tinu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 www.bendekiler.com Oyun,müzik,film ve kitap değiş tokuş satış yapılabilecek güzel bir site olmaya aday bir site... Google mapden kendi bölgene yakın uyelerı gorup ellerinde ne var bakıp mesaj atabiliyorsun.. Ürünler çoğaldıkça sadece şu film nasılmış bu kitap nasılmış diye de bakılabilecek bir site haline gelir... Başarı bir çalışma bizzat kendim 12 ürün ekledim :) Site de daha 3 gün önce açılmış bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 iyi bi fikir la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi pek bi güzel fikirmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hayda nası aklıma gelmemiş bu açardım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fikir çok iyi ama biraz zamana ihtiyacı var sitenin dolması için, uzun süreceğini sanmıyorum gayet kullanışlı duruyor edit: şu an itibariyle sadece 29 ürün var sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 alperozg said: fikir çok iyi ama biraz zamana ihtiyacı var sitenin dolması için, uzun süreceğini sanmıyorum gayet kullanışlı duruyor edit: şu an itibariyle sadece 29 ürün var sitede sitenin açılalı 2 gün oldu daha hatta bugun duyurmuya basladılar siteyi , hatta heralde ilk duyuruyuda ben burda yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Pazar Alanı'nı komple oraya taşıyoruz sanki, bütün üyeler Paticik'ten ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Toplam urun sayısı 40 a çıkmıs üyede artmış baya daha reklam vs yok iyi başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 güzel fikir, iyi başlangıç olmuş gerisi gelir büyük ihtimal. hangi pati nerede oturuyo bunuda öğrenebiliyoruz :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fikir olarak çok güzel bir site tebrik etmek lazım.Yanlız benim gözümde bazı sorunları var, *Kayıt edilen ürünün onaylanması için beklenilmesi gerekiyor. *Ayrıca ürün hakkında ne bi açıklama yapabiliyoruz ne resim koyabiliyoruz. *Ufak bi not bile düşülmüyor. *Aynı şekilde istenilen ürünler kısmındada aynı şeyler geçerli, en fazla amabalajı açılmamış vs diyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fir3blad3 said: Fikir olarak çok güzel bir site tebrik etmek lazım.Yanlız benim gözümde bazı sorunları var, *Kayıt edilen ürünün onaylanması için beklenilmesi gerekiyor. *Ayrıca ürün hakkında ne bi açıklama yapabiliyoruz ne resim koyabiliyoruz. *Ufak bi not bile düşülmüyor. *Aynı şekilde istenilen ürünler kısmındada aynı şeyler geçerli, en fazla amabalajı açılmamış vs diyebiliyorsunuz. Sahip olduğun ürünlerde not ekleyebiliyorsun... istediklerinde eklenmiyor çünkü zaten ürünü kimden isteyeceksen o kişi ürün hakkında bilgi yazmış.. Ürünler hakkında resım ve acıklamama girilmemesi bence güzel siteye standart hale gelitirilmiş ürünün resmi konusu her neyse standart olarak giriliyor bu da ilerde iyi bir kütüphane olmasını sağlar sitenin...eklediğin ürünü onay süresi aslında ürünü siteye hazırlamalarından kaynaklı.. bence kolayını değil zoru yapılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 neden sadece kitap muzik film ve oyun kategorileri var ki? genişletmeliler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kayıt yeni kabul edilmiş. Açıklamaları değiştir diye bi yer var açılmış kayıt yerinde böyle bir özellik görememiştim o yüzden açıklama eklenmiyor dedim, neseki kayıttan sonra ekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cacodemon said: neden sadece kitap muzik film ve oyun kategorileri var ki? genişletmeliler bence. genişletince karışır bence.. boyle güzel sonucta en cok kullandıgımız seyler dvd ler oyunlar bunları cok degıstırmeye acık seyler bu yuzden bence dogru bir secim .. her bı sey den olsa karma karısık olacakdı ... gıttıgıdıyor a donerdı o zaman sıte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cok guzel site ama alma/satma girerse mundar olur, o yuzden daralmali, sadece degis tokus olmali.. boylece ufak ama guclu bir kitle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bence de ürünler çok kısıtlı yani müzik demiş, müziği çoğumuz downlaod ediyoruz, oyun desen o da öyle yani orjinal değiş tokuş edecek bende oyun yok açıkçası ama harici hard diskimde bi sürü oyun var, dvd zaten toplayan kaç kişi vardır bilmiyorum filmleride download ediyorum, kitap konusunda çok kullanışlı olabilir site. ürün kısıtlaması olmasa harika bi site olurdu her tür eşyaya ulaşabilirdin, saatlerce milletin nesi var nesi yok diye dolaşırdın türkiye haritası üzerinde, kullanmadığım ama atmaya kıyamadığım bi ton eşyayı buraya koyabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ps3 oyunlarını download edemiyorsun mesela, onun için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 e bu vardi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Yalnız site çok başarılı. Tasarım oldukça fonksiyonel, gayet basit. Harita olayı da süper olmuş. Fikir orjinal mi bilmiyorum ama fikir de süper. İyi reklam yaparsanız ciddi bir kitleye ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Özellikle ekşi sözlük ve donanımhaber camiasına ulaştığınızda zaten gerisi gelir. Ayrıca feysbuha da reklam verin.ç Arama sayfasını 3 resimden ibaret tutmayın, bu kadar küçük düşünmemek lazım. Bir sayfada 30 ürün falan olsun. Ayrıca her yeni ürün eklendiğinde bu reklam-açıklama benzeri yazıları ekleyen mi ekliyor anlayamadım. said: NEDEN ARKADAŞLARIMI ÇAĞIRMALIYIM? Siz arkadaşlarınızın cd çantasında hangi oyunlar , filmler ve müzikler var bilemezsiniz veya kütüphanesinde hangi kitaplar var aklınızda tutamazsınız bendekiler.com arkadaşlarınızın tüm ürünlerinin listelenmesini sağlar bir nevi ajanda görevi görür. Ahahahah uzun zamandır bir internet sitesi tarafından bu derece salak yerine konulmamıştım fdksjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bu benim Business Plan Development dersi için hazırladığım iş planının fikriydi lan. 3 sene önce yapmıştım, itrade.com diye... Çalmışlar lan fikrimi! keşke zamanında patentini telif hakkını neyini alsaymışım... şimdi tutar youtube gibi milyar dolarlar eder falan ağlarım ben burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Aynen bende birebir resmen buna çok ama çok benzeyen bir dizaynla açmak üzereydim siteyi. Tasarım kodlama vs sonuna geldik, sonra bi anda tutmaz deyip vazgeçtik. Hala içim yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar