Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki madem öyle ölümsüzlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi benim çok merak ettiğim bişey var madem imkansız diye bişey yok o zaman ölümsüzlük nasıl imkansız olabiliyor...
yani bunun bi yolu yokmu?
saf enerji olmanın yada yaşlanmamanın bir yolu yokmu?
Mesaj tarihi:
ya yaşadığım ortam bana dar geliyo artık ne biliyim koyun gibi yaşamak bi gün geberip gideceğimi bile bile salaklar gibi dünyaya dört elle sarılmak saçma geliyo bana o yüzden...
Mesaj tarihi:
ama anlamadığım nasıl oluyorda insanlar için sevişmek para güç birgün öleceğin gerçeğini unutturabiliyor nasıl oluyorda her konuda son derece uyanık zeki olan çoğu insan bu konuda dangalaklaşabiliyor bunu anlamıyorum ben...
Mesaj tarihi:
yuhhh be abi

imkansız die bişey yok insan mantığı,inanmak istenilen şey[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
ha bide bu var yani madem ölümsüzlüğün bir yolu var bu neden insanlarla paylaşılmaz (tmm fizban ciddi olmadığın bariz de) demek istediğim biri ölümsüzlüğü bulmak istediğinde ve başardığında niye bunu tek başına kullansın ki herkezle paylaşsın o zaman yanlız falanda olmaz
Mesaj tarihi:
genlerle yada hormonlarla oynanıp ölümsüzlüğün sağlanabileceğini düşünüorum... elflerin sahip olduğu gibi tabiki.........
büyümemizi, hücrelerin gelişmesini sağlayan şey hormonlar diilmi?
bi süre sora bu hücrelere gelişmesini ve üremesini durdurmasını emreden yani yaşlan diyen yine bu hormonlar.... üstünde oynanıp bu emir engellenemez mi? hep yenilesinler kendilerini :P yaşayalım bizde[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
bence de,düşünün ölümsüz oldunuz, isteseniz de ölemiyorsunuz;ne bileyim bir sonsuzluk boyunca birlikte olduğunuz kız arkadaşınızdan ayrıldınız ölemiyorsun , ne yapıcan?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 25 Mayıs 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
ölüm insanlığa bir hediyedir.

kesinlikle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 25 Mayıs 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
ölüm insanlığa bir hediyedir.

+1 ölmeyeceksen insan olmanın ne esprisi var? celestial olalım o zaman
*!celestial lantern olmaya çalışır, sıkılır bırakır*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
hiçbirşey imkansız deildiri kim söylediyse halt etmiş diyorum... bu kadar üstü kapalı yorum yapılamaz da ondan... neye göre kime göre imkansız? imkan nedir ki? hemmen sözlükten bakıyoruz: Yararlanılan uygun şart veya durum, olanak. bu durumda imkansız diye birşey elbette ki vardır... Eğer birşey için uygun şart veya durum yoksa buna imkansız denir... Mesela benim dünya koşullarında ve şu anki fiziksel durumumla 100 metreyi 38 salisede koşmam imkansızdır... imkanlı diyenin suratına tüküreyim... ya da hayattan bir örnek vermek yerine matematikten bir örnek verebiliriz hemmen... herhangi bir tamsayının karesinin mod 3 de 2 olması imkansızdır... hadi bakalım... imkanlı diyeni bu sefer döverim... ya da herhangi 2 tamsayının küplerinin toplamının başka bir sayının küpüne eşit olması imkansızdır (bkz Fermat Teoremi) (sadece küp için değil üs n olursa n>=3 için geçerlidir bu teorem) demek ki imkansız diye birşey var... yani bunu tartışmak bile saçma ama ölümsüzlük konusuna gelince ölümsüzlük imkansız birşey değil kanımca... nedenine gelince ruha inanmıyorum... ama bu iksirle de olmaz yani ama doku kopyalayan adam insan da kopyalar insanın eskiyen yerlerini yerine de koyar yapar yani bişey korkmayın... 300 seneye yapılır bunların hepsi en geç 300 sene... ama 30 seneye bile olabilir diyim ben...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Admin
Mesaj tarihi:
Günah günah çarpılırsınız[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 25 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
Yani nobody nin dediği genlerle oynanıp yaşlanma geciktirilse hatta durdurulsa bile sonuçta vücudunu delen birkaç mermi ya da kesen kılıçın etkisini azaltamazsın gibi eğer kendini yenileme gibi bir şey keşfedilmezse..

öyle bi ölümsüzlük olmasın ztn
baydımı intiharımı çakarım kardeşim :D
ama doğal şartlardan
istenmiyen bi zamanda gelen ölümü engellemek mümkün olsa[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
ölüm anı gelince soralım bakalım ölmek mi istiyorsunuz yoksa biraz daha yaşamak mı.. gençken konuşmak kolay.. :)

teknoloji beklediğim kadar hızlı gelişir ve biraz da uzun yaşamayı başarırsam ölümsüz olabileceğim sanıyorum. ama bu bildiğimiz insan formumla olmayacak. bilincim işlemeye devam ettiği sürece nöronlarım çoktan çürümüş dahi olsa hayatta olduğum kabul edilebilir herhalde..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
benim fikrim hakkında pek yorum yapılmamış ama enyse...
mantıklı diilmi ya ? insan beyninin ve hormonlarının tam kontrolü sağlandığı anda ölümsüzlük mümkün ("god mode on" diil tabi elf ölümsüzlüü:P)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...

[Bu mesaj n0body tarafından 25 Mayıs 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...