Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene : AION Beta Hesabı !!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bence siz hayin Elyoslar Asmodiana gelin kabul edebiliriz sonuçta patiden arkadaşımızsınız :P

Hep beraber 1 ırk ve 1 guildde toplandık mı çok daha zevkli oluyor kasması. Zaten bazı görevler toplu olmadan yapılmaması imkansız gibi birşey. Eminim ileride party questleride olucaktır. Ben şimdi biraz daha oyniyim 17 olmuştum en son kasiyim az :)
Mesaj tarihi:
Ulan zaten makine yavaş 2 kere denedim toplam 15dk mı aldı. Serverlar yok OB bitti sanırım.

edit: Open Beta kapanmış.

Açıklama : http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=n&u=http://act.aion.sdo.com/project/waigua/index.htm&sl=zh-CN&tl=tr
Mesaj tarihi:
wtb european beta veya kalabalik turk guildi :(

solo oynamak beni inanilmaz baydi ya, latency zaten yuksek, 2-3 mobda bi bandaj, yok ki yanima 1 dps veya priest aliyim ortamlara akiyim, mekan basiyim :I

tam gecikmenin azaldigi, oyundan zevk alinir hale geldigi vakitte bakim midir nedir artik onu da bilmiyoruz yapiliyo, direk tokat gibi :(
Mesaj tarihi:
o class questi harika birşeydi ya ordaki atraksiyonlar falan çok iyi, şehre gidiyosun guardlar geliyo elemanın birisi "durun lan o bizden" diyo v.s en çok hoşuma giden yeri orasıydı questlerde...
Mesaj tarihi:
Eylulde cikicak bir oyunun OB'sinin bu kadar erken olmasi anormal degil mi ya? :o ama oyun release'e hazir gibi, arkadaslarinda dedikleri gibi bende 1-2 ufak seyler disinda hicbir hata goremedim, dogrusu pek oynama sansimda olmadi ama lineage2 gibi tas gibiydi.
Mesaj tarihi:
eylül çıkışı için bu open beta çok erken ve oyun kusursuz gibi(hata bakımından) duruyor.bencede eylüle kalmaz gibi geliyor.belki de avrupa open beta düşünüyorda olabilirler.
Mesaj tarihi:
öncelikle sakin betanın bittiği yok bizimkiler hala oynuyorlar sadece server kapalı günlerdir v1.0 duyurusu yapılıyordu onunla ilgili birşey olabilir.

ikinci olarak arenaya girdim arena ffa lvl sınırı yok 3 tan 9 kestim sonra 30 geldi beni kesti.
Mesaj tarihi:
bingildak said:
Eylulde cikicak bir oyunun OB'sinin bu kadar erken olmasi anormal degil mi ya? :o ama oyun release'e hazir gibi, arkadaslarinda dedikleri gibi bende 1-2 ufak seyler disinda hicbir hata goremedim, dogrusu pek oynama sansimda olmadi ama lineage2 gibi tas gibiydi.

bingildak kardeşim biz zaten resmi olmadan çin üzerinden oynadık avrupada beta olup olmayacağı belli değil ama avrupa çıkışı eylül içinde ;)
Mesaj tarihi:
odiflame said:
ranger deniyorum biraz kasması zor gibi.pahalıya mal oluyor.ok bile parayla.ayrıca mob yanıma gelince silah değiştirme olayını bulamadım.bilen varsa söyleye bilir mi?

change weapons diye function war.skill pencereni aç orda functions tabında bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
birkaç ss atın da görelim oyunu. (:P)

önceki sayfalarda var bayağı ss. Benim dandik bilgidayar ile çektiğim ssleri görmek istersen http://www.7indir.com/aion adresine bakabilirsin :D Baya var
  • Yeni Oluştur...