Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilanlari Severmisiniz?, Valla çok tehlikeli

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

said:
Asteroth, 23 Mayıs 2004 12:39 tarihinde demiş ki:
o yemek onu 1 sene götürüyo.
o yemek onu en fazla 10 dk götürüo ve sonra hayvan çatlıyo.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

*!patilerin psikolojisinin bozulmamasını sağlamak ister*
yok yok yawrucuum siz inanmayın onlara yılanın derisini yüzmüşler sonra adamı içine koyup sarmışlar...Sonra ahanda diyip yuttu diye kandırıyolar sizi..ehi.. :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün discovery de izledim.

Ok yılanı var.Brezilya da küçük bi adada binlerce varmış.
Bu adaya ordu fener yapıcakmış Tamamlanmış ama yüzlerce işçi ve asker ölmüş.
Bu yılanlar çok hızlı bir şekilde sokuyorlar ve 1-2 saat içersinde ölüm gerçekleşiyor.
Ve inanılmaz boyutlarda açıyorlar ağızlarını.
En ilginci olan ise uzun yıllardan beri bunlar evrim geçirmiyormuş bu adaya tıkalı kaldıkları için yiyecekleride bitmiş artık kuşları avlıyorlarmış.
Evrim geçiremedikleri için birbirlerini taklit ediyorlarmış
bazı yılanlar çift cinsiyet olmuş :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara afrika kızıl kuyruk beslemiştim boğalardan. şirin ve sakin bir hayvandı kendisi adı ziya idi.. öle köşe bucak saklanan bir hayfandı şu an bir akrabamızda.. ama istenmeyen misafirler için iyi bir ev hayvanı:) Aç bırakmazssanız sorun olmaz:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...