cilve Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Benim hayallerimden birisidir google çalışanı olmak. Daha önce bir kısmı paylaşılan fotoğraflara yenileri eklendi. Çalışanların keyifli bir ortamda proje üretmeleri için inanılması zor ortamlar oluşturan Google, hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Çalışma masası, bazen bir taksi içinde olurken, alt katlara inmek için kaydırak kullananlara kadar ilginç görüntüler,Tüm Görüntülere ulaşmak için Tıklayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 o küçücük havuzda adam neden yüzmeye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Screensaver bence bu. İşe başladığın anda çalışma masanda prangaya vuruyolarmış, kamçılı bi tip te proje üretmeye zorluyomuş. Yemek olarak ta etrafta dolaşan fareleri yakalayıp çiğ çiğ yemek zorunda kalıyolarmış yaa. Böyle şeylere kanmayın yani... ühühühüh çok güzel ya, ben de istiyorum.mini ütopya gibi bişey resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cado said: o küçücük havuzda adam neden yüzmeye çalışıyortazyikli su puskuruyo adamin yuzdugu dogrultudan. sabit kalıyosun yüzdükce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bu resimlere bakinca sanki adamlar calismiyor, hep bilardo oynuyormus havasi cikiyor. Oyle birsey yok, sabahlara kadar bile calisiyorlar, yanlis anlama olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Su an Google'da calisanlar got korkusundan bunlarin hicbirini dusunemiyordur emin ol. Stok degerleri 6 da birine dustu adamlarin 1 yil icinde. Butun sirketler boyle tanitiyo kendilerini sanki oturup tum gun tatil yapiyolar gibi, ama anca product release'den sonraki 1 hafta falan boyle rahat davranabiliyolardir yani. iyi kazaniyosun ama essek gibi de calisiyosun. Microsoft benefits > all : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 reklamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 google resort and spa yok öle bişi, penth+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 o değilde birgün olursa kendime bir ofis açarsam,masa sandalyeden önce bilardo masası alacam kendime,çok istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 KHaRoN said: reklamlar? google çalışanlarının seksi pozları için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Saeros said: KHaRoN said: reklamlar? google çalışanlarının seksi pozları için tıklayın aga link ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Google calisanlarinin buyuk bir cogunlugu eve gitmiyor, bu 1. Zaten ertesi sabah geri gelecegini bilerek, orada kalmayi tercih ediyor. O kalan zamanda da inip bunlarla ilgilenmek, hakkaten screensaver, baska bir sey degil. Bir firmaki dusunun size her hafta 2 saat kendi basiniza takilmaniz, kendi istediginiz bir seyler gelistirmeniz icin vakit veriyor. Bunun anlami sudur: "geri kalan her dakikan bana ait." Hal buyken ben 2 saat istemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar