OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Evet beyler haftasonu cuma yola cikip haftasonu boyunca arabayla gezmek istiyoruz Istanbul dan yola cikicaz pazartesi aksam donmeyi dusunuyoruz. Romantik yerler varmi bildiginiz otel felan istemiyorum. (Param yok eheh) guzel bi gunbatimi manzarasi olan yerler harika olabilir mesela : ) simdiden tesekkur ederim onerileriniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 haftasonu boyunca gezmek.. arabada mı yatıp kalkıalcak? valla beylükdüzünden 4 saatte çanakkaleye gildiyor.. biraz daha kaptırırsan ayvalık veya bozcaadaya geçmen içten bile değil ama otel motel yok diyorsun günübirlik bir şey mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yok cadirda da kalabiliriz arabda da bilmiyorum assos diye dusunuyorum suan icin google earthden sahil kasabalarina bakip sozlukten okuyarak karar vericem bu cuma deil ondan sonraki cuma yola cikicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Donmayin da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Şimdi batı'dan yardırırsanız daha çok bi akdeniz tadı alırsınız.Güzel günbatımı sahiller falan tabi hava kötü olabilir bu zamanlarda havalar çok dengesiz oralarda. İstanbul'da günlük güneşlikken tekirdağda berbat oluyor.Oralara gidipte denize girmemekte olmaz. Ama havanın daha çok kesin olduğu doğuya doğru yönelirseniz kocaeli'de maşukiye,kartepe devamında adapazarı sapanca ağva falan. Tertemiz hava yemyeşil doğa takılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ege istiyorum mumkunse ya hem belki havalarda guzellesir 10 gun e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 altınoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 otel yoksa rezil olursunuz, çadırlık mevsim değil saçmalamayın pls. arabada da beliniz ağrır anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 altınoluk, assos, akçay süperdir ilkbaharda. ben de gitmeyi düşünüyorum hatta. otel olmaz derseniz assos ta ufak çadır kampları ve odalar falan da var, oralara da bakabilirsiniz. ya yola çıkın da, yol üstünde ayarlarsınız onları macera olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 istanbul dan akçay'a yollar sakat abi , araba sürmeyi gayet iyi bilmeme rağmen gezmelik için gitmezdim yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yollar en son kötü değildi de, Assos'a inmek bela olmuştu, zaten orda da kamptan dönen bir motorlu çift kaza yapmıştı onları hastaneye vs. taşıdıydık. Bozcaada tarafına da gidilmez keza Bozcaada'nın neredeyse yerlisi sayılıyım orası Ağustos'un en sıcak zamanları hariç deli gibi eser ve soğuktur, ama şarabı ve yemekleri güzel, bu aralar belki ucuz pansiyonda bulunabilir, ki 500 600 liraya yakın benzin parasını gözden çıkarttıysan 100 200 lira pansiyon parası dert olmamalı. Şu aralar bence gidilebilecek en güzel yerler, deniz-güneş değil de, doğa-temiz hava ikilileri, eğer ikisini de istiyorsanız Kaz Dağları güzel olabilir, bir Hasanboğuldu görüp yürüyüş, piknik vs. yapabilirsiniz. Gayet romantiktir de oralar, filmi bile çekildi. Biraz daha abartmak isterseniz de Kaş civarını tavsiye ederim. Tabii 1 gün civarı gitmek sürer ve gerçekten bela yolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bi dağ bulun .uludağ olur , kayışdağı olur , başka bi yer olur . otturun orda,mangal yapın .sevgilin salata doğrasın ,sen etleri pişir.al sana romantizm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Sonra 2 kişi ip atlayın, yakartop oynayın, patates közleyin, arabanın radyosundan Orhan Gencebay çalın bence. Romantik olmaz ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 balon said: bi dağ bulun .uludağ olur , kayışdağı olur , başka bi yer olur . otturun orda,mangal yapın .sevgilin salata doğrasın ,sen etleri pişir.al sana romantizm . kanka o baba tipi olmadı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 buyuk ihtimal random yola cikicaz nereye gidersek neresi kafamiza eserse oyle olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aman arabaya dikkat edin, yollarda kalmayın. hayır biz macaristanın ortasında kaldık ordan biliyoruz o rezilliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bangbus maceran kısa sürdü utku sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hiç sorma ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Arkasokak said: balon said: bi dağ bulun .uludağ olur , kayışdağı olur , başka bi yer olur . otturun orda,mangal yapın .sevgilin salata doğrasın ,sen etleri pişir.al sana romantizm . kanka o baba tipi olmadı mı :) Sevgilime baba şefkati olum , kızı sahiplenme falan filan .önceden böyle tarzlara alıştırmak lazım .sonra kafana çıkmasın , şımarmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 benzine vercek para var, otelemi yok.. adami full oktan doverler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 uzak olmasaydı akdenize gidin derdim çok güzel kaş kalkan fethiye oralarda arabayla gezin sahil yolları virajlı olunca insanın uykusuda gelmio + manzara süper. ama denize girilcek mevsim değil gibi , şahsen benim için yani. bilmiorum . siz en iisi aşşağıya doğru inin. ama çadır da olmaski. hım siz eniisi para biriktirin yaza kadar. yazın uçakla antalyaya gelirsiniz ordan rent a carla sahilden geze geze fethiyeye kadar gidin :)kalın otelde ordan muğlaya çıkın. muğladan da uçakla geri dönersiniz istanbula :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ginaly said: altınoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar