fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1.serine karşı birşeyler hisseden, boş olmayan 2.serinle ilgili 3.serinsel
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 oha hakkaten kanarya sevenler derneğiymiş
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 halkın kendi kendini yönetmesidir.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 latincede serino canayakın, ofil ise hayvan demek. yani evcil hayvan demek oluyor bi nevi.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Evet sayın seyirciler... Serinofil'ler bu hafta oynayacakları derbi için en az 5 atıcağız diyorlar. Genç Serinofiller akın akın mecidiyeköye gidiyor. OooOoO yAŞŞaaa SeRRRİnnoOoFillL
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 adamınbiri said: halkın kendi kendini yönetmesidir. güzeldi
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fede said: oha hakkaten kanarya sevenler derneğiymiş İzmir Serinofil Derneği üyesimde serinofil ne onu bilmiyordum : ) neyse latince açıklayan arkadaşa teşekkürler
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi bilmediğin derneğe üye olma. ya ürkek nonoşlar derneği olsaydı açılımı? yapma etme.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Llama said: fede said: oha hakkaten kanarya sevenler derneğiymiş İzmir Serinofil Derneği üyesimde serinofil ne onu bilmiyordum : ) neyse latince açıklayan arkadaşa teşekkürler reca
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Laraken said: abi bilmediğin derneğe üye olma. ya ürkek nonoşlar derneği olsaydı açılımı? yapma etme. yok ya adamlarla baya alışverişim oldu kuş konusunda sonra gel dediler derneğe çay gittik çay içtik sonra bi baktım dernek üyesiyim İzmir Serinofil Derneği 582 : ) saygılar sevgiler
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Llama said: Laraken said: abi bilmediğin derneğe üye olma. ya ürkek nonoşlar derneği olsaydı açılımı? yapma etme. yok ya adamlarla baya alışverişim oldu hah ürkek nonoşlar olsa alışverişi düşün sen.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yok yok o kadarda sokmayız bornumuzu bi yere
sinad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Llama said: yok ya adamlarla baya alışverişim oldu kuş konusunda
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yalnız ben acaip salladım, sağlam sallamışım bi an bende inandım, vicdanım rahat etmedi itiraf etmek istiyorum ve ettim :(
Öne çıkan mesajlar