Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Noluyo lan?!? şunu internete bağlı değilken bi deneyin bakiim noluyo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Winrar ve Winzip’in sıkıştıramadığı resim (jpg) ve müzik (mp3) dosyalarında da işe yarıyor. Sıkıştırma en çok resim ve müzikten ziyade metin dosyalarında da işe yarıyor. Not: Yazılım AES-256 denilen üstün bir kodlama stiliyle çalışıtığı için yavaş bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Hızlı bir bilgisayar ve en az 256 MB Ram ile başarılı sonuçlar alabiliyorsunuz… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Şimdi bir saniye: - 6mb vs. lik san andreası indirdik, pek güzel. - Bu dosyanın bilgisayarda açılması saatler mi sürüyor peki? - Açıldıktan sonra kaç mb / gb oluyor, mesela normalde 10 gb olan bir oyun? Yani indirmek dert değil ama benim bilgisayarımda yer yok, o açıdan da kurtarabiliyor muyuz? - Hadi açıldı diyelim, oyuna girdiğimizde kasılma falan oluyor mu riple alakalı? - Hadi kasılma da olmadı, eksik müzik / video falan oluyor mu? Üstteki soruları pek çok kişi merak ediyor sanırım:P Denemiş olan birileri açıklarsa pek güzel olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 10 GB müzik arşivini denicem bakalım napcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya bu olay gerçek mi? nasıl olur ya, olamaz :) inanasım gelmiyor. Bi de isim de sakat KGB... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 fifa 09 un böle zipli halini bulabilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 2 mb lık fifa 07 buldum 4 gb dosya çıktı içinden ama dosyayı açmak uzun sürmedi çok 2 dk falan sürdü. deamon tools la çalıştırmayı beceremedim ama var mı gönüllü denemek isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 butun dizi arsivini bole ripleyip atmak laizm aslinda sezon sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ZaugnaKhaldun said: Şimdi bir saniye: - 6mb vs. lik san andreası indirdik, pek güzel. - Bu dosyanın bilgisayarda açılması saatler mi sürüyor peki? - Açıldıktan sonra kaç mb / gb oluyor, mesela normalde 10 gb olan bir oyun? Yani indirmek dert değil ama benim bilgisayarımda yer yok, o açıdan da kurtarabiliyor muyuz? - Hadi açıldı diyelim, oyuna girdiğimizde kasılma falan oluyor mu riple alakalı? - Hadi kasılma da olmadı, eksik müzik / video falan oluyor mu? Üstteki soruları pek çok kişi merak ediyor sanırım:P Denemiş olan birileri açıklarsa pek güzel olabiler. yok abi hiç bir sorun yok ne bekletmek ne kasma hiç bişi yok bildiğin san andreas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 umarım bu sistem gelişir rapidshare İFLAS eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 80 mb lık fifa 08 indirdim no cd crack herseyi var ama çalıştıramadım bi. neyse denicem bakalım. futbol oynayasım tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 350mb lık *.avi dosyası ile deniyorum bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 350 MB lık avi dosyasını denedim maximum da 7.7 KB a indiriyor. ama ramin eline veriyor. + 2322 saat sürecek diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kotalı gençler için yapılmış işte. bi de fakirler için yapılmış /ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 7.7 KB? MB olsun bari ya oha artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ben yazmıştım ztn ama bidaha yazayım ben film sıkıştırmayı denedim banamısın demedi sadece 15mb azaldı boyutu 700den 685e düştü benmi yanlış yaptım aceb maximum dan başka bi ayar gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yanlış yapmadın aba, mümkün değil bu iş, matematik gibi büyük bir endel var önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 di mi :) şöle bişey buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 350 MB lık avi dosyasını denedim maximum da 7.7 KB a indiriyor. ama ramin eline veriyor. + 2322 saat sürecek diyordu. auheauhea 7.7 kbye gerek yok ya 10 mbye inse yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ben masaüstünde o boyutta filme rastlasam "kısayoldur" diye silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abi bu kgb şeysiyle 2.74 mb lik şarkıyı sıkıştırdım 2.65 yaptı halbuki oranıda maksimum seçmiştim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 mp3 zaten olducka sıkıstırılmış bir format, wavla falan denersen aha iyi sonuc verebilirbelki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ben max seçtiğimde izin vermiyor. "hadi lan zaten 1GB ram'in var" diyo bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abi zaten şarkı wav dı :D edit: pardon wma imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 http://www.squeezechart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar