Burax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 2-1 alırız maçı puan kaybına şeysimiz yok isteğimiz :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 patliycaz galba bu mac sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bu beşiktaş hiç bi bok alamaz bu maçtan bu futbolla. ligde 17.sıradaki takıma karşı tek santrafor bobo, cisse ernst çift önlibero , mustafa denizli dehası resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Hiçbirşey sonsuza kadar sürmez sürmemeli de zaten bastır kocaeli =) Bastır sivasspor :D Sivas-Gs şampiyonlar ligine gitsek :D:D edit: @doublew Yukarda arkasokak bi yazı yazmış her zaman olduğu gibi fazla sataşmalı olsa da haklı olduğu biyer var. Nerdeyse Sivasspordan fazla anti-futbol oynuyor beşiktaş. Bir büyük takım kimliğinden çok uzak. Daha doğrusu ofansif yaratıcı futboldan çok uzak ve prensip olarak bu tarz futbol oynayan takımların başarılı olmalarını istemiyorum daha fazla Yunanistan istemiyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 sivas zaten şampiyon olcak bence. şampiyon sivas diye her gittiği yerde tribünlere çağrılıyorsa zaten anadolu - istanbul ayrımı dibine vurmuş olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Deathlord, ben arkasokak ın tamamen hayal ürünü olan sataşmalı hakaretli fikirlerini kesinlikle görmezden geliyorum..inan nasıl banlanmadığını merak ediyorm, hani eleştirmek ayrı, hakaret içerikli kelimelerle kendi uydurmalarını desteklemek ayrı bi olay, beşiktaş son 2-3 hafta son derece güzel futbol oynamıştı.anti futbol falan diil istikrarsızlık.inanın eğer şu takım beşiktaştan daha iyi futbol oynuyor derseniz ben o takımı görmek isterim şuanda türkiyede hangi takım daha iyi futbol oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ikinci yarı çok farklı olacak beşiktaş rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 tamamda iyi futbol sonuçta değil ki seyirciye verilen zevkte değil midir? bence fenerbahçe ve galatasaray daha zevk veren bir futbol oynuyor. sonuçta bu bir şov işi. beşiktaş maçında OFFFFFFFF çalıma bak dediğiniz kaç pozisyon oluyor? ama fener maçında carlos uzaktan bir vuruyor of be ne vurdu diyosn. veya arda ya bak top hala herifte tsubasa mübarek diosn. zaten beşiktaş takımının sahadaki dizilimi bu maça göre bencede yanlış ona bişey demiyorum. korkak mustafa denizli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 o değil de maçın başında gol yiyorsak hele ki 2.dk'da böyle ne bileyim 1saat oldu o golü çıkaramadık :/ olmaz yani olmamalı büyük takımsan atcan 2 3 tane çıkarcan o golü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Khelben said: tamamda iyi futbol sonuçta değil ki seyirciye verilen zevkte değil midir? bence fenerbahçe ve galatasaray daha zevk veren bir futbol oynuyor. sonuçta bu bir şov işi. beşiktaş maçında OFFFFFFFF çalıma bak dediğiniz kaç pozisyon oluyor? ama fener maçında carlos uzaktan bir vuruyor of be ne vurdu diyosn. veya arda ya bak top hala herifte tsubasa mübarek diosn. zaten beşiktaş takımının sahadaki dizilimi bu maça göre bencede yanlış ona bişey demiyorum. korkak mustafa denizli işte. her takımın iyi kötü dönemi var Beşiktaş hala ortasaha bulamadı. Sergen şifo varken millet sırf onları izlemek için gidiyordu.Şimdi fenerde alex roberto carlos var.Beşiktaş öyle bir yabancı bulamadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 DoubleW said: Deathlord, ben arkasokak ın tamamen hayal ürünü olan sataşmalı hakaretli fikirlerini kesinlikle görmezden geliyorum..inan nasıl banlanmadığını merak ediyorm, hani eleştirmek ayrı, hakaret içerikli kelimelerle kendi uydurmalarını desteklemek ayrı bi olay, beşiktaş son 2-3 hafta son derece güzel futbol oynamıştı.anti futbol falan diil istikrarsızlık.inanın eğer şu takım beşiktaştan daha iyi futbol oynuyor derseniz ben o takımı görmek isterim şuanda türkiyede hangi takım daha iyi futbol oynuyor? İnce bir çizgide yürüyor adam arada gidiyor geliyor falan :D Valla ben 2 kalaslı futboldan hoşlanmıyorum. Galatasaray yapınca da kanser oluyorum rakip takımlar yapınca da.Aurellio gibi 2 tane oyuncun olur koyarsın anlarım.Ama iki tane Makalele konmaz bi ortasahaya yani... Ah her takıma lazım Xavi,Iniesta :) Güzel futbol oynamıyor bence beşiktaş. Ha şuan kim oynuyor o da yok pek.İlk yarının sonlarında GS güzel oynuyordu. Birde uefa maçlarında onun dışında G.Antep fena oynamıyor aslında. Birde Sivasspor işte taktiğine çok bağlı çok disiplinli oynuyor.Göze hoş gelmese de oynadıkları futbol sonuçta onların elinde olan o. Beşiktaşın seçim şansı var ama böyle oynatmayı seçiyor M.Denizli o yüzden eleştiriyorum zaten :) Lucescu'yu da sevmezdim :) Mesela elinde Holosko gibi adam var lig 17. sine karşı bile oynatmıyorsun anca gol yiyince alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 beşiktaş güzel yükleniyor serdar da kaplan kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL ZAPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 penaltı penaltı mıydı_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 zapodan başka adam mı yoktu gerçi güzel attı penaltıyı, fmde de az değildi galiba penalty taking :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 berabere iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Buyse said: penaltı penaltı mıydı_değil gibiydi. anca böyle gol atabilirdi bjk. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 cakti bjk bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bal damlıyor aga bjk'dan. bu balla şampiyon olur bunlar. xD 1:2 dk 87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 BOBOOO ATTTI ŞAMPİYONLUK KAPISI ARALANDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bal değil abi ikinci yarı beşiktaş çok farklı oynuyor. İlk yarıda haketmiyordu ama ikinci yarı çok iyiydi.Çok pozisyon buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 valla bu maç en kötü berabere bitseydi şampiyonluk riske girerdi.ama hakkaten kapıyı araladı beşiktaş beşiktaşa karşı kapanmicaksın.10 kişi savunma yaparsan yersin gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 valla ilkyarı kocaeli çok kaçırdı. hatta ikinci yarının başında bir kafa vuruşu vardı altıpastan, gol olsa 2-0 gg. balla nereye kadar bakalım. ^^ 3 olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar