Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Evet bence siz hayin Elyoslar Asmodiana gelin kabul edebiliriz sonuçta patiden arkadaşımızsınız :P Hep beraber 1 ırk ve 1 guildde toplandık mı çok daha zevkli oluyor kasması. Zaten bazı görevler toplu olmadan yapılmaması imkansız gibi birşey. Eminim ileride party questleride olucaktır. Ben şimdi biraz daha oyniyim 17 olmuştum en son kasiyim az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 open beta bitti galiba, sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 girilmio şuan,maintenance war galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ulan zaten makine yavaş 2 kere denedim toplam 15dk mı aldı. Serverlar yok OB bitti sanırım. edit: Open Beta kapanmış. Açıklama : http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=n&u=http://act.aion.sdo.com/project/waigua/index.htm&sl=zh-CN&tl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 wtb european beta veya kalabalik turk guildi :( solo oynamak beni inanilmaz baydi ya, latency zaten yuksek, 2-3 mobda bi bandaj, yok ki yanima 1 dps veya priest aliyim ortamlara akiyim, mekan basiyim :I tam gecikmenin azaldigi, oyundan zevk alinir hale geldigi vakitte bakim midir nedir artik onu da bilmiyoruz yapiliyo, direk tokat gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 tüh be ne güzel 20 olup stigmamı takıcaktım çok hayallarim vardı 3-4 boştum deli gibi oynicaktım yapılır mı bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Haha benim sansim, oyunu daha dun kurdum, daha class questini bile yapamamistim.. hayallerim vardi.. buhuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 o class questi harika birşeydi ya ordaki atraksiyonlar falan çok iyi, şehre gidiyosun guardlar geliyo elemanın birisi "durun lan o bizden" diyo v.s en çok hoşuma giden yeri orasıydı questlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben oyunun betasinin bu kadar cabuk biticegini beklemiyodum, ceviriden hicbir sey anlayamadim, belli bi phase mi bitti? yoksa kulliyen bitirdiler mi OB'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Benim anladıgım kadarıyla OB tamamen bitmiş. Artük Eylül'de release ile birlikte oynarız paso. Not: OB Nisan başında başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Eylulde cikicak bir oyunun OB'sinin bu kadar erken olmasi anormal degil mi ya? :o ama oyun release'e hazir gibi, arkadaslarinda dedikleri gibi bende 1-2 ufak seyler disinda hicbir hata goremedim, dogrusu pek oynama sansimda olmadi ama lineage2 gibi tas gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 eylül çıkışı için bu open beta çok erken ve oyun kusursuz gibi(hata bakımından) duruyor.bencede eylüle kalmaz gibi geliyor.belki de avrupa open beta düşünüyorda olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 EU çıkışı Eylül ama Çinde çok daha erken çıkıcak. Zaten amaçları ilk başta çin'de açıp sonra EU'ya dağıtmak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 arenaya giren oldumu? orada kazanınca ne elde ediyoruz? birde pvpnin abyss de amacı nedir? kale almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Onu Thor'a sorucan 20'yi geçebilen 3 kişi vardı guildde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 öncelikle sakin betanın bittiği yok bizimkiler hala oynuyorlar sadece server kapalı günlerdir v1.0 duyurusu yapılıyordu onunla ilgili birşey olabilir. ikinci olarak arenaya girdim arena ffa lvl sınırı yok 3 tan 9 kestim sonra 30 geldi beni kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bingildak said: Eylulde cikicak bir oyunun OB'sinin bu kadar erken olmasi anormal degil mi ya? :o ama oyun release'e hazir gibi, arkadaslarinda dedikleri gibi bende 1-2 ufak seyler disinda hicbir hata goremedim, dogrusu pek oynama sansimda olmadi ama lineage2 gibi tas gibiydi. bingildak kardeşim biz zaten resmi olmadan çin üzerinden oynadık avrupada beta olup olmayacağı belli değil ama avrupa çıkışı eylül içinde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 açılmış serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Yaw çeviriden öyle anlamıştım :D kusura bakmayın yanlış bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 B)- ben oyunu baska bolgelerde, ayri zamanlarda cikaricaklarini bilmiyodum, ayni anda cikicak her yerde zannediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ranger deniyorum biraz kasması zor gibi.pahalıya mal oluyor.ok bile parayla.ayrıca mob yanıma gelince silah değiştirme olayını bulamadım.bilen varsa söyleye bilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 odiflame said: ranger deniyorum biraz kasması zor gibi.pahalıya mal oluyor.ok bile parayla.ayrıca mob yanıma gelince silah değiştirme olayını bulamadım.bilen varsa söyleye bilir mi? change weapons diye function war.skill pencereni aç orda functions tabında bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 birkaç ss atın da görelim oyunu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Masquerade said: birkaç ss atın da görelim oyunu. (:P) önceki sayfalarda var bayağı ss. Benim dandik bilgidayar ile çektiğim ssleri görmek istersen http://www.7indir.com/aion adresine bakabilirsin :D Baya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Arkadaşlar bu OB ne zamana kadar sürecek tam olarak bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar