Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok gzel bir fıkra

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Iki Alman, Hans ile Mans Türklerin rakidan ne anladiklarini merak
edip bir gece meyhaneye gitmeye karar vermisler. Meyhaneden içeri
girip acemi bakislar ile etrafa baktiktan sonra, yan masa ne siparis ettiyse
aynisini siparis edip içmeye baslamislar rakiyi.. Birinci kadehin
sonunda Hans Mans'a sormus.. Mans bir sey hissediyor musun? Hayir
Hans..devam edelim içmeye.. Bir süre sonra yedikleri mezelerin de esliginde ikinci
kadehe baslamislar.Bu sefer Mans dayanamamis ve..
-Hans demis..Hans...Birsey anladin mi?
-Hayir..devam et...
Üçüncü kadehi de bitirdikleri sirada Hans tekrar Mans' a sormus..
- Ne hissediyorsun Mans?
Mans agir agir gözlerini kaldirmis..
-Ne hissettigimi sittir et de Hans...Ne olacak bu Almanya'nin durumu????[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

güzel :D
hayret blackchaos rakı hakkında bişi yazmadı gelir birazdan :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bir fıkra biliyorum belki yazmışlardır buralarda...buraya yazıvereyimde gitsin

İki kadın içki içmek için dışarı çıkıyolar.Gece eylenip eve dönerken mezarlığın yanından geçiyorlar.Kadınlardan biri diyoki benim acil sıçmam lazım.Öteki kadın benimde acilen sıçmam lazım diyor ve bunlar sıçmak için mezarlığa giriyorlar.İşlerini halledince kadınlardan biri kıçını silmek için donunu kullanıyo sonra bir köşeye atıyo donu.Öteki çelenklerden birinin üstündeki kağıdı kullanıyor.Neyse bunlar eve dönüp yatıyorlar.Kıçını donla silen kadının kocası bi bakıyoki karısının donu yok.Telaşlanıyo diğer kadının kocasını arıyo.Diyoki.Ya bu gün benim karı dışardan gelince bir baktım ki karının donu yok.Noluyo acaba.Öteki adam sen gene iyisin benimkinin kıçında seni hiç unutmayacaz yazıyordu[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...