heroLion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 fena değil hoş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Yanlış laf olabilir sürüş dinamiği. Sürüşü hissi diyim ben ona. Yolda kaymıyor meret, yani süzülmüyor kız gibi. Açıklayamam ben bunu, ama kütük gibi be kardeşim. ( volvo felanda bana göre öyle, hatta a3 te ama sanırım sert süspansiyonla alakası var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 iyide o alet spor olmasin diye yaratilis kaymasin diye kasilmis opc gtc falan birseyleri var ondan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ESP GTC'de bile kapatılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 aldım sorumun cevabını :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Güzel olmuş bence de. Yan profilden de gayet güzel duruyor. Buarada biraz Type-R'ı andırdı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Gerçek olamaz bunlar yaa. Bir çok aracın birleşiminden oluşuyor nereye baksam başka bi araç aklıma geldi. Enteresan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yeni megane ve yeni astra kardeşliği http://direksiyonda.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/2009_Renault_Megane_yeni%20(1).jpg http://arabam.com/images/FotoHaber/Astrayenia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yine opel,yine leş.hoş bir golf sahibi olarak yeni golf'ün acınası halinden çok daha güzel olmuş diyorum orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gayet benzemiyo megane ve astra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sipeyskeyk said: yine opel,yine leş.hoş bir golf sahibi olarak yeni golf'ün acınası halinden çok daha güzel olmuş diyorum orası ayrı. yapma bea yeni golf fena değil. bi öncekinden çok daha güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Kırmızı araın yandan görünüşü direk lancia delta diyebilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://arabam.com/images/FotoHaber/Astrayenia.jpg Resmini de koyim tam olsun :) Kelebek camın şekli, ve tavanda bittiği noktada arka camın başlaması falan. Arak resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar