Cuma gecesine yine rakı mangal planı var. Yogun anason kokumla beraber sizlerle olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ayrıca dün gece sarhoşken msnde dela biseyler dedi sanki bana. Tam hatırlamıyorum ne dedigini ama gelicem tarzı biseyler olabilir. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hani olursa kadroda yer, ben şifayı kaptım. size iyi eğlenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 BiTcH_oFBaT said: hani olursa kadroda yer, ben şifayı kaptım. size iyi eğlenceler :) geçmiş olsun beh. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 saol valla. dedim bu sezon hiç hasta olmadım diye ters köşeye yattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ben yine izlemeye gelirim.. yien gündelik kıyafetimle.. ama bu sefer ne olur ne olmaz diye halısaha ayakkabımı giyip geleceğim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 benim gelmem zor aslında, ildeniz benim yeirme gelse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Shoe salesman seren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 son durum nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 yarın akşam mesajlara bakıp kim geliyor kim gelmiyor fln hepsine bakıp ona göre yazıcam yedek arkadaşlara da ulaşıcam sıra ile kaç kişi gerekli ise şimdi çok fena üşendim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 haftaya oyniim lan ben=( nolur alın be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 cavanagh fizban arcane wishmaster kender holyman noyan sly bathory babacum khala khelben zaugna şu anda bötleyiz, tharkas ve grisden de haber bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 beni oynuyor sayma be gleirsem izlemeye gelirim oan da gelemeyebilirim ehe yarın gündğzden programım olaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 gelirsin gelirsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bu sefer de hiç kaleye geçesim yok yahu. olma mı şöyle bi babayiğit çıksa yahut değişmeli oynasak da az koştursam? bu da mı gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 cavanagh fizban gris arcane wishmaster kender holyman noyan sly bathory babacum khala khelben zaugna holy/wish/gris/arcane/fizban/bathory/cavanagh kender/khala/babacum/khelben/zaugana/sly/noyan şöyle yaptım kadroları, sahaya geç kalmayın maç saat 2de 6TL bozuk para getirin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Hadi hayırlı maçlar size, gs-fb derbisi gibi olmasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kadrolar dengeli gibi ama sly'ın fiziği dengesizleştiriyo abi dizlerinin üstünde oynasın bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 2. takımın aurası var. kazanır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar