Bellephorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 şimdi benim çok merak ettiğim bişey var madem imkansız diye bişey yok o zaman ölümsüzlük nasıl imkansız olabiliyor... yani bunun bi yolu yokmu? saf enerji olmanın yada yaşlanmamanın bir yolu yokmu?
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 oha abi sınırlarını zorladın şimdi vampir olayından sonra :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Bellephorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya yaşadığım ortam bana dar geliyo artık ne biliyim koyun gibi yaşamak bi gün geberip gideceğimi bile bile salaklar gibi dünyaya dört elle sarılmak saçma geliyo bana o yüzden...
Bellephorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ama anlamadığım nasıl oluyorda insanlar için sevişmek para güç birgün öleceğin gerçeğini unutturabiliyor nasıl oluyorda her konuda son derece uyanık zeki olan çoğu insan bu konuda dangalaklaşabiliyor bunu anlamıyorum ben...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 yuhhh be abi imkansız die bişey yok insan mantığı,inanmak istenilen şey[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Bellephorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ha bide bu var yani madem ölümsüzlüğün bir yolu var bu neden insanlarla paylaşılmaz (tmm fizban ciddi olmadığın bariz de) demek istediğim biri ölümsüzlüğü bulmak istediğinde ve başardığında niye bunu tek başına kullansın ki herkezle paylaşsın o zaman yanlız falanda olmaz
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 genlerle yada hormonlarla oynanıp ölümsüzlüğün sağlanabileceğini düşünüorum... elflerin sahip olduğu gibi tabiki......... büyümemizi, hücrelerin gelişmesini sağlayan şey hormonlar diilmi? bi süre sora bu hücrelere gelişmesini ve üremesini durdurmasını emreden yani yaşlan diyen yine bu hormonlar.... üstünde oynanıp bu emir engellenemez mi? hep yenilesinler kendilerini :P yaşayalım bizde[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ölümsüzlük mü ? Yapma abi insan sıkılır be. Ölün kurtulun.[signature][hline]''Azimle zıçan betonu deler''
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ölüm insanlığa bir hediyedir.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bence de,düşünün ölümsüz oldunuz, isteseniz de ölemiyorsunuz;ne bileyim bir sonsuzluk boyunca birlikte olduğunuz kız arkadaşınızdan ayrıldınız ölemiyorsun , ne yapıcan?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Bıshop, 25 Mayıs 2004 21:36 tarihinde demiş ki: ölüm insanlığa bir hediyedir. kesinlikle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Oha be içimi kararttınız. We Leeev in biitiful wooorllllddddd[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on]
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Tam sırası sanırım![signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i]
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Bıshop, 25 Mayıs 2004 21:36 tarihinde demiş ki: ölüm insanlığa bir hediyedir. +1 ölmeyeceksen insan olmanın ne esprisi var? celestial olalım o zaman *!celestial lantern olmaya çalışır, sıkılır bırakır*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected]
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 hiçbirşey imkansız deildiri kim söylediyse halt etmiş diyorum... bu kadar üstü kapalı yorum yapılamaz da ondan... neye göre kime göre imkansız? imkan nedir ki? hemmen sözlükten bakıyoruz: Yararlanılan uygun şart veya durum, olanak. bu durumda imkansız diye birşey elbette ki vardır... Eğer birşey için uygun şart veya durum yoksa buna imkansız denir... Mesela benim dünya koşullarında ve şu anki fiziksel durumumla 100 metreyi 38 salisede koşmam imkansızdır... imkanlı diyenin suratına tüküreyim... ya da hayattan bir örnek vermek yerine matematikten bir örnek verebiliriz hemmen... herhangi bir tamsayının karesinin mod 3 de 2 olması imkansızdır... hadi bakalım... imkanlı diyeni bu sefer döverim... ya da herhangi 2 tamsayının küplerinin toplamının başka bir sayının küpüne eşit olması imkansızdır (bkz Fermat Teoremi) (sadece küp için değil üs n olursa n>=3 için geçerlidir bu teorem) demek ki imkansız diye birşey var... yani bunu tartışmak bile saçma ama ölümsüzlük konusuna gelince ölümsüzlük imkansız birşey değil kanımca... nedenine gelince ruha inanmıyorum... ama bu iksirle de olmaz yani ama doku kopyalayan adam insan da kopyalar insanın eskiyen yerlerini yerine de koyar yapar yani bişey korkmayın... 300 seneye yapılır bunların hepsi en geç 300 sene... ama 30 seneye bile olabilir diyim ben...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ben ölmek istemiyorum yaa.. Çok mutluyum ben;([signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Black1ce, 25 Mayıs 2004 22:15 tarihinde demiş ki: Tam sırası sanırım! *!Anneeeeeeeeeeeeeeeeee*[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Günah günah çarpılırsınız[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: _-Sturm-_, 25 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Yani nobody nin dediği genlerle oynanıp yaşlanma geciktirilse hatta durdurulsa bile sonuçta vücudunu delen birkaç mermi ya da kesen kılıçın etkisini azaltamazsın gibi eğer kendini yenileme gibi bir şey keşfedilmezse.. öyle bi ölümsüzlük olmasın ztn baydımı intiharımı çakarım kardeşim :D ama doğal şartlardan istenmiyen bi zamanda gelen ölümü engellemek mümkün olsa[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ölüm anı gelince soralım bakalım ölmek mi istiyorsunuz yoksa biraz daha yaşamak mı.. gençken konuşmak kolay.. :) teknoloji beklediğim kadar hızlı gelişir ve biraz da uzun yaşamayı başarırsam ölümsüz olabileceğim sanıyorum. ama bu bildiğimiz insan formumla olmayacak. bilincim işlemeye devam ettiği sürece nöronlarım çoktan çürümüş dahi olsa hayatta olduğum kabul edilebilir herhalde..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ölümsüzlüğün sırrı satılır 500TL (Türk zekası)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Umesh, 25 Mayıs 2004 20:58 tarihinde demiş ki: madem imkansız diye bişey yok imkansız die bişi var ama ne yazık ki..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 benim fikrim hakkında pek yorum yapılmamış ama enyse... mantıklı diilmi ya ? insan beyninin ve hormonlarının tam kontrolü sağlandığı anda ölümsüzlük mümkün ("god mode on" diil tabi elf ölümsüzlüü:P)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... [Bu mesaj n0body tarafından 25 Mayıs 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 senin imzana bakarak yok sayıyorlar =P[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bi şekilde ölümsüzlüğün yolu bulunursa dünyanın halini bir düşünsenize her yer çok kalabalık olur misal :D[signature][hline].
Öne çıkan mesajlar