Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=139940&cat=200&dt=2009/04/10 ahahahah super ya senelerdir geyigini yapariz bu adam birgun cok pis dayak yiycek diye sonunda arkaya cekip dovmusler aglamis filan adsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ilk değil, muhtemelen son da değildir. efsane olmak üzere adam haha ama bi yandan yazık diyorum, bi yandan lan polis değilsin bişi değilsin ne ayaksın diyorum bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hahahahhahahahah efsane bi adam bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 olasılık dersi almıştım kendisinden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yillar once bir kere daha dayak yemisti, olay olmustu diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kadir inanıra da bulaşmıştı bi aralar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aslında adamın yaptığı doğru ki yasak abi kapalı yerde içmiceksin,uyarmış amcam ama unuttuğu bişi var Türkiye de yaşıyoruz :p ben seviyorum bu adamı en azından bişeylere karşı mücadele ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 daha once arabadan bira sisesi atanlari uyardigi icin dayak yemisti ama o sayilmaz, o zamanlar bu kadar fanatik bir bicimde sigara ile bozmamisti kafayi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ben de çok seviyorum ama çevreci ayağına bokunu da çıkartıyor bazen. İTÜ Ayazağa kampüsünde toplamda 30-35 civarı köpek barınıyor ve bunların barınması konusunda bu adam baya bir direniyor. Köpeklerin hepsi aşılı tamam ama okulda sırf benim çevremdeki insanların başına 3-4 kere ısırılma, kovalanma vb. olaylar geldi. Bu olaylara rağmen köpeklerin hayvan barınaklarına götürülmemesi konusunda ısrarcı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://www.orhankural.net/ozgecmis/orhankural4.jpg şekeğ gibi adam ne istiyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 O konu açıldığında hep "bunları kovarsanız başkaları gelir, ve bu gelenler aşısız ve daha yabani olacaklarından daha büyük zorluk çıkarırlar" filan diyo -ki hakkı var aslında. Yani itü ayazağa kampüsü dediğimiz yer bildiğimiz dağbaşı, kurt bile iner oraya lol^^ Ekosistem komple safdışı bırakılmadığı sürece köpeklerin engellenebileceğini sanmıyorum. Ama çevrecilik konusunda cıvıttığına katılıyorum. Bi keresinde türkçe dersine girip baştan sona çevrecilik konferansı vermişti sınıfa eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Valeron said: aslında adamın yaptığı doğru ki yasak abi kapalı yerde içmiceksin,uyarmış amcam ama unuttuğu bişi var Türkiye de yaşıyoruz :p ben seviyorum bu adamı en azından bişeylere karşı mücadele ediyor +1 sokak köpekleri konusunda katılamıyorum kendisine.. açık konuşalım, hatta ben uyutulmalarından yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 arkadaşımın babası bu adam, oğluna çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ShadowFury said: O konu açıldığında hep "bunları kovarsanız başkaları gelir, ve bu gelenler aşısız ve daha yabani olacaklarından daha büyük zorluk çıkarırlar" filan diyo -ki hakkı var aslında. Yani itü ayazağa kampüsü dediğimiz yer bildiğimiz dağbaşı, kurt bile iner oraya lol^^ Ekosistem komple safdışı bırakılmadığı sürece köpeklerin engellenebileceğini sanmıyorum. Ama çevrecilik konusunda cıvıttığına katılıyorum. Bi keresinde türkçe dersine girip baştan sona çevrecilik konferansı vermişti sınıfa eheh.Yenisinin gelmemesi için bir çok önlem alınabilir yani sonuçta okulun etrafı çitlerle çevrili, başı boş köpek girecekse başı boş insan da girer ki bu daha büyük bir tehdit. Orası bir eğitim kurumu, ne hayvan barınağı ne de hayvanat bahçesi. Bu yüzden bu kadar ısırılma olayının ardından cidden gönderilmeleri gerekiyor. (Normalde köpekten korkmayan bir insandım ancak son 2 senedir bir çekinme başladı bu köpekler yüzünden. Nerelere kadar yürüdün kampüste bilmiyorum ama spor salonunun arkasında arkadaşımın yurduna giderken 2 kere 5-6 tanesi etrafımı sardı havlamalar eşliğinde neyse ki kapıya doğru koşunca yetişemediler ki yetişseler muhtemelen bacaktan bir parça gitmişti.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 başıboş köpek diye bişi olmamalı bence artık bu çağda. burda kurt familyasından, eşşek kadar ve yırtıcı sayılacak bir hayvandan bahsediyoruz, el kadar bir hamsterdan değil. halen ortalıkta gezenleride her belediyenin kendi barınaklarında kısırlaştırıp, ölene kadar misafir etmek veya yeni sahipler bulmaya çalışmak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ona katılıyorum, kesinlikle öyle olmalı zaten de vurgulanan kısım itü ayazağa kampüsünün dağbaşında biyerde olması. Yani engellemek biraz zor o yüzden. Şehiriçinde bile zor kontrol altına alıyolar, zaman zaman onu bile yapamıyolar, dağbaşında kontrol etmeleri imkansız gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o değil de ne kadar angutik bir anket bu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 "Çok mu komik? Aahahaha bir kaç öküz Orhan Kural'ı dövmüş ne kadar komik" yazacaktım ki biraz düşündüm dedim dufrasne bu yaptığın faşistce bir saldırı. Vazgeçtim. dövenleri kınıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Çok yaratıcı bir konu anket olaya renk katmış, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 dasaaa said: Valeron said: aslında adamın yaptığı doğru ki yasak abi kapalı yerde içmiceksin,uyarmış amcam ama unuttuğu bişi var Türkiye de yaşıyoruz :p ben seviyorum bu adamı en azından bişeylere karşı mücadele ediyor +1 sokak köpekleri konusunda katılamıyorum kendisine.. açık konuşalım, hatta ben uyutulmalarından yanayım ciddi degilsin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 genklemişler bide. firma sahibi ile 1vs1 yapsa alma şansı varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 74 oy atilmis 37 37 derhal elektirikleri kesmem lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 löl 45/45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Geçen sefer yediği dayak sonucu adamın tek parmak kopmak üzereymiş dikmişler parmağı ama işlevsiz hareket falan ettiremiyomuş (seminere geldiydi okula ordan biliyorum kendi dedi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 SodomVsGomore said: Geçen sefer yediği dayak sonucu adamın tek parmak kopmak üzereymiş sigaranın bir başka zararı daha!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar