Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyasete geri döndü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dregoth said:
Adam başarılı mühendiste mühendislik siyasete pek yansımamış.

nasi yansimamis ya
adam senelerce catir catir
oy aldi

simdi ruhen benzeri cikti oy potansiyelini caldi maldi ama
hala 5% lerde oy aliyorsa az deil ki b
Mesaj tarihi:
BonePART said:
Dregoth said:
Oy anlamında öylede, bu ülkeye pek katkıda bulunduğunu söyleyemeyeceğim :)

bu ulkeye cok katkisi olmus politikacilari sayiniz

10 puanlik genel kultur sorusu

Atatürk*
Mesaj tarihi:
Ceza yemeyecek kadar hasta ve bilinci yerinde olmayan adam, siyaset için İran'a ziyarete gidebiliyor. Madem bu kadar dinçti, şu kayıp trilyonlar için olan cezasını çekseydi cezaevinde ya. Sonra giderdi İran'a. Af edeni tebrik etmeli.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
Dregoth said:
Oy anlamında öylede, bu ülkeye pek katkıda bulunduğunu söyleyemeyeceğim :)

bu ulkeye cok katkisi olmus politikacilari sayiniz

10 puanlik genel kultur sorusu

ombakkombak said:
Bülent Ecevit var benim bildiğim bir tek.

anayasa firlatti kriz cikti!!!111111

cifors alamadim bu adam yuzunden!
Mesaj tarihi:
benim degilde annemin beli sakat kaldi, bel ve boyun fitigi ciktiginda emekli sandigi odeme yapmadi kufur eder gibi emar paralarinin %80 inide maasindan kestiler cok masraf cikardi diye

gene kriz yilinda Gata da yanlsi teshis ve doktor ihmalinden babam oldu, camlica gogus hastaliklari ile gata yogun bakim arasinda 6 sefer yaptik ambulansla, surekli biri digerine yolladi ve evet ambulansin parasinida aldilar
hastaneye ayakta giren babami 1 hafta sonra selimiyede sabahin ayazinda askeri toren sirasinda top arabasinda gorebildim anca, tabuta orttukleri turk bayraginin parasinida amcamdan aldilar

en son binbir dereden su getirerek bagladiklari dul ve yetim maasini 2001 de yanlis hesapladiklarindan ayda 40k fazla verdikleri ortaya cikti, annemin uc ayligindan faizi ile 900 lira benim maasimdanda faiziyle 300 lira kestiler bu yuzden bu ay

benim devletim boyle iste elden birsey gelmiyor
Mesaj tarihi:
ben ve ailemin yaşadığımız sıkıntıları paragraflarca yazmayacağım ama insanların motivasyonu hakkında zerre fikir sahibi olmadan yalan yanlış ithamlarda bulunmayalım rica ederim.
Mesaj tarihi:
cifors u ilk sana demis olabilirim ancak cifors argumani tek bir insanla sinirlandirilamiyicak kadar guzel, ozellikle sosyalizmin ayfon u plazmasi olmadi hic diye agliyan basbakan yardimcimiz sagolsun hakettigi degeri yeniden buldu cifors bu yuzdende memnunum

said:
imzama "ustteki post su su su adamalra yonelik degildir" ekliycem

buluttan nem kapiyor ortaya yazdigim laflardan aliniyorsunuz artik

ilac meselesini bilmiyorum, bilmeden hassas bir yere bastiysamda pardon ama eminim tek tek sorsak su forumda herkezin ailesinden en az birinin sagligi ulkemizin carpik sosyal guvenlik sistemi yuzunden carpilmistir bir guzel

bunun A partisi B partsi C partisi ilede alakasi yok, iktidarlar ne olursa olsun vatandasinin sagligina onem vermiyen bir devlet burasi ki zaten nufus fazla islerine geliyor, bana "guneydoguda sehit verilmesi bir nevi iyi aslinda, is bulma rekabeti azaliyor yasiyanlar icin" diyen aile yakini bir burokrat bile var

hatta daha oncede verdim gene ornek veriyim bu hukumetin marifet olarak sosyal guvenlige getirdigi ozel hastaneler olum tuzagi, sigorta oduyro iyi para diye her gelene anjiyo yapiyorlar, yanlis yapilan anjiyo yuzunden bir komsumuz oldu bir akrabanin ise bacagi kesildi ozel hastanelerde ama hukuki mucadeleden bri sonuc alamiyorlar cunki bacagi kesil yasli amca mahkeme sonuclanana kadar ecelinden olucek

boyle iste bu ulke
Mesaj tarihi:
valla forumda benden başka ecevit'e söven görmediğimden ve dediğin gibi cifors hedesini habire bana ithafen yazdığından dolayı buluttan ziyade panzerden sıkılan su olmuş gibi, ama madem öyle diyorsun gidip kurulanayım.

kimin ailesinde ne olmuştur, kim ne kadar önem veriyor bilemeyeceğim orasını, o nedenle eleştiri neyse ona odaklanmak lazım gereksiz varsayımda bulunup kör göze parmak sallamak yerine.
Mesaj tarihi:
Sam said:
sigortadan ilaç alamayıp kolun sakat kaldı mı senin viktor?

