Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Allah rahmet eylesin[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Asteroth, 23 Mayıs 2004 12:39 tarihinde demiş ki: o yemek onu 1 sene götürüyo. o yemek onu en fazla 10 dk götürüo ve sonra hayvan çatlıyo.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 *!patilerin psikolojisinin bozulmamasını sağlamak ister* yok yok yawrucuum siz inanmayın onlara yılanın derisini yüzmüşler sonra adamı içine koyup sarmışlar...Sonra ahanda diyip yuttu diye kandırıyolar sizi..ehi.. :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Dün discovery de izledim. Ok yılanı var.Brezilya da küçük bi adada binlerce varmış. Bu adaya ordu fener yapıcakmış Tamamlanmış ama yüzlerce işçi ve asker ölmüş. Bu yılanlar çok hızlı bir şekilde sokuyorlar ve 1-2 saat içersinde ölüm gerçekleşiyor. Ve inanılmaz boyutlarda açıyorlar ağızlarını. En ilginci olan ise uzun yıllardan beri bunlar evrim geçirmiyormuş bu adaya tıkalı kaldıkları için yiyecekleride bitmiş artık kuşları avlıyorlarmış. Evrim geçiremedikleri için birbirlerini taklit ediyorlarmış bazı yılanlar çift cinsiyet olmuş :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu nedir yaa *!içinden ohaaaaaa der* eleman b.ku yemiş :-O:-O:-O :-O:-O:-O:-O:-O:-O[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bir ara afrika kızıl kuyruk beslemiştim boğalardan. şirin ve sakin bir hayvandı kendisi adı ziya idi.. öle köşe bucak saklanan bir hayfandı şu an bir akrabamızda.. ama istenmeyen misafirler için iyi bir ev hayvanı:) Aç bırakmazssanız sorun olmaz:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar