Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 launcherı açtıgın zaman,sol en alt kısmında bi banner war.o banner'ın hemen üstündeki buttondan region penceresine tekrar ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bingildak said: bir sey merak ettim, oyunda talent sistemi gibi bir sistem var mi acaba? yoksa yine lineage 2 deki gibi karakterin hepsi birebir ayni mi? talent sistemi yok oyunda.Lineage 2'deki gibi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 doğrusu bilinen anlamda talent sistemi yok zira bir karakteri oynamanın çok değişik yöntemleri var vuruşlarınız chain şeklinde geliyor her chain sonunda farklı sonuca ulaşıyorsunuz ve öncelikle bunları seçmek lazım daha sonra lvl 20 den itibaren stigmalar geliyor oyun sonunda 4 stigma kullanabiliyorsunuz ve bunları geniş bir yelpazeden seçiyorsunuz ve bunların karakter üzerinde büyük bir etkileri var dolayısıyla talent yok ama talentten daha geniş bir çeşitlendirme yapma olanağı var.Bunları çok takmamak lazım oyun kendi içinde son derece tutarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @bingildak eheh :P kötü değil o kadar da ya,bayaa skill var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kale savaşlarının L2'deki kadar kalabalık olmamasını istedik demiş adamlar ama yine de karizmatik bir lider arkasına 200-300kişi toplayabilir diye de eklemişler eheh AGA ABYSSE AKALIM fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Buhu, karakter deniyodum, 2 karakter actim, 3. e izin vermedi, 2. i sildim, simdi yine izin vermiyor. Orsele beni AION. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 arkadaslar acaba ping dusurmek icin yapabilicegimiz bir seyler var mi? your freedom veya benzeri? bilmiyorum sizdede durum ayni mi ama bende yuksek ping var ve inanilmaz rahatsiz edici, sahsen ben oynadigimin zevkini alamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 2. karakterini sildigin zaman oyundan çık tekrar log in ol. o zaman izin weriyer 2.yi açmana tekrar. ping olayına gelince yapılcak bişey yok abi,şuan bu en iyi hali diyebilirim,10 saniye cast delay gördüğüm bile oldu :D serverlar çinde olup eh bi de ayıptır söylemesi köpek sürüsü gibi çinlilerle dolu olunca sürünüyoruz malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 valla bende quicknet var 0 lag ile oynuyorum çok nadir ufak takılmalar oluyor ama okadar olur diğer arkadaşlar freedom ile gayet güzel bir şekilde oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hmm, your freedomdan hangi serverlari kullandiginizi bi de sockscap'de exe olarak ne gosterebilcegimizi soylerseniz cok iyi olur, 10 dk ugrastim yapamadim, launcher i gosterdigimde olmuyor. bendedde lag yok ama ping 500'den asyagi degildir herhalde, ne kadar goremesemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 lag tarzı deil de işte bende delay oluyor skill'lerde en iyi halinde bile 1-2 saniye kadar . YF ve sockscap ile ben de deneyip becerememiştim, o yüzden dedim bi çözüm filan yok diye ama kullanan arkadaşlar anlatırsa güzel olur ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 AION.bin olarak calisiyor gorunuyor oyun, nerde oldugunu bulup sockscap'e gosteriyorum. Sonra ayni seyi tekrar bulmaya calisiyorum, dosya yok olmus gorunuyor... anladim gercekten. edit 1: ahanda oldu, sockscap'le exe ararken .exe uzantisini .bin'e cevir, sonra oyun dosyasinda bin32 nin icinde AION.bin'e yonlendir, laucnher acmadan direk sockscaple oyunu aciyor. your freedom serverlari verirseniz cok sevinirim. edit 2: hmmm, simdide server'a baglanilamiyor diyip oyunu kapatiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 gameseek CE kutusu 25 Eylül 2009 tarihii koymuş.eylülde başlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Eylül'e ohooo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bingildak said: AION.bin olarak calisiyor gorunuyor oyun, nerde oldugunu bulup sockscap'e gosteriyorum. Sonra ayni seyi tekrar bulmaya calisiyorum, dosya yok olmus gorunuyor... anladim gercekten. edit 1: ahanda oldu, sockscap'le exe ararken .exe uzantisini .bin'e cevir, sonra oyun dosyasinda bin32 nin icinde AION.bin'e yonlendir, laucnher acmadan direk sockscaple oyunu aciyor. your freedom serverlari verirseniz cok sevinirim. edit 2: hmmm, simdide server'a baglanilamiyor diyip oyunu kapatiyor.. sockscap'siz dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sockscap'siz problemsiz girebiliyorum ama hizda hicbir farklilik hissetmiyorum, singapur serverlarina kadar hepsini denedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben sockscapsız oynadım hep öğleden sonra lag sıkıntısı oluyordu ama bizim gece ve öğleden önce gayet iyi oluyordu genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 hddd sorunsalı yüzünden yedek almadan formatladım benim için beta burada sona erdi arkadaşlar. umarım herkez betasını tamamladıktan sonra oyun hakkında daha çok konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 iyi olmuş hain Elyos :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 KillerLord said: hddd sorunsalı yüzünden yedek almadan formatladım benim için beta burada sona erdi arkadaşlar. umarım herkez betasını tamamladıktan sonra oyun hakkında daha çok konuşuruz hmm üzüldüm senin için, ama en azından oyun hakkında bir fikir sahibi oldun. betayı burda duyurduğun ve çeşitli linkler verdiğin için ayrıca teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ne demek arkadaşlar sonuçta hepimiz burada birbirimize birşeyler vermeye çalışıyoruz. En azından 20 level e kadar ne yapılması gerektiğini nerede deponun büyütüldüğünü crafting olayını ve daha bir çok şeyi test etmiş oldum. Yaşasın Elyos :) ama duruma göre hard core arkadaşlar çıkarsa oyun çıktığında beraber kasabileceğim arkadaşlar için ırk değiştirebilirim neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben oyunu almayı düşünüyorum.eğer toplanacağımız bir yer olursa akşamları kasabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 oyunun çıkmasına yakın gene burda konuşulur zaten toplanma durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar