sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 işte sizin bu genişliğinizi seviyorum. verelim gitsin noolacak ki ne güzel çıkıyor ağzınızdan, "otokrasiiiii", böyle banu alkanın dudak hareketleriyle, fısıldar gibi. hayat da çok güzel zaten, kuşlar böcekler cifors real time strategy o diil de bizim bi kürt cumhurbaşkanı vardı ne oldu ona, ergenekon öldürdü di mi vay şerefsizler...
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sam said: küpür copy & paste bottan gelen ad hominem de copy & paste oluyor doğal olarak. akıllı davranmazsan, otokrasiyle yönetmeye çalışırsan onların yaptığı gibi, elbette bölünür. senin akpen yapıyor bu yönetimi dalga dalga içeri alınıyor insanlar tayyip de 60m a vergilerle uçak alıyor bi yandan. bir şeyi savunuyorsan objektif olamayıp gözlerini diğer taraflara kapalı tutacağın anlamına gelmiyor. geliyorsa uza.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Snefru said: Sizin gibi haşmetli,bilgi yumağı,tozlu kitap yutmuş birsürü insan şurada bir sözümona dandik cpciye ayar veremiyorda bunun yerine "cp yapıyorsun daha ne konuşuyon ya" gibi komik yollara başvuruyorsa kimin ne olduğu ortadadır. makale yazarken de aynı ad hominem'i c&p'liyordu, sir gibi derviş değilim ben heh. ne cevap verelim sıkma c&p ad hominem'e sen söyle, biz de onu c&p'leyelim bari. sevgili sly, yazına muhatap istiyorsan asgari derecede üslubunu koruman lazım. sallayıp sallamamak kişinin tasarrufunda çünkü, maaş almıyorum buradaki her lakırdıya ilgi göstermek için.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Cuce said: civ, rts değil tbs. doğru diyon karıştırmışım, "lan şimdi şu şehri versem, öbür törne asker basıp dalarım tekrardan, veya olmadı spy gönderirim"
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 kurandan cp le veya yaradılış atlası
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sam said: makale yazarken de aynı ad hominem'i c&p'liyordu, sir gibi derviş değilim ben heh. ne cevap verelim sıkma c&p ad hominem'e sen söyle, biz de onu c&p'leyelim bari. hail to the king
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben onubunu bilmem bizimkilerden cok iyi ergenekon sanigi olur :) tuncay guney bunlarin eline su dokemez :)
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sg-1 said: Cuce said: civ, rts değil tbs. doğru diyon karıştırmışım, "lan şimdi şu şehri versem, öbür törne asker basıp dalarım tekrardan, veya olmadı spy gönderirim" Tüm agnostik,ateist,laik,kemalist vb vb bozuntularını bir yerde toplayalım sonra onlara meşaleler ile dalalım.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yakında Atatürk'çü, laik, çağdaşlığı ve ekonomik bağımsızlığı savunan tüm sesi çıkanların sesi içerden çıkacak zaten.
sir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yapma sg-1 bu kadar kolay mı tartışmadan sıyrılmak bee =) daha önce de ilgili topiklerde neye karşı olduğumu çok net şekillerde dile getirmişimdir. Atatürkçülüğün eksik yanları var, kuruluş zamanında ve sonrasında yapılan hatalar var o ayrı. bir de Atatürkçülük kisvesi altında her türlü numarayı çevirenler, darbeleri meşru göstermeye çalışanlar, insanları hain-bölücü-şerefsiz diye niteleyenler, yasaklar-baskılar üretenler vesaireler ve vesaireler..burada Atatürkçülük adına edilen hakaretleri saymaya kalksam ömrüm yetmez. Atatürkçülük, öyle ya da böyle otoriter zihniyete haiz bir ideolojidir. çünkü milliyetçilik içerir. kendi içinde bir dinamizm olsa bile, onun "taşıyıcıları" bu dinamizmi harekete geçirememişler ve 1930lar Türkiyesi nostaljisinde kalakalmışlardır. sonuçta değişen toplumsal talepleri karşılayamayan bir ideoloji haline gelmiştir ve bilmemkaç yıldır yapılan seçimlerde de görüldüğü üzere pek rağbet görmemektedir. bunun nedenlerinden biri "tepeden" indirilmiş olmasıdır. bir başka nedeni bu ideolojinin devlet eliyle "sağlama alınmış" olması ve hiçbir türlü muhalefeti kabul etmemesidir. başka sebepleri de var elbet ama konumuz bu değil. bir de şu var ki bu devletin bütün yapıtaşları dıştan gelmedir, Atatürk ilkeleri de, sonradan kişi kültü üzerine inşa edilen kemalizm de dışta örnekleri bolca bulunan unsurlardır. laiklik, cumhuriyet, milliyetçilik, devrimcilik kavramlarını Atatürk mü icat etti? dünya siyasi literatürüne o mu kazandırdı? yoksa "muasır medeniyet" seviyesine erişmek için en makbul yolun bu kavramları devlet içinde uygulamak olduğuna mı karar verdi? dahası, bu ilkeleri hangi yöntemlerle uyguladı? özünde doğru olan ilkeler, uygulamada nerelere saptı, nasıl kullanıldı, nasıl içleri boşaltıldı? ben bugüne kadar ne ülkenin bölünmesini savundum, ne de ülkeyi fetoculara bıraktım. ama istedim ki üniterlik ve ulus-devlet adı altında bütün farklı kültür ve kimlikler asimile edilmeye çalışılmasın, vatandaş tek-tipleştirilmesin, herkesin söz hakkı olsun, mümkün mertebe bütün meşru talepleri devlet karşılasın, şiddetten arınmış bütün siyasi hareketler kabul görsün. bugünkü demokrasinin gereği budur, devlet bunun için vardır. tek bir ideolojiyi ve tek bir kişi kültünü halka empoze etmek için değil.
