Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 amd 5600 işlemci 2 gb ram 8600gt ekran kartım var k lite codec ile gom player kurulu çok rahat film falan izliyorum ama 720p mkv filmlerde ileri geri yaparken 2 3 saniye fln donuyor nedir bunun çözümü fazla rahatsız etmiyor da çok gıcık oluyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 çözümü yok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Normal değil, bende olmuyor. Mplayer kullanıyorum. (SMPlayer diye frontend'i var, onu dene.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Gom playerdan kaynaklıdır. Benim sistem daha düşük olmasına rağmen Mediaplayer classicte gayet rahat izliyorum 1-2 saniye takılma oluyor ileri geri alırken. Gom playerda hiç izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 GERGE said: Normal değil, bende olmuyor. Mplayer kullanıyorum. (SMPlayer diye frontend'i var, onu dene.) ileri geri almada delay olması şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bende de bazı filmlerde 2-3sn donuyor bazılarında 1sn fln donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Şimdi baktım HD ile olmuyor, cache diye birşey var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hd filmlerin izlenilememesi codec'ten bence benim pc de 1080p filmler rahatlıkla izlenirken arkadaşın daha ii pc'sinde 720p ler bile kasıyordu vs, codec modec player mplayer değiştirin deneyin oluyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 netbookta hizli olsun diye KMplayer + CoreAVC kullaniyorum takilma yok. ana makinada da KMp + MPC-HC codec.. kmp nin internal codec i de guzel aslinda, ona da bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ekran kartı, CPU, RAM bunlarla alakalı bir durum, HD filmlerin istediği kaynak gereksinimi çok yüksek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o kadar da yüksek değil yav. o sistemle çok rahat izlenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ekran karti ve ram sorun degil de, cpu onemli ozellikle de 1080p'lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Seninle aynı durumu yaşıyordum. CoreAVC kur bir kaç ufak ayarı var onları yaptıktan sonra takılmadan izleyebilirsin. Kazaa lite codec pack + CoreAVC ve BS Player kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 GERGE said: Normal değil, bende olmuyor. Mplayer kullanıyorum. (SMPlayer diye frontend'i var, onu dene.) mplayer cozdu butun dertleri :) ileri geri alirken sifir takilma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Esh said: netbookta hizli olsun diye KMplayer + CoreAVC kullaniyorum takilma yok. ana makinada da KMp + MPC-HC codec.. kmp nin internal codec i de guzel aslinda, ona da bakabilirsiniz. kmplayer baya başarılı mov olsun yada farklı hd formatı olsun çalıştırıyor, ama mkv formatında sorun yaşıyorum bazı mkvler dxva açıltırıyor bazıları 720p olmasına rahman dxva açmıyor coreavc olsun MPC olsun aynı sorun acaba mkvlerin içinde farklı formatlarda mı mevcut?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Evet, mkv'nin içine istersen realmedia bile koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mkv container sonucta, icine istedigini atarsin. ben ekran kartini kullanarak dxva yaptigim icin mpc-hc kullaniyorum aslinda. Belki senin ekran kartin da dxva destekliyodur, ara$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 destekli zatende her formatı dxva açmıyor mpc-hc, bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar