Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Arkadaşlar bu doğru bir kullanımdır. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Katılıyorum. Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ARKADAŞIM YOK BÖYLE KULLANILMAZ Kİ DİYORUZ LÜTFEN YAPMAYIN ALLAH AŞKINA. Of ya, bi de Emre yani IQ'n neredeyse benimki kadar yüksek, böyle şeyler diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ya bak buralara kadar getirdin olayı. Çok bilmişliğin ile rezil ol. Lütfen birisi ki bağlacının seviyorum ki, ediyorum ki, yaptım ki vesaire formatında kullanılamayacağını Asteroth arkadaşımıza anlatabilir mi. Herhalde sorun bende ben anlatamıyorum 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Örnek kullanım; said: .asd: yaparım valla nasıl sevilmez abi vin diesel Joscelin: seviyorum ki ben vin diesel'i Gördüğünüz üzere son derece doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: Katılıyorum. Saygılar, SEN HEMEN O SİYAHKAHVE FALAN BIRAK KAPANSIN O SİTE REZALET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 en uyuz oldugum olaydır.yaptım ki ettim ki gibi sürekli konusanların yanında biraz durunca onun gibi konusmaya baslıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Emre arkadaşlarımızı çok yanlış seçmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 İnsanlar cahil Arda, onları eğitmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ahah gerçekten kıl etmek için t.... geçtiğinizi düşünmeye başlayacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Var ki ama öyle bir kullanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Angut musun ki? Bence bu daha dogru bir kullanim. tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Şesu bırak ya bunlar köylü çıktı. Biz popuri yiyip şatobriyan içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: Var ki ama öyle bir kullanımı. Yok ki. dsfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Seviyorum ki? Ödevim bitti ki? Ben oraya gidiyorum DA saçmalama ben de gelicem DE bunlar doğrudur. güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Teşekkürler Aliciğim, sen de iyi eğitimini bir kez daha gözler önüne serdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Olm Ali arap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ha dur sen gerçekten savunuyomuşsun bunu kaan söledi. YANLIŞ ONLARIN HEPSİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu durumda "ki" dedikten sonra ... şeklinde üj nokta kullanmak caizdir, çünkü bu kullanımda cümle sona ermemiştir, daha söylenecek çok şey vardır. (örn. seviyorum ki, pink floyd dinliyorum. seviyorum ki, düdük çalıyorum. seviyorum ki, mal mal yazılar yazıyorum. vs.) bu da böle saçma bi post olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 herkes firat ozentisi bu sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 O da yaramıyor cümlenin sonuna birşey eklenmesi gerektiğini ki.(nokta) olamayacağını da anlatmaya çalıştım kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ayrıca bu konu eğitim bölümüne taşınsın rica ediyorum. Gerçekten eksikleri olan arkadaşlarımız varmış hatta sticky falan yapılsın kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 O -ki eki bağlaçtır. Adı üstünde bir şeye bağlama amacıyla kullanılır. "Seviyorum ki" dersen bakkala bağlıyorsun, bişey yok. "Seviyorum ki sesimi çıkarmıyorum" dersen sesini çıkarmamayı seviyor olmana "bağlarsın". Dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 olumsuz cumlelerde ve soru cumlelerinde kullanilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 NE VAR DA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar