Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 happy hours çok iyimiş yav. çok deli oyun arşivi yapılır. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kota dediğimiz bu di mi? said: Traffic left: 3 045 MB (+0 GB) bugun başka dl yapmadıgımı varsayıyorum; 3 045 + 2 660 olacak o zaman kotam gece 00.00 dan sonra? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 vayy bee millet ne guzel 3-5 ındırıyo gunde bızde geçtik kotalıya sürünüyoz ühüüeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 eet işte o 2.6gb gece 1 gibi felan eklencek üstüne. bide o kota şeysi 0'ken bişi indirirsen rapid pointslerinden yemeye başlar, ama tam hatırlamıyorum default olarak kapalı olabilir bu settings kısmında ayarı var, açman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ben google'a intitle:"index.of" şarkı.adı (mp3) -html -htm -php -asp -aspx -jsp yazıyorum şarkıları buluyor. şarkı adını noktalarla ayırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 biz de rapidden mp3 indiriyoruz zaten paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 zgrw said: arkadaşlar günlük kota olayı yok rapidde, 5 günlük toplam 15GB gibi bir kota var, isterseniz onun hepsini 1 günde de kullanabilirsiniz. 2.5 yıldır premium rapid kullanıyorum, günde 5-6 GB indirdiğim oluyor.. Rapid gunde ~3 gb kota veriyor sana ve en fazla 5 gunluk kotani biriktirebiliyorsun. Yani birikmis kotan varsa 5 gunlugunu birden harcayabiliyorsun ama birikmis kotan yoksa sifira indigin ya da eksiye dustugun an rapid "hoop hemserim yeter" diyor. Gangren'in dedigi ve senin itiraz ettigin olay bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ip dinamik ise CryptLoad kullanıyon download manager olarak 30 partlık listeyi alıyon web sitesinden yapıştırıyon modem için geren reset ayarlarını giriyon, yatcaz kalkcaz bide bakıyon istediğin gelmiş :D gece olarak 1mb bağlantı ile 85-105kb dl ediliyor ama sabahları 30-50 arası değişiyor yoğunluk yüzünden, alternatif olarak netload.it den dl yapıyorum rapid e oranla daha az yoğun ve gece gündüz 100kb'nin altına inmiyor birkaç tane arama moturu vardı bir şeyler oldu bookmarkım gitti bilen arkadaşlar varsa buraya yazabilirmi acaba ehehe 8-) bu arada netload kullananlar bilir normal olarak uyuz bir site çok reklamlı bu program netload un reklamlarını ve harf girme olayını kendisi hallediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 para ödüllü çekiliş koydular dün :) 50.000 euro nakit. rapidpointlerle oynanıyor 50 point 1 bilet ediyor. haziran 1 de çekilecekmiş. security locku açmanız lazım oynamak için. sora tekrar kitlemeyi unutmayın tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 oynadım ben, sonuçlar ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 di said: 03-11 olayi efsaneymis. bu gece deneyeyim ben onu. 150 gb indirebilmem lazim mantiken =) 03-11 arası premium olmayanlar içinde vamı birşey ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar