Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Merhaba arkadaslar ; Abuk sabuk bir odevimiz var , sizlerden rica etsem su linkteki : http://faculty.washington.edu/chudler/puzmatch.html 30 sn lik testi bir uygular misiniz ? User Name : User Age : Gender: seklinde kisisel bilgilerinizle birlikte kac dogru yaptiginizi yazsaniz yeter . Isim vermek istemiyenler , bos biraksin. Sorarsaniz ki bu testin amaci nedir , hic bilemiyorum , yap odev icin lazim dediler yapiyorum =) Tsk ederim ilgilendiginiz icin. not : Human Computer Interaction dersiyle alakasini anlatinin da bilegini operim ayrica
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 17, 18/m ben de alaka kuramadım sahiden ne ki.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 11, 25/e bence alakası yazılımlardaki arabirimlerin derinliği ve kullanım kolaylığıyla ilgili. arabirim karışık ve gereğinden fazla derinse "ne yapıyordum ben şimdi" diye öyle kaldığım olabiliyor.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ya hesapta bir interface ( arayuz ) dizayn edilirken , hedef kitlenin cesit cesit ortak ozelliklerine gore bisey hazirlanmali geyiginden yola cikiliyor sanirim ama , cok zorlamak lazim bu odevin ise yarayan birsey oldugunu birine inandirmak icin :D Yine de 30 sn si olan yazmaya devam ederse iyi olur , toparliyim veriyim gitsin :) edit : Elimde bir de long term memory test var ama onu koymadim , garip garip isler yapiyoruz =) Anketi yapanlara gercek birer isim sallamak zorunda kaldim , nicklerden yola cikarak salliyorum genelde , Ardeth en guzeli oldu bu arada = Arda Ethem diye salladim :P
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 13 tane hatırladım. Age: 23 Sex: Male
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 9 tane hatırladım. female, yaş 14 desem de kimse inanmıyo artık :/
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Hafızma pek kuvvetli diildir 11 çıktı. Yaş 22, erkek.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 User Name :ayse User Age : 24 Gender: male 15 tane
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 22/female 6 tane :( balık hafızalı olduğumun bir kanıtı daha
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 2. kez yaptım 16 oldu.... Bence 16 yapanların hepsi de "yaa ilkinde anlamadım olayı" deyip ikinci kez yapanlar. HIH
Öne çıkan mesajlar