Creus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cengizhan66 said: off sir sg-1 falan ama guzel sallamis ha :) valla girin pkk nin sitesine bakin sol um diyomu tam tersine bi kurdistan olsun turkiyeden once avrupa birligine gireyim diyor ben baktim :) dhkpc tek sabanci suikasti yapmistir ondan baska hic bi eylemi yoktur hem marx a 2 side uzak ama neyse siz sallayin yav sonra sizi gosterip bende salliyim pkk ve yandaşları kendilerine kürt milliyetçisi der ki öyledirde kendileri. zaten böyle sağlamlaşımış çoğu örgüt dünyanın heryerinde bi yerden sonra zıvanadan çıkartılır. arkasında ki güç ve güçler bunları şişirir de şişirir sonunda kendileri bile yolunu bulamıcak silinip gidicekler zaten.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 VAY SEN NASIL ATATÜRK'Ü KK KİM İLE BİR TUTARSIN VAY FETOCU VAY!!! CİV'DE FREE SPEECH DE AÇIYORSUNDUR SEN!!!
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Demokrasi yemekten sonra yenen tatlıdır.Yiyecek yemeği olmayan adamlar tatlıyı ne yapsın?Aç insanlar tatlı ile mi doyar?
Joker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Aket-Atum said: Durum aslında Paticiğe bakıncada anlaşılabiliyor. paticikteki ilk yıllarımı hatırlıyorum; Eskiden paticikte kimse çıkıp islamı yada AKP yi böyle savunamazdı, sesleri çıkmazdı. Sonradan ne olduysa (ki ne olduğu bariz ortada) bir anda sesleri çıkmaya başladı bazı kişilerin. İlginç. eskiden neredeydiniz? kimsenin akp'yi savunduğu yok, sadece sizin gibi birilerini savunmayıp tarafsız bakanları düşman olarak gördüğünüz akp'ye bağdaştırıyorsunuz kendi bilinç altınızda..
Creus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ki konuya dönersek. sizin burda özgürlükçü düşence ve yandaşı olmanızı beklerken kimilerinden darbe ya da başbakana asker tarafından posta konması gerektiğini filan okuyorum şok oluyorum. büyük kesiminiz okuyan, gündemi takip eden, geçmişi irdeleyen insanlarsınız. türkiye öyle bir noktaya geldi ki sorsan demokratım der ama sohbet koyulaşsa yönetime gönderilen muhtıra nın arkasında sonuna kadar yer alır.. farkında olmadan çelişiyorsunuz bir çoğunuz kendinizle ama farkında olmadan yapıyorsunuz. sanırım sebebi de RTE den bezmiş olmanız. ama çözümü doğru yerde arayamadınız bie türlü. demokrat ve özgürlük yanlısı insanlar teker teker göz altına alınıyor. bu duruma katlanamadığınız için ASKER İŞİNİ YAP! gibi düşüncelere giderseniz sonumuz hiç iyi değil. Bir görüşe (şeriatçilik gibi) karşı iseniz bunun çözümünü demokrasiye saygı göstererek karşı çıkın. askerden meded ummak kadar tehlikeli bir görüş olmaz devletiniz adına. Örnekleri heryerde var. bir kaç gündür fazlasıyla rahatsız edici şekilde insanlardan bunları duyuyorum. bunun üstüne burda bir kaç post görünce yazdım bunları ve direkt size değil bu yazı anlıyacağınız. o yüzden lütfen / no offense edit : bold kısım
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Sizi ısıran yılanın sizi zehirleme hakkına saygı duyun soktuğu yeri bıçakla deşip zehirli kanınızı akıtmaya çalışmayın çünkü kan demek şiddet demektir şiddet ise kötü birşeydir :(
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yok yarayı deşip zehiri akıtmakta sorun yokta, kolu kesince toptan o kötü oluyo.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hepimiz kardeşiz, ha senın ha benım lafımı olur.
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 E işte üstüne yılanı salan adam sana yardım edecek adamıda üstüne salarsa bir yandan yılan ile seni zehirler bir yandan sana yardım için gönderdiği adamla kolunu kestirir :)
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Creus +1 zaten turkiyeye en buyuk zarar 80 darbesi verdi.
Öne çıkan mesajlar