Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 napae said: "inek" diye tabir edilen bir öğrenci olmak için nelerimi vermezdim şu an ya.. of ya evet hep hayatım boyunca bunu istedim ben de=(
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Cons said: nelerini vermezdin? bilemedim şimdi sen birden sorunca.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Dört saat önce Pazarlama sınavım vardı süper bir kopya kağıdı hazırlamıştım önümede hayvan gibi bir çocuk oturdu 100 bekliyorum.
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 topic i görünce yarın sınav oldugu geldi aklıma sadzfg
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bilmiyorum ben neden çalışkan bi çocuk olamadım hiç =(
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 her gün ayrı bi sınav değil mi zaten ?... - İşsiz Adam
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 31 kredi (sayıyla 9) ders alınca yer yer her gün ayrı bir sınav olabiliyor gerçekten sdf
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 senko said: 3 yıldır gauss kanununu anlayamıyorum, 3 yıldır fizikten kalıyorum. bu yılda kalcam galiba :S burdan gausa sessleniom. ALLAH SENİN BİN BELANI VERSİN!!! oha korkutma beni. ben de cumartesi fiz2 sınavına giricem. ve hatta iing2 sınavına da giricem aynı gün. ve hatta ertesi günü çevre kimyasında temel prensipler gibi testisli bir dersin sınavı daha var ve hatta hatta ertesi günü çok az dersine girdiğim ve pek iyi olmadığım mat2 dersinin sınavı beni bekliyor olacak.
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fede said: beyler taunt attı. dalın ayıp değil mi? bayan olduğumu hatırlatmama gerek var mı? çok narinim.
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sen dalma, sen arkada dur. o yüzden öyle dedim ben. sen karışma bu işe
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gauss kanunu elektrik/manyetizma fiziğini ilk 15 sayfasına falan tekabül ediyo orasını anlamadıysanız daha sdfs
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 obsesifik said: Sam Aiken said: var.medeni hukuk peh pazartesi alttan benim de medeni.peeehh 3 senedir veremedim hoca yüzünden.. Zarar gelmez medeni hukuktan yav =) 2. dönem aile hukuku değil mi, alın oğuzman-barlas yardırın ordan işte. Kanun açıksa zaten ohooo. Yalnız ben alıntı diye güncelleye basıp duruyorum, bir gün dalgınlığıma gelecek.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben bi iki kere yaptım onu sorun olmuyo
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Griswold said: obsesifik said: Sam Aiken said: var.medeni hukuk peh pazartesi alttan benim de medeni.peeehh 3 senedir veremedim hoca yüzünden.. Zarar gelmez medeni hukuktan yav =) 2. dönem aile hukuku değil mi, alın oğuzman-barlas yardırın ordan işte. Kanun açıksa zaten ohooo. Yalnız ben alıntı diye güncelleye basıp duruyorum, bir gün dalgınlığıma gelecek. euheu benm bölüm sigortacılık ve risk yönetimi hukuka girişti 1. dönem şimdi 2 oldu kolay yaw B+ idi galiba bundan da patlatırız bir A oh oh mis adsasd NAH bana asdasd
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 uyanık kalmam lazım. 30 kadar baba grafik var ezberlenecek. kahve dışı öneri pl0x.
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eskilere dair bir oyun age of tarzı bir şey takıl.net üzerinden eğer biliosan poker takıl(tabi aynı anda ders çalışabiliosanxD) ha bir de amuda kalkıp nefes tut 5 er sn.işe yarar ;)
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sınavlardan haberi olmayanlar için bi topik istiyorum ben açamam utanırm..
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 15 sayfa kaldı. sınav 10.00 da. sonra uyku.
Öne çıkan mesajlar