burcc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesela arkadaşlar, biraz fantastik olacak ama yazdığım notların üstüne, ortasına gelecek şekilde böyle çok koyu olmayan, hatta farklı renklerde kendi tasarladığım şekli veyahüt ismi, mühür olarak basmak istiyorum. Bunu nerede, nasıl yaptırabilirim? Var mıdır bir yolu yöntemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 mühürmü. mürekkep filan cok pis iş ya o. a4 kağıdına yap bi antet. gene kendin tasarla. çıktısınıda al. oh mis gibi. sora yaz üstüne istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Kaşe yapan yerler var, onlara yaptırabilirsin. Mühür devri bitti yahu, git kaşe yaptır çat çat bas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Farklı renkler fln istiyorsan patates baskı yap. A4'e uygun çeşitli boylarda yapabilirsin, istediğinde üstünde oynama da yaparsın, renk sorunu da çok olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 muhur derken balmumu muhur mu o zor bisi deil gt bi yeren balmumu yada mum bul bide kaseyice bi muhur yptirt istedigin sekilde balmumunu eritip damlat muhuru bas yuh murekkepli muhur diyosan onu kasecile ryapar 5 lira iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mum hoştur ben denk gelmiştim, kırmızı idi ve çok seçilmiyordu mühür gerçi karmaşık figür idi.Mum olayını sanırsam daha rahat yaparsın evde vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 mum olayı nasıl oluyor bi detaylı anlatırmısınız anlamadım tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ahahha patates baskı ahuahuahuahua nedense çokomik geldi lan.. mürekkebe bastırıp barnah bas! yok yok kaşe yapılan yerlere söle, onlar yapar. ama öle çokarışık bişiler istersen noolur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kaşecilerde rahat rahat yaptırırsın. kadıköyde var baya kaşeci. en basitinden minibüslerin saptığı yol üzerinden 2 3 tane olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ben ankaralıyım da nerede bulabilirim bu kaşeceleri? Bu arada teşekkürler. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yakında bi kırtasiyeye gir sor. kesin yönlendirirler.. özalitçiler, matbaacılar falan nerdeyse oradadır.. sıkıyorum sakarya caddesinde bile vardır (sakarya caddesiydi o di mi mahmutcum?) ne biliiim, kolay bulunabilecek bişi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 arkadaşlarn not istedğnde vermicen ,gidip satacan demi sölemeyn nan !!11! asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yok aslında, bizim için yıllardır not tutan bir arkadaş için böyle bir şey tasarlamak istiyorum, herhalde böyle bir teşekkür iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 not tutan arkadaş nedir? not tutan barnahlarını yalar bence çocuğa ses kayıt cihazı alın. süper olur. garibim yaz yaz ölmüştür barnahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 mum damlatıp üstüne mürekkepli patates göm hepsinin tadını birden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar