Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun ripleri; soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Winrar ve Winzip’in sıkıştıramadığı resim (jpg) ve müzik (mp3) dosyalarında da işe yarıyor. Sıkıştırma en çok resim ve müzikten ziyade metin dosyalarında da işe yarıyor.

Not: Yazılım AES-256 denilen üstün bir kodlama stiliyle çalışıtığı için yavaş bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Hızlı bir bilgisayar ve en az 256 MB Ram ile başarılı sonuçlar alabiliyorsunuz…

Mesaj tarihi:
Şimdi bir saniye:

- 6mb vs. lik san andreası indirdik, pek güzel.
- Bu dosyanın bilgisayarda açılması saatler mi sürüyor peki?
- Açıldıktan sonra kaç mb / gb oluyor, mesela normalde 10 gb olan bir oyun? Yani indirmek dert değil ama benim bilgisayarımda yer yok, o açıdan da kurtarabiliyor muyuz?
- Hadi açıldı diyelim, oyuna girdiğimizde kasılma falan oluyor mu riple alakalı?
- Hadi kasılma da olmadı, eksik müzik / video falan oluyor mu?

Üstteki soruları pek çok kişi merak ediyor sanırım:P Denemiş olan birileri açıklarsa pek güzel olabiler.
Mesaj tarihi:
2 mb lık fifa 07 buldum 4 gb dosya çıktı içinden ama dosyayı açmak uzun sürmedi çok 2 dk falan sürdü. deamon tools la çalıştırmayı beceremedim ama var mı gönüllü denemek isteyen
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Şimdi bir saniye:

- 6mb vs. lik san andreası indirdik, pek güzel.
- Bu dosyanın bilgisayarda açılması saatler mi sürüyor peki?
- Açıldıktan sonra kaç mb / gb oluyor, mesela normalde 10 gb olan bir oyun? Yani indirmek dert değil ama benim bilgisayarımda yer yok, o açıdan da kurtarabiliyor muyuz?
- Hadi açıldı diyelim, oyuna girdiğimizde kasılma falan oluyor mu riple alakalı?
- Hadi kasılma da olmadı, eksik müzik / video falan oluyor mu?

Üstteki soruları pek çok kişi merak ediyor sanırım:P Denemiş olan birileri açıklarsa pek güzel olabiler.

yok abi hiç bir sorun yok ne bekletmek ne kasma hiç bişi yok
bildiğin san andreas
Mesaj tarihi:
Ben yazmıştım ztn ama bidaha yazayım ben film sıkıştırmayı denedim banamısın demedi sadece 15mb azaldı boyutu 700den 685e düştü benmi yanlış yaptım aceb maximum dan başka bi ayar gerekiyormu?
  • Yeni Oluştur...