Adama bunu dedin, yaşadıklarını anlattı, hala ben anlatsam paragraflar dolar diyosun. Yüzsüzlük bu mu yoksa başka örnek mi aramak lazım?
Mesaj tarihi:
yaşadıklarımın detaylarını birebir anlatmaya niyetim yok, kim daha çok sıkıntı çekti diye idrar yarışı yapmıyoruz zaten. benim dediğim insanların motivasyonlarını tahmin edip yorumda bulunmak isabetsiz ve yanlış bir yaklaşım. "hayır cifors almak değil derdim" deyip geçsem senin gibi duyarsız tipler sallamayacağı için o kadar yazdım, bıraktım. hala anlamıyorsan otur beş dakika düşün "cevap yaz" tuşuna basmadan evvel.

sly, hitler kazanmış olsa savaşı beni itlaf ederlerdi devlete fazla masraf olduğum için.
Mesaj tarihi:
kolum sakat kaldı sebebi türkiye cumhuriyetindeki dsp iktidarı, dsp demokratik sol olduğuna göre sol partilere düşmanım.

chpde sosyal demokrat sol sayılır onada düşmanım.

güzel mantık toplumu geleceği düşünmeden sırf bencilce benim ailemden veya kendimden biri hastalandı ilaç alamadım diye ülkenin bütün değerlerini yerle bir eden ve sokaklarda kendi kendine takılmamıza bile mani olan bir zihniyete destek çıkmak ne kadar mantıklıdır.

demek ki neden buymuş.yıllar önce arkadaşımın biri en sevdiğim hükümen 5 nisan 1994 deki shp dyp hükümetirdi.dolardaki param bir günde 3 e katlandı.onlar kadar başarılısını görmedim diye düşünen ve liberal demokrat partiye oy veren arkadaşım gibi.demek ki kendi çıkarların toplumun üstünde demek ki bu bir siyasi mesele görüş değil tamamen oportünizm.
Mesaj tarihi:
Erbakan Ağır Sanayi (Silah ve endüstri) Atılımını yapmya başlamıştı, şu an Rulmandır,Harp taşıtlarıdır, %70lere varan yerel silah üretimi Erbakan zamanında başlayan atılımla oldu. Devrim arabalarını üreten ekipte Erbakanın bayağı önemli bir yeri vardır. Anti-fritzi üreten ekiptede hakeza büyük bir yeri vardır, hatta ortada fıkra gibi söylenir, eğer Ebakan 20 sene önce doğsaydı Hitlerin tankları Rusyada donmaz, naziler yenerdi diye(Abartılıyor tabi, ama işin esası açısından önemli) İTÜde şu ana kadar alınan en yüksek not ortalamasına sahiptir, haa rekoru kırılamamıştır(diye biliyorum.) Beğenil,ir veya beğenilmez, ama gerçek bir Milliyetçidir, hatta ümmetçi ve Arap hayranı takılanlar parti içinde Erbakana gizli faşist bile demeye vardırmışlardı zamanında. Fikirlerinin bir kısmı uymasa da yiğidi öldür hakkını yeme.
Mesaj tarihi:
Sürekli sağlık sorunundan affedilmedi mi?

Nasıl dönüyor siyasete,cumhurbaşkanı birilerini kayırıyor mu yoksa?:p

Magazin oldu Erbakan
Mesaj tarihi:
odiflame said:
kolum sakat kaldı sebebi türkiye cumhuriyetindeki dsp iktidarı, dsp demokratik sol olduğuna göre sol partilere düşmanım.

chpde sosyal demokrat sol sayılır onada düşmanım.

güzel mantık toplumu geleceği düşünmeden sırf bencilce benim ailemden veya kendimden biri hastalandı ilaç alamadım diye ülkenin bütün değerlerini yerle bir eden ve sokaklarda kendi kendine takılmamıza bile mani olan bir zihniyete destek çıkmak ne kadar mantıklıdır.

demek ki neden buymuş.yıllar önce arkadaşımın biri en sevdiğim hükümen 5 nisan 1994 deki shp dyp hükümetirdi.dolardaki param bir günde 3 e katlandı.onlar kadar başarılısını görmedim diye düşünen ve liberal demokrat partiye oy veren arkadaşım gibi.demek ki kendi çıkarların toplumun üstünde demek ki bu bir siyasi mesele görüş değil tamamen oportünizm.

bir eli yağda, bir eli baldaki elitistlerin sokakta gezmelerindeki rahatlıkları evet beni kendi sağlığım kadar ilgilendirmiyor. zira o ilaçlar sayesinde bugün sokağa çıkabiliyorum ben. buna bencillik diyorsan git hastaneye ar damarına pansuman yapsınlar.

parasını üçe katlamaya çalışan insanla yatalak olmadan hayatta kalmaya çalışan insanı bir tuttuğun için de seni tebrik ederim. ve bunu az da olsa sohbetin olan bir insana söylüyorsun. biraz bile olsun tanımamışsın beni anlaşılan.

ha duyan da sanacak ki adamlar sadece bana ilaç veriyor. ülke zenginleşince o hizmet herkese daha rahat, daha kolay, daha çok verilmiyor mu? ülke zenginleşince sadece cifors mu alınıyor? tek sözüm var sadece:

YUH!
Mesaj tarihi:
abi bu ülkede altına bez bağlanıpta asansörle başbakanlığa çıkarılan rahmetli ecevit gibileri olduysa,dedem mezardan kalkıp gelip milletvekili olsam şaşırmam şerefsizim:S
  • Yeni Oluştur...