Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kocaelispor - Beşiktaş 10.04.2009 @ 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Hiçbirşey sonsuza kadar sürmez sürmemeli de zaten bastır kocaeli =)

Bastır sivasspor :D
Sivas-Gs şampiyonlar ligine gitsek :D:D

edit: @doublew
Yukarda arkasokak bi yazı yazmış her zaman olduğu gibi fazla sataşmalı olsa da haklı olduğu biyer var. Nerdeyse Sivasspordan fazla anti-futbol oynuyor beşiktaş. Bir büyük takım kimliğinden çok uzak. Daha doğrusu ofansif yaratıcı futboldan çok uzak ve prensip olarak bu tarz futbol oynayan takımların başarılı olmalarını istemiyorum daha fazla Yunanistan istemiyoruz. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Deathlord, ben arkasokak ın tamamen hayal ürünü olan sataşmalı hakaretli fikirlerini kesinlikle görmezden geliyorum..inan nasıl banlanmadığını merak ediyorm, hani eleştirmek ayrı, hakaret içerikli kelimelerle kendi uydurmalarını desteklemek ayrı bi olay, beşiktaş son 2-3 hafta son derece güzel futbol oynamıştı.anti futbol falan diil istikrarsızlık.inanın eğer şu takım beşiktaştan daha iyi futbol oynuyor derseniz ben o takımı görmek isterim şuanda türkiyede hangi takım daha iyi futbol oynuyor?
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda iyi futbol sonuçta değil ki seyirciye verilen zevkte değil midir? bence fenerbahçe ve galatasaray daha zevk veren bir futbol oynuyor. sonuçta bu bir şov işi. beşiktaş maçında OFFFFFFFF çalıma bak dediğiniz kaç pozisyon oluyor? ama fener maçında carlos uzaktan bir vuruyor of be ne vurdu diyosn. veya arda ya bak top hala herifte tsubasa mübarek diosn.

zaten beşiktaş takımının sahadaki dizilimi bu maça göre bencede yanlış ona bişey demiyorum. korkak mustafa denizli işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
tamamda iyi futbol sonuçta değil ki seyirciye verilen zevkte değil midir? bence fenerbahçe ve galatasaray daha zevk veren bir futbol oynuyor. sonuçta bu bir şov işi. beşiktaş maçında OFFFFFFFF çalıma bak dediğiniz kaç pozisyon oluyor? ama fener maçında carlos uzaktan bir vuruyor of be ne vurdu diyosn. veya arda ya bak top hala herifte tsubasa mübarek diosn.

zaten beşiktaş takımının sahadaki dizilimi bu maça göre bencede yanlış ona bişey demiyorum. korkak mustafa denizli işte.

her takımın iyi kötü dönemi var Beşiktaş hala ortasaha bulamadı.

Sergen şifo varken millet sırf onları izlemek için gidiyordu.Şimdi fenerde alex roberto carlos var.Beşiktaş öyle bir yabancı bulamadı hala.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Deathlord, ben arkasokak ın tamamen hayal ürünü olan sataşmalı hakaretli fikirlerini kesinlikle görmezden geliyorum..inan nasıl banlanmadığını merak ediyorm, hani eleştirmek ayrı, hakaret içerikli kelimelerle kendi uydurmalarını desteklemek ayrı bi olay, beşiktaş son 2-3 hafta son derece güzel futbol oynamıştı.anti futbol falan diil istikrarsızlık.inanın eğer şu takım beşiktaştan daha iyi futbol oynuyor derseniz ben o takımı görmek isterim şuanda türkiyede hangi takım daha iyi futbol oynuyor?

İnce bir çizgide yürüyor adam arada gidiyor geliyor falan :D Valla ben 2 kalaslı futboldan hoşlanmıyorum. Galatasaray yapınca da kanser oluyorum rakip takımlar yapınca da.Aurellio gibi 2 tane oyuncun olur koyarsın anlarım.Ama iki tane Makalele konmaz bi ortasahaya yani...
Ah her takıma lazım Xavi,Iniesta :)
Güzel futbol oynamıyor bence beşiktaş. Ha şuan kim oynuyor o da yok pek.İlk yarının sonlarında GS güzel oynuyordu. Birde uefa maçlarında onun dışında G.Antep fena oynamıyor aslında. Birde Sivasspor işte taktiğine çok bağlı çok disiplinli oynuyor.Göze hoş gelmese de oynadıkları futbol sonuçta onların elinde olan o. Beşiktaşın seçim şansı var ama böyle oynatmayı seçiyor M.Denizli o yüzden eleştiriyorum zaten :) Lucescu'yu da sevmezdim :)

Mesela elinde Holosko gibi adam var lig 17. sine karşı bile oynatmıyorsun anca gol yiyince alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...