matama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 burada bayag hastasi var http://www.autoblog.com/photos/2010-opel-astra-renderings/1486250/Lütfen link+resim verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Süper. Cidden bu seferki kasa efsane olucak gibi. Yamulmuyorsam eğer farlar da led ısıgı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 of kirmizisi tas gibi arabaymis. gg plakaya lafimiz yok tabi. Gross-Gerau/Hessen heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Çok hoş duruyo gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kırmızıya öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tamam yeni opel modellerinin neye benzediğini anladık. insignia ve türevleri hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Selam, Ben de tipini hiç beğenmedim. Yeni Insignia mıdır nedir, o da çok çirkin geliyor bana, gözüm de alışacak gibi değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 farlar A4 ve C serisi melezi lan ahah. gayet sıradan görünüyo, çirkin değil de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Astra bu kasayla ancak Kia Ceed e rakip olur...Acı ama gercek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mazda 3 olmus arkası sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 tam japon arabası olmuş çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bende begendim hafif tombul olmus ama basarili duruyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Redogski said: tamam yeni opel modellerinin neye benzediğini anladık. insignia ve türevleri hep... Quibble said: çirkin Mojito said: Astra bu kasayla ancak Kia Ceed e rakip olur...Acı ama gercek =) huun said: tam japon arabası olmuş çıkmış.BENİ DAĞA KALDIRIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bende dün gördüm. Beğendim. Hand, C4'e nasıl benzettin anlayamadım hakikaten. Profilden arka taraf 307'ye benziyor ama yinede araba bütün olarak bişeye benziyor diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 C4 deil olm Merc. C serisi yau. farların içinde üstteki sinyal kısmı. farın altta kalan kısmı da A4 farı direkt :) Ama ilginç karışım olmuş ikisini de hatırlatmıyo ilk bakışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 biraz yüksek olmu$ sanki o kalıba göre araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 beğendim bende kırmızı resimde pokemon gibi çıkmış. Fiyatı nedir ? Yeni fiesta almayı düşünüyordum uygunsa fiyatı bunu düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bir astra kullanıcısı olarak hıc begenmedim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ben C4 diye okudum onu. Neyse rakının etkisidir belki :P Farın içindeki eğimli şey A4'e benziyo evet. 2010 yılında veya 2010 model yılı olarak piyasaya sürülecek. En iyi ihtimalle Eylül 2009 demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 şu anki kasası bence daha güzel hiç begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 sinad said: beğendim bende kırmızı resimde pokemon gibi çıkmış. Fiyatı nedir ? Yeni fiesta almayı düşünüyordum uygunsa fiyatı bunu düşünebilirim. fiesta ile aynı sınıfta değil bu araç(daha pahalı olur yani). fiestanın üstüne bi 10 000 lira koy fiyat olarak en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Selam, Ön taraf bana Honda dedirtiyor hemen. Bence de mevcut kasa daha güzel kalıyor bunun yanında : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Agresif Opelin acilen bir değişim yapması gerekiyordu. Astra classicten bu yana hala düzgün bir astra üretemedi herifler ( bana göre, ki hala satılır astra classicler ) Değişim iyidir, sürüş dinamiklerinide değiştirseler süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ne kusuru var ki sürüş dinamiğinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar