Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Facebook'un kurucusu ve sahibi Mark Zuckerberg. Mark Zuckerberg'in hayatını ve Facebook'un nasıl kurulduğunu anlatan yeni bir kitapta 'Silikon Vadisi'nin genç dahisi için ilginç iddialarda bulunuldu. Ben Mezrich'in yazdığı kitapta zuckerberg'in siteyi Harvard'daki gizli bir klübe üye olup "daha fazla kız tavlamak için" kurduğu iddia edildi. Ayrıca 24 yaşındaki Zuckerberg'in bugün kraliyet ailelerinin genç üyeleriyle lüks yatlarda gezdiği de ortaya çıktı. Dünyanın en büyük internet sitelerinden biri haline gelen Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Harvard Üniversitesi'nde okuduğu yıllarda sitenin ilk versiyonunu gizli bir klübe üye olmak ve öğrenci kızları bu siteden bulup tavlamak için kurduğu ortaya çıktı. Zuckerberg'in yakın çevresiyle konuşarak hakkında bir kitap yazan Ben Mezrich'e göre Mark yakın arkadaşlarına "Şu site çalışır hale geldiğinde bütün kızlar elimizin altında olacak. Üstelik popülerliğim de artacak" diyordu. http://img12.imageshack.us/img12/2469/markzuckerberg.jpg http://img7.imageshack.us/img7/9774/markzuckerbergin.jpg http://img16.imageshack.us/img16/8097/markzuckerbergpembuatfa.jpg http://img14.imageshack.us/img14/7067/pricillachan.jpg http://img7.imageshack.us/img7/2975/zuckerberg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bilinen bişeydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 sonuna kadar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 eeeeeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Adam gerekeni yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 son resim iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Süte batırılmış petibör gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 E tamam? Zaten böyle site yapan herkesin inceden amacı vardır yani böyle. Üstelik de herif milyar doları götürmüş paraya para demiyo, tabii ki ünlülerle taş hatunlarla yatlarda gezicek yani. Sen olsan gezmez miydin diye sorarlar adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o yazıda belirtilmek istenen cocuğun yalan söylemesi. anlamadınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 adam hangi kızı tavlamak için böyle bi site kurdu vay be kadınlar neler yaptırtıyor şu erkeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Böjeek said: o yazıda belirtilmek istenen cocuğun yalan söylemesi. anlamadınız ya Abi yalan ne peki? Kusra bakma da kimse "abazayım ben, tutarsa cıbıldak kız resmi göriyim hem belki tavlarım diye düşündüm ondan kurdum" diye açıklama yapmaz yani. Tutup da böyle demedi diye de yalan söylüyo denmez adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi derken? adamın önceki yazılarını okumadıysan yorum yapma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 he bak burda hak verdim pardon. demez tabi abazayım diye. zaten amacıda şirinlik yapmakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 böjeek baya nefret etmişsin sen bu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ahahaha çok komik lan. Adam hırs yapmış resmen Zuckerberg'e karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 black sabbath da bu amaçla kurulmuştu. başka var mı aklınıza gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 W.A.S.P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 rob halford da geymiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hayati boyunca bu adamin 20 yasinda yaptiginin 100 de birini yapamicak insanlar da gelir boyle elestirir, uzerinden para yapmaya calisir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Abi adam bütün kız profillerini görebiliyo var mı ötesi dsklfjsldf Abazanlık canına tak etmiş, böyle inanılmaz bi çözüm geliştirmiş herif skdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Çok ulvi bir amaç uğruna kurduğunu düşünüyordum ben, kapatıyorum accimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 adamın soyadı züker. ne bekliyosunuz yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ZaugnaKhaldun said: Süte batırılmış petibör gibiyim. imzasını çaya batırılmış olraak değiştirsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 facebook un "heyo hadi ilkokul arkadaşlarımızı bulalum eheheh eheeh" diye açıldığını sanmak daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 roket adam said: Abi adam bütün kız profillerini görebiliyo var mı ötesi dsklfjsldf Abazanlık canına tak etmiş, böyle inanılmaz bi çözüm geliştirmiş herif skdjf hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar