Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapid noob

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet işte o 2.6gb gece 1 gibi felan eklencek üstüne. bide o kota şeysi 0'ken bişi indirirsen rapid pointslerinden yemeye başlar, ama tam hatırlamıyorum default olarak kapalı olabilir bu settings kısmında ayarı var, açman gerekebilir.
Mesaj tarihi:
zgrw said:
arkadaşlar günlük kota olayı yok rapidde, 5 günlük toplam 15GB gibi bir kota var, isterseniz onun hepsini 1 günde de kullanabilirsiniz. 2.5 yıldır premium rapid kullanıyorum, günde 5-6 GB indirdiğim oluyor..

Rapid gunde ~3 gb kota veriyor sana ve en fazla 5 gunluk kotani biriktirebiliyorsun. Yani birikmis kotan varsa 5 gunlugunu birden harcayabiliyorsun ama birikmis kotan yoksa sifira indigin ya da eksiye dustugun an rapid "hoop hemserim yeter" diyor.

Gangren'in dedigi ve senin itiraz ettigin olay bu =)
Mesaj tarihi:
ip dinamik ise CryptLoad kullanıyon download manager olarak 30 partlık listeyi alıyon web sitesinden yapıştırıyon modem için geren reset ayarlarını giriyon, yatcaz kalkcaz bide bakıyon istediğin gelmiş :D
gece olarak 1mb bağlantı ile 85-105kb dl ediliyor ama sabahları 30-50 arası değişiyor yoğunluk yüzünden, alternatif olarak netload.it den dl yapıyorum rapid e oranla daha az yoğun ve gece gündüz 100kb'nin altına inmiyor
birkaç tane arama moturu vardı bir şeyler oldu bookmarkım gitti bilen arkadaşlar varsa buraya yazabilirmi acaba ehehe 8-)

bu arada netload kullananlar bilir normal olarak uyuz bir site çok reklamlı bu program netload un reklamlarını ve harf girme olayını kendisi hallediyor
Mesaj tarihi:
para ödüllü çekiliş koydular dün :) 50.000 euro nakit.

rapidpointlerle oynanıyor 50 point 1 bilet ediyor. haziran 1 de çekilecekmiş.

security locku açmanız lazım oynamak için. sora tekrar kitlemeyi unutmayın tabi :p
  • Yeni Oluştur...