Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 aslında bu ergenekon masallarına falan hiç gerek yoktu. boşa mesai harcıyo adamlar. Hz. Fetocan okadar çok şakit soktuki askeri liselere, şimdi olmasada en geç 10 seneye zaten islam devletini kurmuş olacaklar. ama muhterem mucahit erbakanın dediği gibi "kanlımı olacak kansızmı" hep birlikte görecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Kaç kere diyorum 10 sene falan demeyin, 50-60 sene deyin de rezil olmayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 lololo tanıdığımız birinin evini arıyolar ikinci dereceden ünlü oldum lan herkese artizlik yaparım bunlan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ardeth said: lololo tanıdığımız birinin evini arıyolar ikinci dereceden ünlü oldum lan herkese artizlik yaparım bunlan ben Bizide görürsün artık unutmayasın Paticik halkını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Dennis said: Kaç kere diyorum 10 sene falan demeyin, 50-60 sene deyin de rezil olmayın diye. 50-60 sene derken, senin arabların dötünden uydurduğu hicran takvimine göre diyosun sanırım. eh onda ay süreleri falan sallama olduğu için totalde baya bir sene farkı olacaktır. ama bu konumuz değil, biz tüm insanlığın kullandığı evrensel miladi takvimde "10" seneden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Herkes iceri girince nolacak peki? Herkes pasa pasa oturacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mohi said: Dennis said: Kaç kere diyorum 10 sene falan demeyin, 50-60 sene deyin de rezil olmayın diye. 50-60 sene derken, senin arabların dötünden uydurduğu hicran takvimine göre diyosun sanırım. eh onda ay süreleri falan sallama olduğu için totalde baya bir sene farkı olacaktır. ama bu konumuz değil, biz tüm insanlığın kullandığı evrensel miladi takvimde "10" seneden bahsediyoruz. Eheh komik olmaya kasmışsın ama olamamışsın. Mail adresini rica edeyim de 10 sene sonra konuşuruz oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ha bir de komik durum bence CYDD. Yahu burdaki insanlarin neredeyse hepsi emekli sinif ogretmeni. Bu insanlar ofislerde dantel orgu oren insanlar. Ne parayi yonetmesini bilirler, ne para istemesini. Laf gelmesin diye gezi duzenlerken bile tirsarlar... Simdi bu insanlar orgute nasil uye olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Dennis said: Mohi said: Dennis said: Kaç kere diyorum 10 sene falan demeyin, 50-60 sene deyin de rezil olmayın diye. 50-60 sene derken, senin arabların dötünden uydurduğu hicran takvimine göre diyosun sanırım. eh onda ay süreleri falan sallama olduğu için totalde baya bir sene farkı olacaktır. ama bu konumuz değil, biz tüm insanlığın kullandığı evrensel miladi takvimde "10" seneden bahsediyoruz. Eheh komik olmaya kasmışsın ama olamamışsın. Mail adresini rica edeyim de 10 sene sonra konuşuruz oradan. 10 seneye interneti sağ bırakırlarsa konuşursun seninkilerle. dayyip emmingiller, karı resmi var diyip yarısını kapattı bile malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Yasaklanan siteleri tayyip yasakladı diyerek zaten ne kadar bilgili olduğunu belli etmişsin. Ne diyeyim takıl sen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 said: dayyip emmingiller =/= tayyip dayyip emmingiller == dayyipi yargı + arabi telekomünikasyon üst kurulu @dennis, sen bu eşitliği çözmeye çalış. eğer ki başarabilirsen cevabını masama bırak, ben bi ara bakarım. oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 istiklal savaşı öncesinde müdafai hukuk dernekleri kurulmuştu.görüyorumki akp ile tayyipi müdafai hukuk taraftarları oluşmaya başlamış.ne kadar enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mohi said: said: dayyip emmingiller =/= tayyip dayyip emmingiller == dayyipi yargı + arabi telekomünikasyon üst kurulu @dennis, sen bu eşitliği çözmeye çalış. eğer ki başarabilirsen cevabını masama bırak, ben bi ara bakarım. oke? Eheh tayyibe bak sen, yargıyı da ele geçirmiş. Hatta yargıyı bırak Atatürkçü Düşünce Derneğini bile ele geçirmiş; http://forum.paticik.com/read.php?13,3976851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya birader kim uydurdu bu ergenekonu?ortada örgüt yoktu bi bok yoktu ben hatırlamıyorum bi 2002 de ergenekon diye örgüt olduğunu.gündem değiştirip milletin kafasını karıştırmak için biri götünden bi örgüt uydurdu öyle kaldı. dünyaya kazandırılmış bilim kurgu diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mehmet Haberal gözaltında. Kanal B ve Türkan Saylan'ın evinde arama yapılıyormuş. Yürüyün be, kim tutar sizi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 teyzelerin bastonlarina ve orgu sislerine silah diye el koymuslar bastonlu sisli darbe yapicaklarmis adsfasdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Viktor said: teyzelerin bastonlarina ve orgu sislerine silah diye el koymuslar bastonlu sisli darbe yapicaklarmis adsfasdfsfd O bastonlar lightsaber ondan gdfhgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bastonlu teyzeleri hafife almayın plz, savaş alanına salsan kişi başına 80 tane düşman pataklarlar. ne biçim vuruyolardır kimbilir of of. şişler de throwing weapon. ranged combat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ergenekon 3:paşaların dönüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Artık cılkı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yanniz ulkem mukemmel ya bir yanda agir hasta oldugu ve elden ayaktan dustugu icin sucu cumhurbaskani tarafindan affedilen ve siyasi aysagi biter bitmez ayaklanip aktif siyasete donen ve kosup irana giden bir necmettin erbakan diger yanda darbeci diye evi basilan ve destek almadan degil sokaga cikmak ayaga kalkamayan turkan saylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Allahın adaleti bu! tabi dini kendilerine göre bütün bir grup insan tarafından uygulanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ya cidden paticik yonetimine uyarı ergenekon konusmak yasaklasın artık bu forumlarda... konusuyonuz konusuyonuz yıllardır foruma üyeyiz diye bir sabah ansızın alıp goturecekler kimsenin haberi olmıcak . ben cok korkuyorum gercekten bakın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ergenekon topiclerine yazi yazma o zaman? :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 =) internet kafeden yazıom şuan yerimi bulamazlar umuduyla haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar