Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Yarın tatil valla. 3 gün devirip yatcam ^_^
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ne sinavi lan sene olmus 2010 millet okula gidiyo hala... Daha once denmissede iyi denmis.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yarın sabah sınavım var. 20 sayfadan sorumluyuz. dün geceden beri başlayamadım. bıktım bu okuldan.resmen çalışma kotamı doldurdum ben artık bence.
throine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 72 saat icerisinde teslim etmem gereken bir projem var o sayilir mi? :/
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 said: yarın sabah sınavım var. 40 sayfadan sorumluyuz. dün geceden beri başlayamadım. resmen çalışma kotamı doldurdum ben artık bence.
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çok önemli değil ama sayısal yöntemler sınavım var yarın, hesap makinesiyle fantastik şeyler yapmamız gerekiyormuş sanırım bi başlayabilirsem çalışmaya görücem nasıl olduğunu
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çok önemli değil ama logic sınavım var, ben de aranıza katılabilir miyim?
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 benım dersim de önemli değil ya. dandik seçmeli ders. içeriğini bilmiyorum gerçi ama öyledir herhalde hausha
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yarın-birgun kısmetse son odevimi gonderiyorum. geriye sadece tezim kaliyor. sadece... tezcik. nedir ki...
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yarın mat 2 sınavım var eğer şu dersten kalmazsam, benzer bi hoca ile karşılaşmadığım sürece hiçbir dersten kalmam abicim. Tabi işin geyiği de, hoca hakikatten çoooook kötü. Asistanı girdi geçen hafta, harikaydı
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bugün çıktım mat 2 sınavından yakınsak ıraksak olaylarını iyi kavrarsan karşılaştırma teoremi, oran testi, integrasyon testi gibi konularıda halledersen über bi sınav geçirisin. istanbul üni mühendislikte bunlardan çıktı sen nerde okuyosun bilmiyorum ama farklı çıkmaz herhal.
quuq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yarın 12'e mikro işlemci ve assembly sınavım var 20dk çalıştım,şimdilik.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu topiği 2 hafta boyunca arkalara göndermicem, çok sahiplendim. yarın yine var.hep var 2 hafta işte. 160 küsür sayfa. içeriği de bilmiyorum böhü. mukadderat hep.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hepsini bi haftaya toplasalar şunların. Böyle bi haftamız iptal olsa ama sonra hayatımıza devam etsek falan, ne güzel olurdu.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 benim öyle hergün işte. 2 haftam iptal. bu daha kötü.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 benimde var lan yarın ne yapıcam bilmiyorum.saatlerdir aynı yeri okuyorum ama yok girmiyor kafama unutuyorum 10 dk sonra
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bende yarın uyuyacam bol bol.cunku eğitimsizim
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 DeadSkinMask said: bugün çıktım mat 2 sınavından yakınsak ıraksak olaylarını iyi kavrarsan karşılaştırma teoremi, oran testi, integrasyon testi gibi konularıda halledersen über bi sınav geçirisin. istanbul üni mühendislikte bunlardan çıktı sen nerde okuyosun bilmiyorum ama farklı çıkmaz herhal. uludağ mühendislik benim de dayıboy reimann toplamı mıdır nedir o çıktı, 7 tane integral alma sorusu vardı. Bu 7 sorunun her biri farklı integral alma metodlarını içeriyordu. Tam değer fonksiyonunun integraliyle ilgili bi teorem çıktı, birde parçalı fonksiyonun integraliyle ilgili bi teorem pek iç açıcı geçmedi ama, bakalım
kerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 benim de bi sinav var yarin 10da ne oldugunu bilmiyorum, ama calismama gerek olmadigini biliyorum bakalim kismet
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bu perşembe,haftaya cuma ve hsonu hariç hep sınav. Bi de haftaya ctesi ehliyet sınavım var.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yarın kimya var bu arada MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE NE KİMYASI LAN OF yarın derken bugün olmuş yani yarın teknik resim var o zaman o sakat gibi biraz boru dişi vida falan sorarsa sıçarım da, geri kalan hepsini hallederim
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 istatistik II regression one tailed two tailed confidence interval allah sabahlar olmasın bu gece kopuyoz
Öne çıkan mesajlar