TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 elektro gitarım elimdeydi, çalıyordum ne güzel. ayağımı kalorifere uzatınca şok yedim hayvan gibi. noldu ben anlamadım? (harbi lan yalan değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Topraklama yapmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 oha elektro gitarın mı var lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 saçların dikildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fIQU2K6KlsA şimdi tanrıyı hissettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Elektrik çarpmamış, kalorifer çarpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yok aga kaloriferde bi bokluk var. ayağım kaloriferdeyken kasaya değincede şokluyo puş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şaka maka böyle ölen bir çocuk vardı 13-14 yaşlarında, 1-2 ay önce haber olmuştu. kısıtlı elektrik bilgimle sallıyorum, önceden başka yerleri tercih ettiği için hissetmemiş olabilirsin ama kalorifere değince akım senin üstünden kalorifere gitmeyi tercih etmiştir toprak gibi düşünebileceğimiz için, hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 benim eski öğrenci evindede , çama$ır makinası çalı$ırken banyo yaparsan muslugundan elektrik çarpıyordu oluyor böle garip $eyler , kaçaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kaloriferde değil elektrikli cihazlarda var problem. demir boru zeminle doğrudan iletken hat görevi görüyo işte. bir yandan elektrikli bişeye dokunurken diğer yandan ona dokununca elektrik senin içinden geçip kaloriferden geçip topraklanma eğilimi gösteriyo. senin içinden elektrik geçmesi de çarpılman demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Tekstil fabrikasında paskarada kaçak varmış beni çarpmıştı çok fena bişi olmadı bi arada sigortayı açarken çarptı öyle işte evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 alıştım artık buldukça çarpılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Elektro gitar çalarken elektrik çarptı Muğla`nın Fethiye ilçesinde, elektro gitar çalarken elektrik akımına kapılarak ölen Dalaman Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Ozan Nail Erten bugün toprağa verildi. Ozan Nail Erten`in cenazesine ailesinin yanı sıra arkadaşları da katılarak son yolculuğunda yalnız bırakmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hah bunu diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ShadowFury said: kaloriferde değil elektrikli cihazlarda var problem. demir boru zeminle doğrudan iletken hat görevi görüyo işte. bir yandan elektrikli bişeye dokunurken diğer yandan ona dokununca elektrik senin içinden geçip kaloriferden geçip topraklanma eğilimi gösteriyo. senin içinden elektrik geçmesi de çarpılman demek zaten. Hah iste benim dedigim cihazlarda degilde prizlerin topraklamasi yok heralde o yuzden olasi bi kacak ordan degilde sen topraklama yapinca senden gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben de hatırlamadıım birinin yazlığında ne alakaysa banyoda çamaşır makinesine dokunmuş akabinde geberme tehlikesi yaşamıştım ama elim çarpıp sekti allahtan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Topraklamasiz cok tesisat var piyasada dikkat edin. Terli terli islak islak bilmediginiz elektrikli aletlere falan dokunmayin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Oha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 geçer geçer evladım geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hatta önemli olan katılmaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 katılmaktı önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 offf öbür sayfada kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Üzülme dostum, bu arada muğlalı çocukta çocukmuş. Faturayı kabartır bu cüsseyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben de bi ara milleti elliyodum. elektrik çarpıyodum resmen. çok acayipti. acıtıyodum resmen canlarını. bi dönem oldu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu çarpmış halin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar