Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Evet , blizzardın bir sonraki hamlesini kim tahmin edebilir?
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Priest , to melt to faces again! 1 13% Warrior, bi ihtimal.. 1 11% hımmm :| bu arada FOTM?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 FOTM Flavour Of The Month a term that has come up to describe the new trend of starting a new character to play the latest over powered class due to expansions or improvements to that class from the latest patches (or Savages in short).
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahah shamana oy yok. e tabi ne zmn overpowered oldukki biz.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Garibim warlocklar nasılda umutla kendilerine basmışlar oyu hehe. Bende bastım :P
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bence warriorlar gümbür gümbür geliyor Dip Not : Cuce geçen gece baltasını bileylerken yakalanmış. ::o
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Rogue için daha mantıklı ve güzel birşey koysanda oylasak? S7 gelir r.druid kaldığı yerden facerolle devam eder bu arada.
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Barathrum said: Rogue için daha mantıklı ve güzel birşey koysanda oylasak? S7 gelir r.druid kaldığı yerden facerolle devam eder bu arada. rogue benimde içie sinmedi..düzeltme yapamiyorum sanırım :)
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Heheh salla.Roguetan cacık olmaz bu saatten sonra.Anca pve gogo.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 patch note a bakarsak warrior görünce korkacağız yine gibi geliyo bana
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Barathrum said: Heheh salla.Roguetan cacık olmaz bu saatten sonra.Anca pve gogo. orda da fazla iyi degiliz, hunteri gecmemiz imkansiz su anki durumumuzla
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Barathrum said: Rogue için daha mantıklı ve güzel birşey koysanda oylasak? S7 gelir r.druid kaldığı yerden facerolle devam eder bu arada. o nası oluomuş, bilmediğimiz bişeyler mi duydun :)
Boci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Tabloyu görünce bir kez daha acıdım hunterlara :)
Öne çıkan mesajlar